Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mozda ono nije zulj vec kurje oko, koje zna da se pojavi kada konstantno imash zulj na jednom mestu... a pogotovo ako trenirash fudbal... moj savet ti je da promenish charape, jer svi ti zuljevi nastaju mahom zbog usranih charapa i jer noga kliza kroz kopachku prilikom promene pravca... drugo, promeni kopachku :P ako je kurje oko (to ce ti lekar utvrditi, ali ce ti teshko pomoci) narodski lek je da uzmesh malo nafte nakapash na vatu i vatu zalepish na zulj i tako po ceo dan nosash nekoliko dana i razultat je zagarantovan :D

fallout_table.gif

Meni treba topic problem sa sobom [8D]

:(

Sa ti fali sobi?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

kad tje ukidaju ove vize, putuje mi se u Budimpestu, ili Prag mozda.

al zimi afkors.

plus od nove godine moram planiram i Pariz.

koji sam ja ljudski car

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

ja isto slomio ruku udarivsi u zid :D

al to da ne bi zabo lika, vec ono, bolje zid nego dubijem coveka...

debil.

Ista stvar. ;/

Kol'ko se uopshte nosi gips? Pukla je kost shake na koju se nastavlja mali prst na pola. Nisam upucen, nikad do sada nisam lomio nishta...

Za pola chuke idem na kontrolu pa se vracam u krevet, spava mi se jako.

.

Inzenjerski odgovor :

Vucna sila lokomotive se prenosi na tockove koji su u sprezi (zazoru) sa sinama po kojima se tockovi kre....sad je valjda jasno zasto inzenjeri ne jebu puno.

Inace sanjao sam da ce doci medvedev i napraviti neko mega sranje pa ne da necemo dobiti skidanje viza nego ce poceti rat :P

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Znaci tu si za Beer Fest matoreee

E, idem sigurno u cetvrtak, tad im je najbolji program....:D

ahhaha...opet treba da placam pivo maloletnicima...ahahha...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...