Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jao majko ni meni, al dobra stvar je sto sam za ova 3 dana kuci odradio mnogo, tako da do petka idem po terenu i podmecem gotove skripte, i posle ladim jaja po kaficima :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

20.jan ( slava :) sam imao 100 :) sad imam 82-3 ... josh 5-7 kila i super sam :D

Ma drzi na 80.

Inace, ja ne mogu vise ni sklekove da radim zbog laktova. Sutra idem kod privatnog doktora, a u kurac.

Mleko <3

Edited by OU JEA!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

ustao u 15h, i nisam se mrdnuo ceo dan evo...jos sam ispalio ortake za neki osamnaesti na kom je sad sigurno mega -.-

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

bio u Etni na onom kao probnom radu...znaci,koja razlika izmedju ove Etne,i one na Nbg-u...ovo je mnoooogo fensi,i nadrkano,i atmosfera je nikakva,blah...ne znam,bas ne znam...idem ovih dana do Nbga da vidim da li ce tamo na leto biti mesta(a verovatno hoce),pa cu da batalim ovo...a ako bas budem morao,stisnem zube i smaram se ovde,jbg...

a sutra mozda iskrsne jos neki poslic,ali kasnije o tome ako uspe :)).

2ch4bup.jpg

pa ti blago meni....oh wait

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...