Lucky Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 To i mene zanima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 dobro jutro! :) kako mrzim ovo pomeranje sata,izgubim cuku vremena u sekundi... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 holy shit zaboravio sam skroz na pomeranje sata.... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 koliko je sati? hm, opet sam morao ručno da upalim DST Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 bio sinoc sa ortacima da gledam bubu u uhu u JDP-u. koliko je na pocetku losh bio humor (toliko losh da me je u par trenutaka bilo zaista blam), toliko je na kraju bilo super najvishe zahvaljujuci sirovom talentu i iskustvu dobre glumacke postavke... a sad skidam novi Depeche It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 lol ladno sat pomeren.....ne bih ni provalio da niste rekli, abilo mi cudno sto sam ustao u 2 :/ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 боли ме глава. 4 дана за редом неке акције. и овај мусав дан... гња... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Dobro jutro neradnici :) Jebote, kol'ko sam se smorio sad, ochekivao sam da odvrnem venecijanere i vidim prelep dan kao juche shto je bio, a ono kisha i sivilo :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 da, ali kisa je pregej, tako da ko da je i nema, a ima milion stepeni, tako da ono, moze da prodje u stvari. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Toliko o tome "ajmo danas basket"... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 jel taj Elektrik bivši Crazy (ili Milano), kako već ? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 juche bio ortak kod mene da gledamo fudbal, i u poluvremenu je skinuo sa rapida neki , tehnichki, kvalitetno odradjen klip koji je sklepao bivshi dechko njegove ribe i poslao joj link na mail u trenucima ochaja ajaaooooooo...lik je Irac, Ireland is gay now Leshko je za njega wifebeater. Klip traje circa 7-8 minuta, neka imba-gay-emo muzika(neopisivo) pracena zajednichkim crno-belim fotografijama(uglavnom pozadina Ajfelova kula lol) pa slike sa porodicom, bracom, tetkom, neznam ni ja...u fazonu su trebali da se venchaju, a ova se isprimala na ortaka i odjebala ga. Shta natera choveka na takve stvari? ccc kurve sve su iste mamu im jebem E Leshko, ako 'ocesh, pitacu tu ribu za njegov mail, pa mozesh da ga kontaktirash u kojem programu je radio..olololol ;))...a ti mi zauzvrat prodash kartu za CSKA po ceni :)) deal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 sve su iste, kurve Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Dobro jutro! Doshao sa lana jutros u 6, spavao do malo pre. Ne znam 'de bijem. Pre lana pravili roshtilji, lepo se nazdrali i onda celu nocas se igrali... Samo mi je zao shto nisam mogao da stignem na Adu. :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) jel taj Elektrik bivši Crazy (ili Milano), kako već ? Bivši Van Helsing reče mi ortak. Ma užaš... Što je najgore u frižideru su imali tipa 20ak Tuborga :))) a posle su očigledno otišli do dragstora jer se to popilo za pola sata i onda su doneli blago vruć Tuborg. Koja je ono tuga bogte... 2 dunje 3 tuborga i jedna tonik-vodka = 1300 dinara ffs. :D Mislim nisu problem pare, ali da je neka usluga pa i da znam za šta dajem. :] Inače meni je baš ok ovaj dan. Onako osvežavajuća kišica... Jurio se nešto po gradu, sad došao gajbi da radim neki kolokvijum, kad na sajtu faksa nisu izbacili pitanja... Tako da nema kolokvijuma grok ^(oo)^ Edited March 29, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 juche bio ortak kod mene da gledamo fudbal, i u poluvremenu je skinuo sa rapida neki , tehnichki, kvalitetno odradjen klip koji je sklepao bivshi dechko njegove ribe i poslao joj link na mail u trenucima ochaja ajaaooooooo...lik je Irac, Ireland is gay now Leshko je za njega wifebeater. Klip traje circa 7-8 minuta, neka imba-gay-emo muzika(neopisivo) pracena zajednichkim crno-belim fotografijama(uglavnom pozadina Ajfelova kula lol) pa slike sa porodicom, bracom, tetkom, neznam ni ja...u fazonu su trebali da se venchaju, a ova se isprimala na ortaka i odjebala ga. Shta natera choveka na takve stvari? ccc kurve sve su iste mamu im jebem E Leshko, ako 'ocesh, pitacu tu ribu za njegov mail, pa mozesh da ga kontaktirash u kojem programu je radio..olololol ;))...a ti mi zauzvrat prodash kartu za CSKA po ceni :)) deal? originalniji sam ja i bolji od toga,tako da jbg,no deal :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 leško, zove te neka Dušica... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 konachno sam se otkinuo od spavanja \o/ 2xkamilica ftw :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Bivši Van Helsing reče mi ortak. Ma užaš... Što je najgore u frižideru su imali tipa 20ak Tuborga :))) a posle su očigledno otišli do dragstora jer se to popilo za pola sata i onda su doneli blago vruć Tuborg. Koja je ono tuga bogte... 2 dunje 3 tuborga i jedna tonik-vodka = 1300 dinara ffs. :D Mislim nisu problem pare, ali da je neka usluga pa i da znam za šta dajem. :] Inače meni je baš ok ovaj dan. Onako osvežavajuća kišica... Jurio se nešto po gradu, sad došao gajbi da radim neki kolokvijum, kad na sajtu faksa nisu izbacili pitanja... Tako da nema kolokvijuma grok ^(oo)^ to je taj kurac, imao je 10 imena, kurac mesto 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ustao sam totalno slogiran, ne mogu da hodam pravo. Aj da sam bar pio pa da znam sta mi je :D @igi Hvala za depeche, zaboravio sam skroz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 leško, zove te neka Dušica... :D hahaha :D sisaj ga ti,znas! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 to je taj kurac, imao je 10 imena, kurac mesto lol raspali Milano, otisao sam tamo jednom pre godinu dana, raspad ali bukvalno, a nisko u picku materinu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 kako savrsen dan moze da se zavrsi poluusrano kafa na terasi sa devojkom sunce ptice,kasnije sport, rostilj pivo ekipa izlazak, i onda onako polupijan vracao se kolima da razvezem drugare oko 3 , i neki momenat zatamljenja uma krenem da se trkam sa nekim bmw-om isechem mu stranu on me stigne na semaforu, i izlecu tri lika iz njih sa ne bash prijateljskim pogledima.... zgut nogu na gas, semafori jednosmerne policija ivichnjaci... sta mi je to trebalo.... ovo je mali grad ne mozes pobeci od kretena i debila koji bi se fajtali sto si ih odjebao u voznji... prrd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 i g!! pricaj, jel su te zaklali ili nisu [jumpy] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Hohoh, kakav dan juche. Nashao se s nekim drugarima u ultra skupom kafitju i jeo i pio i sve na njihov rachun. Benificija burzhujske shkole. Posle blejao kutji za kompom i smorio se i otishao do igraonice i tamo josh malo blejao i igrao kanter i bilo mi je lepo. Kao nekada. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts