prota_ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Jesu usvojili ovo ? Chitam na jednom drugom forumu da su ortaku nekog lika nabacili pet bodova za crveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Prelazim malopre raskrsnicu kod starog merkatora i pet, slovima PET automobila skreće i nijedan ne izbacuje migavac! Jebo mater! A ovi što izbace, krenu da izbacuju tek pošto UĐU u krivinu. Pa brate, ne jedan nego tri poena za to sranje treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ne seri vodo :D onda brate ajmo i tebe da kaznimo svaki put kad si presao na crveno kao pesak ili van pesackog :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Brate ja kad prelazim na crveno, prelazim kad je čista ulica i nikog ne ugrožavam, a ovi što voze a ja oću da pređem pešački na recimo raskrsnici bez semafora mogu i te kako da sjebu nekog ako krenu da skreću odjednom bez migavca, neko prelazi ulicu a oni su slabi na kočnicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 fakat vudu, to što nisu upalili migavac na raskrsnici sa odvojenim trakama za skretanje nije neki prekršaj. drugo je kad na otvorenom putu krene da usporava da bi skrenuo levo, a ne da migavac pa ovaj iza njega krene da ga pretekne i PAF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) ako su skretali iz trake koja je iskljucivo za skretanje na jednu stranu,znaci bez onoga pravo,onda ajd kao,ok je... ali kad samo skrene preko pune npr,ili kad se zaustavlja pored puta bez zmigavca,to tacno da ga ubijes. obicno taxisti kad stanu da pokupe musterije,samo se zakucaju na sred puta bez ikakvog signala. preduhitrio me ivan! :) Edited April 13, 2009 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 jebo im ja mater, da vozim na 95% puteva 50 km/h hocu malo sutra... dzemeru hir aj kam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ma to je ogranicenje za rolere i skejtere :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 cek, a sad je svugde po gradovima max ogranicenje 60 (ne racunajuci autoput)...znaci cak i u bulevarskim sirokim ulicama tipa mihajla pupina ili ustanicka je 60 max...to je malo bezveze, jos da ga i smanje na 50...mada sad se setih da mi je drugar pricao da su ga zaustavili u bulevaru jna na vozdovcu, jer ja na tom delu ogranicenje bilo samo 40...jedino ako je skola bila tu blizu, onda ok, ovako je stvarno preterivanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Mislim da tebe treba da brine onih 0,3 u krvi...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 cek, a sad je svugde po gradovima max ogranicenje 60 (ne racunajuci autoput)...znaci cak i u bulevarskim sirokim ulicama tipa mihajla pupina ili ustanicka je 60 max...to je malo bezveze, jos da ga i smanje na 50...mada sad se setih da mi je drugar pricao da su ga zaustavili u bulevaru jna na vozdovcu, jer ja na tom delu ogranicenje bilo samo 40...jedino ako je skola bila tu blizu, onda ok, ovako je stvarno preterivanje... pa ogranicenje brzine u naseljenim mestima je 60km osim u slucaju ako nije drugacije propisano odgovarajucim saobracajnim znakom :D naravno postoje mesta gde pise 40km/h i tu panduri uvek cekaju ja znam za 3 takva mesta i ni 1 nema smisla da stoji 40 na jednom je ostalo kad se radila ulica i stoji i dan danas i oni stoje i karaju narod :D smanjenje na 50 je uzasno jer ce onda neko da vozi 40 pa zamisli koliko mozes da poludis kad vidis da neko mili i onda krenes da pretices nervozan zaboravis na mrtav ugao i tralala :D sto se tice alkohola neka stave da ne smes nista da imas i to je to Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 vidi ovog kalija kako lobira protiv duleta ljudi koji vole da popiju. nabaviće panduri testove za ds pa ćeš da vidiš!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 pravda za dulete! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ahaha, edeste:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 http://www.mondo.rs/lifestyle/vesti/text.php?vest=139213 koje je ovo sranje ako ovako bude :D kola za obuku ne mogu da budu starija od 3 godine pa prave monopol :D a polaganje 500e :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 http://www.mondo.rs/lifestyle/vesti/text.php?vest=139213 koje je ovo sranje ako ovako bude :D kola za obuku ne mogu da budu starija od 3 godine pa prave monopol :D a polaganje 500e :D zabole me ja sam polozio na vreme :) :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ma daj bre, pa pricaju o toj ''Velikoj navali na auto-škole'' već 5 godina, uvek kao '' E ZAKON SAMO ŠTO NIJE POŽURITE POLAŽITE JOŠ MALO PA NESTALO'', ko neki cigani šibicari, mrš bre u pičku materinu. e tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 http://www.mondo.rs/lifestyle/vesti/text.php?vest=139213 koje je ovo sranje ako ovako bude :D kola za obuku ne mogu da budu starija od 3 godine pa prave monopol :D a polaganje 500e :D hvala kali ovo me je interesovalo :D znaci imam vremena jos par meseci da skrpim kes za polaganje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ma daj bre, pa pricaju o toj ''Velikoj navali na auto-škole'' već 5 godina, uvek kao '' E ZAKON SAMO ŠTO NIJE POŽURITE POLAŽITE JOŠ MALO PA NESTALO'', ko neki cigani šibicari, mrš bre u pičku materinu. e tako. qft ta ista prica je bila pre 2 godine kad sam polozio a i pre toga Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 s obzirom da pavijani nisu mogli da 6 meseci izglasaju produzhenje vazhenja starih pasosha jer su usrali stvar sa novim, ne ochekujem pre nove godine da se implementira zakon, a verovatno i kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Btw, na konto svih ovih kasnjenja svega u nasoj zemlji - bas me interesuje sta ce u Beogradu da rade na konto starih i novih tablica. Naime, brojka je vec negde BG 975-xxx i stigli su skoro do milion, jel, a kazu da nove tablice nece sigurno do januara 2010. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Uzdaju se da će kriza smanjiti broj novih automobila :) Zapravo, ja mislim da su knap ... Šta više, evidentno je manje registracija. Između Korse i Akorda je razlika oko 100,000 brojeva, dok izmedju Akorda i sad registrovanih kola nije (a u oba slučaja je razlika oko godinu dana) tako da kapiram da ce biti taman :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Hm, za skoro 7 meseci imaju 25.000 raspolozivih brojeva... videcemo :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Uzdaju se da će kriza smanjiti broj novih automobila :) Zapravo, ja mislim da su knap ... Šta više, evidentno je manje registracija. Između Korse i Akorda je razlika oko 100,000 brojeva, dok izmedju Akorda i sad registrovanih kola nije (a u oba slučaja je razlika oko godinu dana) tako da kapiram da ce biti taman :) Laki milioner :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 btw koja je pricha za custom tablice? vidjam ih po gradu, uglavnom crne sa belim slovima? zar ne bi trebalo da padne oduzimanje dozvole na licu mesta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts