Protagonist Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Tim damama ne trebaju strukirane majice :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 U kom smislu naručio, postexpressom ili došao po njih u redakciju? Ako bi došao do redakcije, slobodno dođi, sutra od 10 do 17, ima svih majica, pošto je nova količina SSI stigla, a što se tiče postexpressa, pošalji podatke na mail ako hoćeš da ti se pošalje postexpressom. Dolazim u redakciju. uNkindTJM, ako uzmias za sebe...mislim da ce ti biti mala M :) Znam uzimao sam vec maje, i L mi je mala :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 podigao sam majce, nhf ali sto se kvaliteta tice one prosle su bile bolje a i drugo ove sada su preshiroke u struku, kao da svi imamo salaste meshine ... valjda ce se skupiti posle nekoliko pranja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 koju si veličinu uzeo? moja L nije široka u struku, i hvala joj na tome :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 a i drugo ove sada su preshiroke u struku, kao da svi imamo salaste meshine ... smanji rakiju, pojačaj pivo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Nema šta NHF, majice su takve kakve su. Generalno, ako bismo vršili anketiranje za narednu godinu, mislim da bi ove opet pobedile, jer se ljudima više dopadaju nego prošlogodišnje. Ja recimo takođe možda malo više volim prošlogodišnje jer su teže i ne znam, nekako "punije", ali skroz razumem zašto se ljudima više dopadaju ove lakše, posebno kad je napolju vrućina. A za ovo oko struka ne znam šta da ti kažem, prošlogodišnje su baš više bile "kockaste", što bi rekao milić, dok su ove kao i malo "strukirane", da tako kažem, tj. idu više uz telo, takoreći. @ Protagonist - Ne kažem da nije moguće da je jedna majica manja od druge iako piše da je XL, ali me to baš čudi. Ništa, javi koja je, ako ima na lageru da vidimo da je zamenimo, šta sad. Јоš jednom, da podsetim sve koji žele da naruče putem PostExpressa, da ako žele da nose majice već sutra ili prekosutra, pošalju svoje narudžbine najkasnije do kraja današnjeg dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 blah, bio sam na moru, nadam se da nisam zakasnio 1 x Zupcanik | Bela | L 1 x Camo Pejb | Sunflower zuta | M Zenska (jos bolje bi bilo S, al kapiram da nema?) pokupio bih u redakciji od srede/cetvrtka, ako nije kasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 lady L je toliko mali da ja mislim da od lady M ne moze manje :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Nije kasno truperu, dođi u sredu ili četvrtak opušteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Meni savrsheno stoji L a bio sam mnogo plashljiv shto se naruchivanja te velichine tiche :)) 191 90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Svako ko dođe u redakciju, ima priliku da isproba majice na licu mesta, tako da nije frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 u bre, pa onda ja sa 182 75 mogu komotno M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 a jbg ja sam uzeo xl, jer su proslogodishnje L bile bas knap i uz telo sto je generalno ok, ali ove su onda prevelike, pogotovo ako kazete da su strukirane, jer sve leti oko mene :) kupovao sam fruit of the loom preko onog sajta (ne mogu da se setim imena, ali vec par godina kupujem) i mogu da kazem da su rurove maje od prosle godine 3 puta kvalitetnije od tih istih koje su i sada odstampane, sto ce ostalim rurovcima vreme i pokazati inache sam 189 sa 87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Ali i ja imam iste takve Fruit of the Loom od pre x godina, pošto su to relativno česte majice za promocije i slično, i nikada mi ništa nije falilo na njima, odnosno, nisu se raspale. No videćemo ... lako ćemo vratiti na ove stare, od prošle godine, ako se ispostavi da ove nisu dovoljno kvalitetne. MADA, dobio sam mail od koleta, citiraću ga sada, pa mislim da je jasna stvar, kad kole kaže, tako je! sto design wise sto sam materijal (mnogo su "lakshe" od onih od prosle godine koje su vuruna guaranteed ;o)) (...) sve u svemu pohvale svima koji su se potrudili oko toga ove godine i da opet takvi budu i nagodinu =o) Kole has spoken! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 a jbg ja sam uzeo xl, jer su proslogodishnje L bile bas knap i uz telo sto je generalno ok, ali ove su onda prevelike, pogotovo ako kazete da su strukirane, jer sve leti oko mene :) kupovao sam fruit of the loom preko onog sajta (ne mogu da se setim imena, ali vec par godina kupujem) i mogu da kazem da su rurove maje od prosle godine 3 puta kvalitetnije od tih istih koje su i sada odstampane, sto ce ostalim rurovcima vreme i pokazati inache sam 189 sa 87 pa voodoo_ ti je istih dimenzija i uzeo je L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Svaka devojchica koja dođe u redakciju mora da isproba majice na licu mesta, tako da nije frka........ FIXED! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ali i ja imam iste takve Fruit of the Loom od pre x godina, pošto su to relativno česte majice za promocije i slično, i nikada mi ništa nije falilo na njima, odnosno, nisu se raspale. No videćemo ... lako ćemo vratiti na ove stare, od prošle godine, ako se ispostavi da ove nisu dovoljno kvalitetne. MADA, dobio sam mail od koleta, citiraću ga sada, pa mislim da je jasna stvar, kad kole kaže, tako je! Kole has spoken! a zasto si ostavio ovo (...), verovatno se Koletu nije svideo dizajn Sad moram da se samoubijem skokom sa crkve na glavu. U Kole majici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Mljac mljac :D [vitja] nastavnice, togfu se gura [/vitja] Edited July 27, 2009 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Kole koju god majicu da obuche, dobro mu stoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 pa voodoo_ ti je istih dimenzija i uzeo je L Da, s tim sto on ne uzima majice u kojima bi se osecao ugodno vec da izgledao sto nagruvaniji. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Meni su super majice. Bolje nego proshlogodishnje. Proshlogodishnje su mi nekako suvishe krute bile, i nekako mi se nije svideo materijal. Ove su skroz super, fin materijal, velichina je super, prijatno ih je za nositi, samo shto na M je malo uzha kragna. Mislim ja sam prilichno mrshav pa meni super odgovara, al moj burazer koji je malo vishi i tezhi i glavatiji, ne mozhe da progura glavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 One pre 2 godine su bile najbolje :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Haha, ovaj dei :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ali dobro mu lezhi majica, kolko sam video na slikama, a sad razlozi zashta je on uzeo...to je njegova stvar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ja sam 196,90,uzeo sam L ,taman mi je,al voleo bih malo da se skupi posle pranja :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts