dovlagsi Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 Ma dobra je Lagonda, sta ja znam... izgleda bas onako impresivno uzivo, kako bi takvo auto i trebalo da izgleda... Ali ovo je jos koncept-vozilo, nece serijska verzija da bude bas ovako hardcore. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 mojeeee ochiiiii!!!!!!!! meni je ovo nesto najruznije sto sam video duze vreme. Napred kombinacija grila krajslera 300c i svetala BMW serija 5,a pozadi svetla Alfe GT... zivo sranje A šta si ti neka riba, pa ti je bitan da je lep i fensi? Aston Martin je Aston Martin i zna se kakvi ljudi to voze. previshe gledash Dzems Bonda. Astona voze i narko bosovi a jedan poseduje i Paris Hilton inache motor je astonov klasichni v12, a shasija, ogibljenje itd je preuzeto sa Mercedesa GL Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 ma dajte ljudi, ne moze biti sranje, al nikako :D nego, hvala na slikama, i imam samo jednu molbu... DAJ JOS SLIKA MEGANA KO BOGA TE MOLIM :( Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 CIGANSKA SREĆA \0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 http://www.autoblog.com/photos/geneva-2009...ault-megane-rs/ http://www.autoblog.com/photos/renault-megane-rs/ Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Simpa je taj Reno GT, zaista. Meni se inace dopadaju sve neki automobili koji su vec po ulicama, tipa nova Fiesta i tako nesto, pa mi ovaj sajam nije ne znam kako revolucionaran. Mada ima svega i svacega da se vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Nadjite nesto cudno u ove dve slike i onda javite i zavdite :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 shvarci je svratio, pored cebita i u zenevu? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 pa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 pa to je kul, videli smo Svarcenegera ono kao uzivo :) Infiniti Essence - hibridni sporstki automobil, 3,7 V6 + elektromotor = 600 KS total Carlsson Aigner CK65 - V12 biturbo 705 KS 464.100 evra novi Chevrolet Spark Mitsubishi MiEV SPORT Concept - elektromobil od 60 kW i 230 Nm obrtnog momenta, nista ruznije u zivotu ne videsmo! Alpina B7 Aston Martin One-77 - potpuno isti utisak ostavlja kao Ferrari F599 Peugeot 308 CC - nije bas dobar uzivo k'o na onim prvim slikama, ali je svakako bolji od 307 CC i to dosta Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Svratio covek da vidi šta ima :) Sedeo je i u Polu :)) To je bila zanimljiva scena siguran sam :) Još me tamo "pratio" po sajmu, gde ja krenem, Švarci ... rek'o, mani me se čoveče! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 jaoj, ajde stavljajte slike u spoilere pa da otvorim samo nove...ovako skrolujem na dole, a ono non stop 'bezi' jer se loaduju one prethodne... i mitsu uopste nije toliko ruzan :) neobican, ali nije ruzan! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 slazem se sa pejom, mitsubishi je bas sladak:) elem, izgleda da kriza autoindustrije ne utice na sajam, za ova fensi kola ce se uvek naci kupci:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 @ Lale i Dovla Videh i ja Svarcija da je tamo, ali Nidza rece da nadjemo nesto cudno pa ja reko sto je cudno da kad je covek vec na kontinentu, da poseti obe manifestacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Kako zverski izgleda Aston, brrrr. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ma ništa nije čudno, šta više skroz ima smisla! :) mada je foru generalno video od nas! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 I meni se sviDŽa taj Mitsu :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Kako znaš da ti se sviđa,nisi valjda žena da ti je bitno da auto bude lep i fensi ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Pazi kako izgleda auto Kad bih ja lično imao toliko para,ne bih ga kupio u životu,strahovito je ružan. Pritom ne zameram ti ja ništa zato što je to stvar ukusa, ali ovo "strahovito je ružan" zvuči kao da je neka mala razmažena klinka rekla. Na šta sam ti ja rekao da ga kao ne bi posedovao. A mi govorimo o jednom Aston Martinu koji koliko god da bude ružan zna se njegov kvalitet. Pritom meni lično svi AM automobili su manje-više ružnjikavi, ali daleko od toga da ga ne bi kupio kad bi imao para. :) Jer meni lično nije bitno samo da li je auto lep kada bih krenuo u kupovinu. Ima tu brdo faktora koje on mora da ispuni, ali daleko od toga da sad ako mi nije baš toliko lep da ga ne bih pazario. Ovaj auto vrlo lepo izgleda i sigurno je radio ceo tim stručnjaka na njegovom dizajnu, da bi ti tek tako lupio. Mislim isuviše su ti površni komentari... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Svi AM su ti manje-više ružnjikavi,ne želiš da komentarišeš ukuse,ali ovaj auto vrlo lepo izgleda. Kapiram te skroz. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) lol Ajde što daješ površne komentare, nego što i površno čitaš tuđe postove... Ok. U pravu si. Kraj naše diskusije. Elem idemo dalje. Koenigsegg Quant Koje ludilo... Edited March 6, 2009 by Vlad-_-b Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Kako znaš da ti se sviđa,nisi valjda žena da ti je bitno da auto bude lep i fensi ? I vudumene, odgovori na pitanje.. ^__^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ja sam istakao ono što je meni zasmetalo kod njegove izjave i šta ja generalno mislim. Kraj priče daki_. Prestani sa trollom. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ne čitam ja površno nego si sam sebi kontradiktoran. Ja kažem da je onaj AM ružan,ti mi kažeš "pa nisi žena da ti je bitno da auto bude lep i fensi" i onda na sledećoj strani komentarišeš kako ti se sviđa micubiši. Šta ti se tačno sviđa na tom Micubišiju ako nije izgled,koji nije bitan? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts