Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fino vreme napolju, fino ... bilo je cak i sunce pa poceh i da se znojim, ali ne zhalim se, ne zhalim, bolje i to nego zima, Ivanu u inat! ;)

Bio finalno do MPC-a da vidim sta se deshava, i nakon danas ne planiram vishe da idem tamo narednih sest meseci, onda mozhda malo gvirnem. Sve u svemu, svi lokali su spremni, ali ono sto me zanima jeste kako ce od podneva kada je zvanicno zatvoren trzni centar da uspeju da operu i ociste sve za 19h kada je zvanicno otvaranje (znachi realno do 17h moraju sve zavrsiti). Posebno sto ima i nekih lokala josh koji nisu 100% postavljeni.

Zamalo sinoc dobih batine od trojice klinaca koji su mi se svojim kolima preprecili dok sam vozio kuci. Odjednom me pretekli, isprecili se, izleteli iz kola i poceli da urlaju na mene...Dobri stari divlji zapad, dobre stare devedesete...Sva sreca te se nisam upisao od straha i tako spasio poslednji traga dostojanstva koji mi je preostao...

:(

Pomeshali te izgleda sa G!!!-jem ;))

Pa sta sam ja kome lose uradio u zivotu? :(

Voze oni juga uzasno sporo, tipa 30 kmh, ja hteo da ih obidjem, oni ubrzaju, ja opet da ih obidjem, oni ubrzaju. Ja im blicnem, oni se zaustavili i krenuli da urlaju na mene...Klinci, ali krupni...traze frku...ja se skupio u kolima i trepcem kroz naocare...reko nece udariti valjda matorog shishmisha sa naocarima...:)

Inace, sjebala mi se zadnja kocnica na bajku...sutra ga vozim u servis, posto je u garanciji, ali su rekli da se ceka 2 nedelje....:(

Epic fail & 2xfacepalm...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Pa sta sam ja kome lose uradio u zivotu? :(

Voze oni juga uzasno sporo, tipa 30 kmh, ja hteo da ih obidjem, oni ubrzaju, ja opet da ih obidjem, oni ubrzaju. Ja im blicnem, oni se zaustavili i krenuli da urlaju na mene...Klinci, ali krupni...traze frku...ja se skupio u kolima i trepcem kroz naocare...reko nece udariti valjda matorog shishmisha sa naocarima...:)

Inace, sjebala mi se zadnja kocnica na bajku...sutra ga vozim u servis, posto je u garanciji, ali su rekli da se ceka 2 nedelje....:(

Epic fail & 2xfacepalm...

зато ми седи лавља канџа на задњем седишту, а и Бог ме дао дебелог и лудог, па кад бих изашао са тим модерним шестоперцем, први који би пришао би добио по глави, другог бих забо рејнџ атаком у месо, а на трећег бих скочио уз урлик...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ma, sad cu da dam jos 50 za popravku, sto posto, a treba i novo sediste da uzmem, pa ce i to da bude 20-30, i eto, bajs od 200 eur, samo tako...:(

@Drasko

[roflmao] [roflmao]

Ja sam nekad bio hrabar, a onda su me sjebali u medjuvremenu i krenuo sam da se plasim...

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

lol malo veca temperatura i ludovanje kolima:) (ne rade mi slova izmedju f i j, da znate)

evo upravo se vratih ajbi, cukno sam lika i kriv sam zakonski, ali je lik jadan zato sto je stao bez razloa. tamo iza ajata de se ukljucujes na tramvaj, ja ledo tramvaj nazad i okrenem se napred i lik stoji i paf. neki juo blentavi i lik kao os da cekamo il da se tripujemo, ja reko necu da cekam smaranje je pod jedan, pod dva, imam one promile u procesu, pod tri, istripovo sam da necu da trosim kasko ako nije neko zesce cukanje pa da i barem oderem:) i skontamo mi da sam mu sjebo branik i zadnji deo uruvo i dam ja tu njemu 20 000 i jos mu dam podatke ako bude vise, kao donece mi racun od majstora. a lik mi ne deluje ko da je neka muvara, pa reko ajde dobro, samo da se ne smaram. a i lik zapeo da mi uzme sve pare zato sto je firmin auto blabla mora da popravlja, a ja kasnim i kao dobro dobro. i smorio sam se zesce, ajde barem da sam opicio neko muski trista na sat pa nek ide zivot neo ovako pederski:)

