Jump to content

Jastuk

Recommended Posts

kapiram da je svakome ko uzhiva u spavanju, lencharenju, visenju u krevetu je jako bitan jastuk :) ja otkako znam za sebe sam na tom kvestu da nadjem savrshen jastuk, ali mi savrshenstvo stalno izmiche :) probao sam perijane, vunene, penaste, punjene penastim kuglicama, silikonske, jeftine, skupe, meke, tvrde, bez jastuka, kontur jastuk i evo sada sam pre par dana pazario onaj dormeo za astronaute (bio na nekom popustu sa nekim nalepnicama, shatro) [:D]

chak i kad se nadje mozhda taj savrsheni jastuk za spavanje, on mozhda nije dovoljan da kad hotjesh da se pridignesh, nego ga treba saviti, josh jedan jastuk ..

za sada, u mom sluchaju, se najbolje pokazala kombinacija nekog jastuka od silikonskog punjenja (mislim da je na buvljaku kupljen, manje od soma) za spavanje i neki tvrdi jastuk nepoznatog punjenja kad otju da se pridignem. problem sa tim je samo shto se taj jastuk za spavanje raspadne posle 2-3 meseca, tj vetj kretje da gubi oblik. dormeo za sada se pokazuje kao solidan za spavanje sem shto je previsoka donja strana ako se ne spava na ledjima, tako da mora da se rotira, ali je suvishe mali u kombinaciji sa drugim za pridizanje.

znachi kakav je vash jastuk za spavanje, a koja vam je kombinacija za pridizanje i kako vas radi :) ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

imam taj isti dormeo i koristim josh jedno malo jastuche od heljde za fino podesavanje. Volim kada je jastuk tvrd i visok...

A sto se tiche jastuka za pridizanje...ja nemam vremena za pridizanje. A i generalno ne volim da spavam, jer mi je to nekako uvek bilo gubljenje vremena

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

imam taj isti dormeo i koristim josh jedno malo jastuche od heljde za fino podesavanje. Volim kada je jastuk tvrd i visok...

A sto se tiche jastuka za pridizanje...ja nemam vremena za pridizanje. A i generalno ne volim da spavam, jer mi je to nekako uvek bilo gubljenje vremena

chekaj, a knjige chitash samo na klonji :) ?

Primetio sam da u poslednje vreme ovaj forumu posecuju babe! Nekako mi ova smena generacija nije bash logichna. [:D]

uuu junac, al si nam zabiberio!

:)))))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

uuu junac, al si nam zabiberio!

:)))))

Pa jbg kad samo prichate kako se raspadate i da jedete musli za doruchak! [:D]

Ontopic

Izgleda da sam navikao da spavam na stomaku i bez jastuka, nekako savijem ruke ispod grudi i tako lezim. Zato me posle pola dana bole laktovi...

Edited by jasamnepismen

.

ja ne mogu da zaspim ako nemam neki jastuk/bilo sta prebaceno preko glave.

tako se naviko :)

el me zajebavas? ja sam to poceo isto pre par godina..i brate kreirao mi se pakao sa sinusima i sa disanjem, dobio sam neki kurac u nosnoj duplji i idem po lekarima svakih par meseci jer mi se cesto zapusava nos..i pljujem ono sranje..

jer kad prebacim nesto preko vugle a spavam na stomaku disem dosta tesko odnosno udisem ona govna iz teksture kreveta:))

sto je najcrnje nema odvikavanja

sad prosto automatski mi ruka nesto prebacuje..i zbog fore i zbog svetla koje me kolje dojaja..

@topic

jastuk perjani brate onaj najstandardniji u kombinaciji s nekim onim punjenjem al ne znam kojim.tvrd dosta

ja ne mogu da zaspim ako nemam neki jastuk/bilo sta prebaceno preko glave.

tako se naviko :)

i ja isto

shto je najgore, ne mogu da spavam ako nisam pokrivena, i to sam navikla na debele jorgane koji su svuda oko mene da mi pomognu da se namestim kako treba, al ja ne znam kako cu na ovu vrucinu

shto se jastuka tiche celog zivota se prevrcem... znachi ne da nisam nashla savrshen nego iole podnoshljiv. bezbroj puta sam se probudila sa bolovima u vratu.

i... u poslednje vreme kao jastuk koristim velikog plishanog zeca, plus sa rukom ispod

oO

i ja isto

shto je najgore, ne mogu da spavam ako nisam pokrivena, i to sam navikla na debele jorgane koji su svuda oko mene da mi pomognu da se namestim kako treba, al ja ne znam kako cu na ovu vrucinu

ja takodje :D debeli jorgan na +35 ftw ! :D

ontopic: veliki jastuk(perjani) ispod glave ili bez jastuka uopste zavisi od raspolozenja a obavezan je mali jastuk preko glave da pokrije uvo i napravi tisinu :D

PROKLETI MRMOTI I LEMURI!!! SAMO BI SPAVALI!

Cudi me da jos niko nije okacio sliku socne guzice ili jedrih sisa i rekao :"ovo je moj savrsen jastuk"!!11

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

imam dormeo onaj od memorijske pene, rame me odvaljuje kad se zajebem pa se prevrnem na rame dok spavam, a neretko me boli vrat kad ustanem. inace spavam na stomaku

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

el me zajebavas?

ne :)

s'tim sto ja nemam tih problema, kao ti.

ja od kada znam za sebe furam taj fazon, ali dovoljno mi je i, lupam, peskir da stavim, jednostavno samo nesto da imam.

normalno, bolje je sto deblji i veci jastuk, da sto manje cujem spoljasnih zvukova :)

e tako i ja, ali mi je dovoljno da imam nesto oko stomaka- zasto? nemam pojma!!!!

znaci, na +40 ja imam nesto oko stomaka i preko glave.. zato se i oznojazim svaki put ko stoka, al futachi (ventisha) je moj drugar i pomaze mi da se ne topim :)

Ja sam toliko putovao i menjao hotele i sobe da sam navikao da spavam na svakom mogucem jastuku :\

Life of a hooker is a hard one... [roflmao]

shto je najgore, ne mogu da spavam ako nisam pokrivena, i to sam navikla na debele jorgane koji su svuda oko mene

To je onaj podsvesni 3p da si u materici gde je toplo i sigurno a ti polusavijena ko kifla onako... [:D]

Btw, jastuk iam samo dok gledam TV pre kunta, kad ugasim tv bacam jastuk jer spavam na BICEPSU! [8)]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ja imam neki stari jastuk koji je onako, srednje velichine, i onda je on izmedju komode koja je pored kreveta i drugog ogromnog jastuka, i je tako tu "nabijen" pa ne može da se "razlije". Inače volim veće jastuke, ali ja nemam problem sa spavanjem, mogu da spavam na kamenu :)