Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbt nikako da se naspavam, tj. opet sam upao u fazu nekvalitetnog spavanja iako vremenski spavam ok :|

Ljudi, sutra svi u Xlagoom na retro techno, TU SE NAPIJAMO JER JA RADIM

otjesh opet da pushtash na uvce ekipi za shankom :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Znachi bio kod doktora da mi skine konce koji mi stoje deset dana sav srecan u fazonu KONACHNO,i chekam sat vremena i udjem i on onako pogleda na brzinu i kaze "hmm nek ga drzi josh malo, dodji u ponedeljak, sledeci!" , i ja tu zabezeknut izlazim, a bes mi kipi na ochi i sad cu da se istushiram ko chovek posle deset dana a ne ko retard, pa makar mi otpali konci i otvorila mi se rana.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

NEMOJ. Idi muvaj ribu tako musav, i kad ti kaze decko smrdis, ti joj reci, to je zato sto sam heroj! Kazes da si uleteo u neki japanski restoran medju jakuze i da su te proboli katanom stomak dok si spasavao otetu devojcicu (pedo lololol).

Nikita nespamuj.

Edited by Nikitovic Marko

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Edeste!

Vratio se sa prakse, gotovo za ovaj period, ako nagovorimo Voju da nam obezbedi i junski blok pa da opet blejimo u SK umesto 6 casova dnevno programiranja bice super :D

Nesto sam neobicno umoran, iako smo blejali ceo dan u redakciji i gledali Blejdranera kako igra Far Cry 2 i komentarisali igre uopste :)

Sad ne znam da li ici na basket ili ostati i gledati reprizu propustene sinocne epizode Seranovih koju sam prespavao :D

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Gospode ko ovo uveze vamo, napravice posao stoljeca.

Kratka bela trenerka, kopacke, strukirana jaknica i mp3 cvike, mrnjaoooo

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

lepo matorci dolaze u 4-5 ujutru ja jedino da se nadrogiram i odem tamo i da ih upucam :D

ne mogu ja taj tempo da izdrzim :D

Dacu ti ja savet, kako sam ja vadio licnu kartu :)

Neko vece kad blejis do kasno, sednes u kola i odes do SUP-a oko 4 ujutru, tamo se skupljaju matorci koji prave neki spisak, upises se na spisak i zapalis kuci, odspavas malo, probudis se lepo oko pola 8, dodjes tamo oko 7.50 kad dele one brojeve, uzmes broj, opet odes kuci, u zavisnosti od broja proracunas kad opet treba da dodjes, racunaj da jednog "obradjuje" oko 20 minuta, dodjes tad i to je to, najbezbolnije :))

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...