rev Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 pod tim "zasluzhuje" mislio sam na one koji su i sami spremni da izbodu nekog drugog, i da, takvi likovi treba da se bodu medjusobno dok se ne istrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Laze, zavidim ti. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Samo pichke se bodu... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 neiskusan si...treba "bodu samo picke" :D. bio na bf-u,smor,sad cu nesto da prezalogajim,pa na kunt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Dvosmislena rechenica crni brate :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 aaa,vidis vidis,imas pravo...nije mi palo na pamet... :)) bravo bravo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 http://falserapesociety.blogspot.com/ KMIJ. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Niko ne zaslužuje torturu od strane druge osobe, a sve to vodi od naših primitivnih shvatanja svega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 nashe primitivno shvatanje stvari je da mi nismo zhivotinje i da se ne bi poubijali svi da ne postoji jedna nametnuta stvar koja se zove moral, a ona postoji jer je neko relativno mudar shvatio da smo zajedno jachi a ujedno je shvatio i koje stvari shtete zajednishtvu pa ih proglasio za loshe. da nismo naucheni da je loshe ubiti jer LOSHE JE UBITI, ubijali bi smo umesto nedeljnog fudbala/cod-a neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 brate,prosle subote,neki klinci(zvezdini navijachi) peglali njih fazon 10 jednog lika ispred lokala,uletelo obezbedjenje da ih razdvoji,krenuli na obezbedjenje,ovi ih izlupali.Posle kad su svi otisli,pichketine malene se vratile,krenuli da lome lokal tj. ulazna vrata,ja chuo kako neko lomi neshto i potrcao da vidim sta se dogadja i u tom trenutku lik brate zuva ruku kroz polomljen prozor i bam prangijom.Jebeno sam skochio jer sam imao osecaj kao da mi je pod noge pucao.Kasnije kad su nasli zrno,posto je rikoshetiralo tri puta,da je pucao metar i po desno(mada mogao je da rikoshetira i pod drugom trajektorijom),sad biste jeli zhito.Tako da,eto,nastradao bih ni kriv ni duzhan.Debili retardirani,prepoznali su ih odmah na kameri,sto je najgore svi me odgovaraju od tuzhbe(posto hocu da ih urnishem sad) u fazonu,nemoj da im se zamerash obogaljice te.Sto i jeste istina,jer su to pichketine najklasicnije,ne bojim se ja da ce da me prebije njih 10,nego sto ce neki idiot da izvadi nozh i da mi sjebe zhivot. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Totalno sam poremetio vreme, ustajem u 3-4 poslepodne, lezem u 6-7 ujutru i dokurcilo mi je to, odlucio da presecem to danas cu se patiti bez spavanja i leci oko ponoci nadam se da cu se vratiti u normalu ... :) There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Jebes beer fest na kojem sretnes satana 3 puta u 20 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 brate,prosle subote,neki klinci(zvezdini navijachi) peglali njih fazon 10 jednog lika ispred lokala,uletelo obezbedjenje da ih razdvoji,krenuli na obezbedjenje,ovi ih izlupali.Posle kad su svi otisli,pichketine malene se vratile,krenuli da lome lokal tj. ulazna vrata,ja chuo kako neko lomi neshto i potrcao da vidim sta se dogadja i u tom trenutku lik brate zuva ruku kroz polomljen prozor i bam prangijom.Jebeno sam skochio jer sam imao osecaj kao da mi je pod noge pucao.Kasnije kad su nasli zrno,posto je rikoshetiralo tri puta,da je pucao metar i po desno(mada mogao je da rikoshetira i pod drugom trajektorijom),sad biste jeli zhito.Tako da,eto,nastradao bih ni kriv ni duzhan.Debili retardirani,prepoznali su ih odmah na kameri,sto je najgore svi me odgovaraju od tuzhbe(posto hocu da ih urnishem sad) u fazonu,nemoj da im se zamerash obogaljice te.Sto i jeste istina,jer su to pichketine najklasicnije,ne bojim se ja da ce da me prebije njih 10,nego sto ce neki idiot da izvadi nozh i da mi sjebe zhivot. auuu jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Eto ga petak ... :) Sad da je Vića tu pa da stavi nekog od onih svojih veselih smajlija koji se raduju petku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 uf, jebesh ti ovaj petak.. update kernela na 200 servera a pola od njih uptime po 300 dana.. vec mi je 4 down za fsck a bice josh veselije :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Nesto prica ovaj saint....:) Dobro jutro....jos danas i adios muchachos....15 mora, zasluzenog...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 2 dana za redom spavam po dva ipo sata u najmanju ruku polupijan, pa pravac na posao. Ovo nema smisla, malopre me uplasio stampac :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ploča mi brlja, butuje se iz petog puta i to kad vadim i vraćam memoriju i SATA kablove... sad moram da kupujem novu, jer kad ovu odnesem mamlazima na reklamaciju, držaće je tamo mesec dana. U kurac :( edit: jes vrh, istekla i garancija. Kako je divno kada dan počneš sa 50 evra manje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 pa ti blago meni daj 100e na plocu pa nece da brljavi The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 kako da ne volis ovog peju :D uvek je bolno praktican Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Pa ova ploča je svojevremeno bila best-baj hit. Al jebiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 2 dana za redom spavam po dva ipo sata u najmanju ruku polupijan, pa pravac na posao. Ovo nema smisla, malopre me uplasio stampac :( Ploča mi brlja, butuje se iz petog puta i to kad vadim i vraćam memoriju i SATA kablove... sad moram da kupujem novu, jer kad ovu odnesem mamlazima na reklamaciju, držaće je tamo mesec dana. U kurac :( edit: jes vrh, istekla i garancija. Kako je divno kada dan počneš sa 50 evra manje... BURZUJU!!!!!2141455 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Fazon ti si ga proglasio best buy na Tech Industry. lolz Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Ne, nego je jedno 20 ljudi na Benchmarku tada pokupovalo ovu ploču i teralo svoje procesore na nekim suludim gigahercima na njoj. A koštala je 60-70 evra, i još uvek drži cenu. Nego eto, zalomio mi se loš primerak (woe is me...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 :( The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts