Jump to content

Lanicor

The X
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lanicor

  1. Nemam pojma ja bas nesto ne nalecem na zmajeve otkako sam krenuo sa novim likom, evo level 27 sam a ubio sam mozda 3 zmaja. Mada mnogo mi je zajebano da ih ubijam ako ne spavaju/odmaraju na zidu jer sam kao neki assassin a jos igram na master. Jedino da se prisunjam iza njega da ga one-shottujem, druge nema...
  2. Lanicor

    The Witcher 2

    Kad zagines na insane tezini, ne mozes da se loadiras xD koja glupost jbt
  3. Lanicor

    The Witcher 2

    Kazu bice aspect ratio fix sa prvim patchom.
  4. Lanicor

    The Witcher 2

    Imam i ja 2gb rama, ali graficka je 9600gt. Igra radi sasvim ok na nekim medium settingsima, sa kojekakvim bloomovima i motion blurovima iskljucenim.
  5. Lanicor

    The Witcher 2

    Inace, magic specijalizcija je odlicna. Stavis +sign dmg runu u oruzje i enchantment tog tipa na armor, sve talente u tu specijalizaciju, trcis i palis grupe od po 5-6 i vise neprijatelja iz 3-4 ignija :D Zanima me kakav je alchemy spec ako je iko probao?
  6. Lanicor

    The Witcher 2

    Ima 3 chaptera. Prvi i drugi mi se cine dosta duzi od treceg (drugi chapter je mozda cak i najduzi), mada je treci skroz kul i ima poprilicno zajeban boss fight.
  7. Lanicor

    The Witcher 2

    Upravo zavrsih na hard, mogu vam reci da sam ocekivao mnogo vise od igre al' dobro... Probacu da predjem jos jednom eventualno na insane i to je to, cisto zbog izbora.
  8. Lanicor

    The Witcher 2

    Kako se vuce ovaj torrent jbt, sinoc sam ostavio da se skida a sad je na 36% :D
  9. Epic meal time, A bird in a bird in a bird in a bird in a bird in a pig.
  10. - Maticna ploca: Asus Rampage Formula (+ Asus SupremeFX II soundcard) - Memorija: OCZ RPR1066A2GK 2 x 1GB Crossfire certified DDR2 - Procesor: Intel Core 2 Duo E8500 (3.16 GHz, overclockovan radi stabilno na 3.81 GHz) - Thermaltake V1 CPU cooler - NVidia GeForce 9800 GT SLI (by XFX) 512 MB DDR3 (dual DVI + TV) Takodje dodajem: -WD Caviar Blue 650GB -Samsung SyncMaster 2233 Sve komponente su jos uvek pod garancijom, garancija traje 3 godine. Komponente su stare oko dve godine. To je komplet masina bez napajanja i kucista, nova cena 500e (cena nije fiskna). Komponente mogu odvojeno da se kupuju. Kontakt na broj 063/1040174 ili na PM.
  11. Da, da. Dragonzord - tako je, zajebo sam se =/. Rendzeri su epic, nema sta. Al' ovaj lik... jebote :D
  12. Matori, boli te djoka sta male sisice misle!
  13. Elder skrol? Ako mislis na Elder Parasite to i nije toliko los item ako wildsoul nastoji da ostane u bear formu zato sto samim tim gubi brdo movement speeda. Naravno, ako je on konstantno bio van bear znaci da je debil. Heart je odlican item za bilo kog heroja, bio taj heroj int/agi ili str. Agi herojima povecava sav dmg za 10%, int herojima smanjuje CD. Ako je arachna imala dmg iteme pre hearta, heart je sasvim validan item. Vau video si nesvakidasnji item kod jednog od heroja, go flame! :facepalm:
  14. izigrao sam se ja od pocetka bete, koji ce mi :D
  15. Sve sami pro igraci se okupili da komentarisu.
  16. Matori, to je veoma cudno zar ne?
×
×
  • Create New...