reiser Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 opet celu noc igrao kanter i sad se raspadam na faxu x( i svaki put kazem sebi da cu da legnem ranije ali neeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Naspavam maximalno, vrh doruchak,prelep dan... shta mi treba josh... hmm... da... pare! :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Gospode. Svi oko mene su u vantelesnom stanju jer vecheras u nashem gradu gostuje DZENAN~! ffs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Sanjao sam Xlagoom. Pam pam pam pam! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 jbt nikako da se naspavam, tj. opet sam upao u fazu nekvalitetnog spavanja iako vremenski spavam ok :| Ljudi, sutra svi u Xlagoom na retro techno, TU SE NAPIJAMO JER JA RADIM otjesh opet da pushtash na uvce ekipi za shankom :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Znachi bio kod doktora da mi skine konce koji mi stoje deset dana sav srecan u fazonu KONACHNO,i chekam sat vremena i udjem i on onako pogleda na brzinu i kaze "hmm nek ga drzi josh malo, dodji u ponedeljak, sledeci!" , i ja tu zabezeknut izlazim, a bes mi kipi na ochi i sad cu da se istushiram ko chovek posle deset dana a ne ko retard, pa makar mi otpali konci i otvorila mi se rana. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) NEMOJ. Idi muvaj ribu tako musav, i kad ti kaze decko smrdis, ti joj reci, to je zato sto sam heroj! Kazes da si uleteo u neki japanski restoran medju jakuze i da su te proboli katanom stomak dok si spasavao otetu devojcicu (pedo lololol). Nikita nespamuj. Edited March 27, 2009 by Nikitovic Marko sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ahaha, nikita budalo:)...elem, prosla me nervoza zbog jutrosnjih dogadjaja (ne, nije zato sto sam popio ljutu!)...sad moram da idem da kupim nesto za jelo, a mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 tako sam lepo spavao da sam mislio da sam zakuca 3+h al sam ipak spavao 1 i po sat, shto je super :)) i sad malo provetravam sobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Dule, trebalo je da kazes, izvinite ali pijan sam... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 dule kako ces da jedesh na prazan stomak :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 dule kupi gajbu sutra za adu:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 spavao 3 sata,bio na faxu od 9 do 4,mrtav sam...idem da jedem,pa moram nekako da se zanimam do 8 da ne bih zaspao,posle napolje na neku blejkicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Edeste! Vratio se sa prakse, gotovo za ovaj period, ako nagovorimo Voju da nam obezbedi i junski blok pa da opet blejimo u SK umesto 6 casova dnevno programiranja bice super :D Nesto sam neobicno umoran, iako smo blejali ceo dan u redakciji i gledali Blejdranera kako igra Far Cry 2 i komentarisali igre uopste :) Sad ne znam da li ici na basket ili ostati i gledati reprizu propustene sinocne epizode Seranovih koju sam prespavao :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Gospode ko ovo uveze vamo, napravice posao stoljeca. Kratka bela trenerka, kopacke, strukirana jaknica i mp3 cvike, mrnjaoooo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 nosi te neke cvidze sa mp3 playerom vec duze vreme onaj lik Luske,ako pratite poker na eurosportu :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 zna li neko mogu li da se vade stari pasosi jer ja 2 meseca nov ne mogu da izvadim :D ?!? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Dule, trebalo je da kazes, izvinite ali pijan sam... dule kako ces da jedesh na prazan stomak :P dule kupi gajbu sutra za adu:)) EDESTE! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Kako ne mozes Kali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 pa nije zino :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Kako ne mozes Kali? lepo matorci dolaze u 4-5 ujutru ja jedino da se nadrogiram i odem tamo i da ih upucam :D ne mogu ja taj tempo da izdrzim :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 lepo matorci dolaze u 4-5 ujutru ja jedino da se nadrogiram i odem tamo i da ih upucam :D ne mogu ja taj tempo da izdrzim :D Dacu ti ja savet, kako sam ja vadio licnu kartu :) Neko vece kad blejis do kasno, sednes u kola i odes do SUP-a oko 4 ujutru, tamo se skupljaju matorci koji prave neki spisak, upises se na spisak i zapalis kuci, odspavas malo, probudis se lepo oko pola 8, dodjes tamo oko 7.50 kad dele one brojeve, uzmes broj, opet odes kuci, u zavisnosti od broja proracunas kad opet treba da dodjes, racunaj da jednog "obradjuje" oko 20 minuta, dodjes tad i to je to, najbezbolnije :)) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ne izlazim radnim danima jedino subotom :D tako da tesko :D:D i ne prave svugde matorci spisak :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ne idem nigde tunajt a probably ni sutra. rad rad rad rad rad rad jao. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts