Jump to content

Lanicor

The X
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Lanicor

  • Birthday May 16

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4,474 profile views
  1. Nemam pojma ja bas nesto ne nalecem na zmajeve otkako sam krenuo sa novim likom, evo level 27 sam a ubio sam mozda 3 zmaja. Mada mnogo mi je zajebano da ih ubijam ako ne spavaju/odmaraju na zidu jer sam kao neki assassin a jos igram na master. Jedino da se prisunjam iza njega da ga one-shottujem, druge nema...
  2. Lanicor

    The Witcher 2

    Kad zagines na insane tezini, ne mozes da se loadiras xD koja glupost jbt
  3. Lanicor

    The Witcher 2

    Kazu bice aspect ratio fix sa prvim patchom.
  4. Lanicor

    The Witcher 2

    Imam i ja 2gb rama, ali graficka je 9600gt. Igra radi sasvim ok na nekim medium settingsima, sa kojekakvim bloomovima i motion blurovima iskljucenim.
  5. Lanicor

    The Witcher 2

    Inace, magic specijalizcija je odlicna. Stavis +sign dmg runu u oruzje i enchantment tog tipa na armor, sve talente u tu specijalizaciju, trcis i palis grupe od po 5-6 i vise neprijatelja iz 3-4 ignija :D Zanima me kakav je alchemy spec ako je iko probao?
  6. Lanicor

    The Witcher 2

    Ima 3 chaptera. Prvi i drugi mi se cine dosta duzi od treceg (drugi chapter je mozda cak i najduzi), mada je treci skroz kul i ima poprilicno zajeban boss fight.
  7. Lanicor

    The Witcher 2

    Upravo zavrsih na hard, mogu vam reci da sam ocekivao mnogo vise od igre al' dobro... Probacu da predjem jos jednom eventualno na insane i to je to, cisto zbog izbora.
  8. Lanicor

    The Witcher 2

    Kako se vuce ovaj torrent jbt, sinoc sam ostavio da se skida a sad je na 36% :D
  9. Epic meal time, A bird in a bird in a bird in a bird in a bird in a pig.
  10. - Maticna ploca: Asus Rampage Formula (+ Asus SupremeFX II soundcard) - Memorija: OCZ RPR1066A2GK 2 x 1GB Crossfire certified DDR2 - Procesor: Intel Core 2 Duo E8500 (3.16 GHz, overclockovan radi stabilno na 3.81 GHz) - Thermaltake V1 CPU cooler - NVidia GeForce 9800 GT SLI (by XFX) 512 MB DDR3 (dual DVI + TV) Takodje dodajem: -WD Caviar Blue 650GB -Samsung SyncMaster 2233 Sve komponente su jos uvek pod garancijom, garancija traje 3 godine. Komponente su stare oko dve godine. To je komplet masina bez napajanja i kucista, nova cena 500e (cena nije fiskna). Komponente mogu odvojeno da se kupuju. Kontakt na broj 063/1040174 ili na PM.
  11. Da, da. Dragonzord - tako je, zajebo sam se =/. Rendzeri su epic, nema sta. Al' ovaj lik... jebote :D
×
×
  • Create New...