a i sad treba da popravljam svoj avto, izulubljivo se napred i krila, kontam da ce da mi uzmu sto iljada maraka za to posto tripujem da je bolje da menjam neo da cukam, nesto mi deluje istripovano na sto mesta.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

@Drasko

[roflmao] [roflmao]

Ja sam nekad bio hrabar, a onda su me sjebali u medjuvremenu i krenuo sam da se plasim...

ма ја гледао синоћ Кунг фу панду...

:))))))

ништа ме не извезе тако брзо у црвено као гилиптери у саобраћају...

lol malo veca temperatura i ludovanje kolima:) (ne rade mi slova izmedju f i j, da znate)

evo upravo se vratih ajbi, cukno sam lika i kriv sam zakonski, ali je lik jadan zato sto je stao bez razloa. tamo iza ajata de se ukljucujes na tramvaj, ja ledo tramvaj nazad i okrenem se napred i lik stoji i paf. neki juo blentavi i lik kao os da cekamo il da se tripujemo, ja reko necu da cekam smaranje je pod jedan, pod dva, imam one promile u procesu, pod tri, istripovo sam da necu da trosim kasko ako nije neko zesce cukanje pa da i barem oderem:) i skontamo mi da sam mu sjebo branik i zadnji deo uruvo i dam ja tu njemu 20 000 i jos mu dam podatke ako bude vise, kao donece mi racun od majstora. a lik mi ne deluje ko da je neka muvara, pa reko ajde dobro, samo da se ne smaram. a i lik zapeo da mi uzme sve pare zato sto je firmin auto blabla mora da popravlja, a ja kasnim i kao dobro dobro. i smorio sam se zesce, ajde barem da sam opicio neko muski trista na sat pa nek ide zivot neo ovako pederski:)

a i sad treba da popravljam svoj avto, izulubljivo se napred i krila, kontam da ce da mi uzmu sto iljada maraka za to posto tripujem da je bolje da menjam neo da cukam, nesto mi deluje istripovano na sto mesta.

ја у четвртак забо оба десна точка на ивичњаку код сужења код "Три тигања" под 60 на сат. обе фелне сам променио, гуме за дивно чудо - читаве...

неосветљено, необележено, ко не зна за тај ивичњак најебе. само сам га видео на 3 метра и стигао да помислим: е јебига...

најјачи је вулканизер који је 20 метара иза тог ивичњака. смеје се, показује ми друге фелне и каже да сам јубиларна 5000та муштерија са истим проблемом. још каже да сам добар, лику са алуфелнама отишао и браник, куглични, хомокинетички и полуосовина... мислим се, мамицу ти твоју, ти си сигурно озидао тај ивичњак. али срећи мојој стварно није било краја кад ми је поглед са тропа гума и сјебаних фелни отишао на таблу испред: ВУЛКАНИЗЕР - ПОПРАВКА ФЕЛНИ, ЦЕНТРИРАЊЕ ТРАПА.

:)

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

a sam nekad bio hrabar, a onda su me sjebali u medjuvremenu i krenuo sam da se plasim...

ja sam se uvek plasio, mozda postanem rabar uskoro!

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Napolju ko se zajebe i izađe u jakni, može da umre. Užasna sparina.

ништа ме не извезе тако брзо у црвено као гилиптери у саобраћају...

E i mene, doduše nije mi baš na prvom mestu al je u top tri, jel mogu da se učlanim u džregon kevlri? Pun sam nezadovoljstva koje bi valjalo kanalisati u pravedne ciljeve :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...