vLaDa__ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 ako je moguce ispravka moje narudzbine(boje majice) posle slika u prvom postu :p ...editovao sam moj post (druga strana) Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 i ja sam editovao kada sam video boje nadam se da nije problem!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 1x crvena Sve su iste L 1x crna Zupcanik L 1x bela Samo Rejv L Posto nisam jos u BGu 99% ce brat uzeti majice o njegovom trosku naravno :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 koje su velicine ove majice koje nosi nas fotomodel? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 U pitanju je veličina L Dosta ljudi je pokupilo svoje majice, koje i vi znate, pa će postovati već koje su uzeli veličine i kako im se čine. I naknadnom proverom slika sam izvalio da Samo Rejv crna sa zelenim ispisom uopšte ne izgleda kao u prirodi, ovde se ni ne vidi ta lime-fluorescentna zelena. Meni je lično ta majica jedna od najboljih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 moram da dodam nesto na ovo Lakijevo L, u pitanju je MUSKA L verzija, posto ima i zenska, pa eto, DA ZNATE Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 Dozvolite da prenesem celu korespodenciju: P: Brate koji horor. Ja sam probao onu L sto je bila na stolici i kao kul, i onda sam uzeo L iz onog sanduka i evo sad da je obučem - nije ni do pupka stigla :D Ja: To je bash cudno, ali nevermind, dodji sutra pa zameni. Ali bash cudno. P: Triple checkujem po cetvrti put :D L pise, a i 100 posto sam siguran da je i ta na stolici bila L... Sutra dolazim, ali autobusom! Crko sam :D * pet minuta kasnije * P: A vidis, tek sam sad primetio da pise i LADY ispod tog L :)))) Fejlovo sam k'o Dule u guitar herou :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Uz'o! Kek za peju... =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Nek mi neko kaze jel za ljude od 1,81 ide M? Relativno sam prosecne tezine, ne znam nisam se merio odavno, valjda oko 73-4 kila :D Znam da mi je prosle godine M lego ko saliven, ali ako su ove godine vece... Elem: 1x Sve su iste | Cigla Crvena | M ili L 1x Zupcanik | Crna | M ili L Uzecu ih u redakciji sledece nedelje, samo nek me neko podseti gde bese redakcija? :D Ово је онда моја коначна поруџбина, сада када се знају тачне боје и величине.Претходни пост са наруџбином сам избрисао како не би било забуне. 1х Све су исте | Цигла Црвена | L 1х Зупчаник | Сунцокрет жута | L Долазим по мајце у понедељак, само ћу замолити још једном за адресу редакције Edited July 17, 2009 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Ljudi majice su HUGE! Ladno sam stao u L........ ejj aloooo, U "L" JEBOTE !!!!!!!!!!!!!!! Iam 95kg i 185cm sam visok... Zato zipa kad naruchujete! Edited July 17, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Ljudi majice su HUGE! Ladno sam stao u L........ ejj aloooo, U "L" JEBOTE !!!!!!!!!!!!!!! Iam 95kg i 185cm sam visok... Zato zipa kad naruchujete! U lejdi L :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Daklem... Nije da netju birati na licinom mestu, ali: SSI - Crvena - L PEJB - Crna - L Zupchanik - Crna sigurno, a mozhda i bela - L sigurno, a mozhda i XL... Te bi mogle da budu gotivne malo onako shljampave. :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Ljudi majice su HUGE! Ladno sam stao u L........ ejj aloooo, U "L" JEBOTE !!!!!!!!!!!!!!! Iam 95kg i 185cm sam visok... Zato zipa kad naruchujete! Iste price su neki pricali i prosle godine, i reko ajde L, a kad je stiglo ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1x sve su iste | cigla crvena | L 1x zupčanik | crna | L 1x samo rejv | crna | L 1x samo rejv | bela | L Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1x sve su iste | cigla crvena | e sad ne znam za velicinu l ili xl ? 191 sa 95 kg ? help plox Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1 x Camo Pejb | Crna | L 1 x Camo Pejb | Crna | XL Post Expresom Quote Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Dozvolite da prenesem celu korespodenciju: P: Brate koji horor. Ja sam probao onu L sto je bila na stolici i kao kul, i onda sam uzeo L iz onog sanduka i evo sad da je obučem - nije ni do pupka stigla :D Ja: To je bash cudno, ali nevermind, dodji sutra pa zameni. Ali bash cudno. P: Triple checkujem po cetvrti put :D L pise, a i 100 posto sam siguran da je i ta na stolici bila L... Sutra dolazim, ali autobusom! Crko sam :D * pet minuta kasnije * P: A vidis, tek sam sad primetio da pise i LADY ispod tog L :)))) Fejlovo sam k'o Dule u guitar herou :( ahaah, epic...mada, mogao bih i ja da proverim, ko zna koju mi je majicu vudi dao...sva sreca pa mi nije ostala majica kod ortaka, bem ti cirku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Poslao sam PM Lakiju a on ne odgovara... Jel mermerisana moja porudzbina ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 samo rejv bela XL zupcanik crna XL putujem u ponedeljak pa cu videti da dodjem danas ili sutra(ako "radite" sutra:)) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) 1x sve su iste | cigla crvena | e sad ne znam za velicinu l ili xl ? 191 sa 95 kg ? help plox Isti ja!! :)) Samo ja imam par KG manje... Znachi prema tebi tju da uzimam maje :) edit: koje su dimenzije modela? :) Edited July 17, 2009 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 samo rejv bela XL zupcanik crna XL putujem u ponedeljak pa cu videti da dodjem danas ili sutra(ako "radite" sutra:)) E nindžo, biće ti mnogo velike XL, samo da ti kažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Možda i on planira da se napuca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1x CAMO PEJB crna M ili L, nzm koje su tacno velicine - pa bi doso u redakciju da probam ako je moguce... Aj laki ostavi adresu i telefon redakcije :) Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 1 x Zupčanik | Crna | M 1x sve su iste | Cigla crvena | M Post Expresom Da podsetim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts