fatboy Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 skinuh ovu verziju od 11gb... ...u ponedeljak cu probam ovaj naslov pa kacim preogromne screenove.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 ev na Gareni pricaju da bi MP crack mogao biti u ponedjeljak... ko uopste razvjia te crackove? Znam za ovu grupu TecknoGods jel ima josh neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Eto mene u gameS-u u ponedeljak, kapiram da se isplati ako je multi stvarno ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 koliko je U Gamesu?aha ev 4K, valjda ih ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 (edited) U bre, ovaj Spec Ops je apsolutni hit, pikao sam malo u solo, mogu da mislim kako je dobro u multiju. Svaka mapa ima neku drugačiju foru, i težina je baš dobro odmerena, uf, uf... Nema druge, mora da padne original, sad sam gledao GameSov sajt, ladno šalju i na kućnu adresu, lovely-jubbly. Ajde ovi što igraju original, kakvi su utisci što se tiče stabilnosti multija, konekcije, pinga i sl., baš me žulja novčanik :) Edit: Sad sam tek video, pa ladno nema ni poštarine za narudžbine preko 1500 din, šalju kurirom na teritoriji cele zemlje :O Edited November 14, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ahaha, i učinilo mi se da crnjo Čajlds iz Thinga daje glas jednom od likova u igri haha i ja sam ubedjen :P btw, igrao sam coop ovaj spec ops sa ortakom ;) nije lose, svidja mi se ona air support misija :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Pip adduj me na friend listu cim uzmesh oridjinale pa da prelazimo special ops lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) Kakav strafe ? Valjda mislis na lean, a ne strafe ? :)) Inace taj hajp oko lean-ovanja je totalno glup, prvo uopste ti ne treba lean u multiju kad igrate, nemate cak ni vremena da izvirujete iza kornera ko debili neki Tako da Furbi nemoj se razocarati, igraj ga malo duzhe pa ces videti da je sve u redu :) Ne, mislim na STRAFE ! A to mu dodje da stanem iza kutije i da se nagnem levo / desno .... bas pricam i za multi, nisam ni u cetvorci na pocetku koristio strafe, dok na kraju se nije ispostavilo da ne moze da se igra bez strafe-a .... tako da ... obogaljili su igricu za medalju :(. igracu preko garene i to je to , orig. nema teorije da kupim.... a sto su izbacili strafe ? izbacili su zato sto je bogaljska igrica za jebe.ni xbox .... bitnija im retardirana konzola nego pc... ali dobro ... edit : STRAFE: Moving to the left or right without rotating the body axis. The technique, also called side-stepping, is useful in FPS games to avoid incoming fire without turning away from a target. Edited November 15, 2009 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 decko, to se zove lean Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ja znam za strafe... te vase izraze ne znam .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Nisu to "naši izrazi", ako igraš na WASD, strafe je ono što se radi na A i D, znači čisto hodanje po pravoj liniji levo i desno, a lean je naginjanje iza zidova na Q i E a da pritom stojiš u mestu. STRAFE: Moving to the left or right without rotating the body axis Znači MOVING, a ti pričaš o stajanju u mestu i naginjanju iza kutije. Stajanje i naginjanje je lean, obrni engleski rečnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Nisam siguran da sam skapirao, znači lean je kad idem levo desno a strafe kad se nagnem? Zapravo mi je strašno da neko ne zna šta je lean a šta strafe a koristi ih aktivno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 15, 2009 Author Report Share Posted November 15, 2009 "Ti nasi izrazi" se koriste u celom svetu, a ti se nemoj praviti pametan kada ljudi pokusaju na lep nacin da ti ukazu na gresku. Lean = naginjanje Strafe = hodanje udesno dok gledas pravo Da, a tu je i specijalni LStrafe, u slučaju da hoćeš da se krećeš i levo :)))))) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 aha ... eto vidis nisam znao , sad znam ... znaci ne strejfujem nego lajnujem ... fala vi do besvesti :))... uglavnom , to nije ni poneta price, poenta je da su ukakili igricu sto nema lajnanja i to je to :))... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 15, 2009 Author Report Share Posted November 15, 2009 aha ... eto vidis nisam znao , sad znam ... znaci ne strejfujem nego lajnujem ... fala vi do besvesti :))... uglavnom , to nije ni poneta price, poenta je da su ukakili igricu sto nema lajnanja i to je to :))... :)) Da, a da ima LAJNANJA onda bi bila BAŠ DOBRA IGRICA, jel????? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Neo znao sam da si narKOman HAEHAHEAEHAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 narkoman i baraba! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Jadan Furbi :( Inace jos malo pa 30. lvl hihi! Svidja mi se to sto se otkljucava sve postepeno, tera te jos da igras i tako dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ne kapiram, otkljucavalo se sve postepeno i u cetvorci i u petici ... ili mislis na nesto drugo? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ajte malo vi srecnici sto imate originale podijelite iskustva sa MP-a. Cujem da leveli idu bash brzo? Kakva su oruzija, mape (jel ima nes slicno killhouse)? Thx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ja upravo presao kampanju :D meni se bas svidela igra...dobra zabava skroz ima delova gde je rokanje bas bas PRETERANO, ali dobro zato ima i par onih scena koje te kao 'vode' i koje su se meni mnogo svidele :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 da, bash ima filmskih scena, ja sam je picio na veteran i moze biti gusto... Takode mi se svidja sto je prica izmjesana i stalno prebacuju iz jedinice u jedinicu ali skontas citavu pricu na kraju. Jedino mi nije jasno na cijoj strani je Shepard bio i sto je nuke pustena iz podmornice (cini mi se namjerno od strane Price)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ne kapiram, otkljucavalo se sve postepeno i u cetvorci i u petici ... ili mislis na nesto drugo? Znam nego konstatujem kako sam odushevljen time i dalje ajte malo vi srecnici sto imate originale podijelite iskustva sa MP-a. Cujem da leveli idu bash brzo? Kakva su oruzija, mape (jel ima nes slicno killhouse)? Thx! Ne leveluje se uopste brzo, evo ja igram vec nedelju dana poprilicno puno i tek sam 30. lvl, ja ne kontam kad su pre stigli likovi da naleveluju preko 60, mora da igraju dan noc... Jedino mi nije jasno na cijoj strani je Shepard bio i sto je nuke pustena iz podmornice (cini mi se namjerno od strane Price)? Na strani amera, namerno je tu EMP nuklearku pustio da detonira da bi spasao amere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Na strani amera, namerno je tu EMP nuklearku pustio da detonira da bi spasao amere zar nije Price otrchao u podmornicu dok si ga ti stitio sa krova i lansirao nuklearnku prema voshingtonu ali su je detonirali iznad nje da bi emp talas onesposobio ruse... nema separd sa tim nikakve veze devojka mi kupila original lol inace mislim da je lean prava stvar i izbacivanje njega korak u nazad, i zapravo gubljenje osecaja i potrebe za takticnoscu prilikom igranja a vise se naginje ka sibanju ala qake, samo jos fali rocket jump. pucanje u sp je ocajno, laserski precizno sutra cu probati mp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilja Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 pa da, Price ju je pustio. A Shepard je converted jer je zemlja dozvolila invaziju Rusa. Samo mi nije jasno sto je on radio i ubijao clanove spec units... Sta je on uposte pokusavao? Super za orig, kad se nakacis na MP, nabaci koji komentar :) Valjda ce sutra izaci ovaj crack... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts