Doolio Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 ladno su u uscu postavili kao veliki crveni detektor sa natpisom zabranjen ulaz neljudima :) koji smor, de cu sad da vodim uruk-hai ortake! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 ladno su u uscu postavili kao veliki crveni detektor sa natpisom zabranjen ulaz neljudima :) BLOKEMONI NEKA IDU U DELTU DA GLEDAJU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Ima i u Domu Sindikata, a vidim i da su krenuli da lepe plakate po gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 ladno su u uscu postavili kao veliki crveni detektor sa natpisom zabranjen ulaz neljudima :) ma, to je zbog gej parade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 To je zbog parade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 parade? :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Ala smarate. Elem, REPO - THE GENETIC OPERA Daleko da je "instant kultni klasik", ali definitvno ima potencijal da postane sleeper hit/kult movie u nekim krugovima. Odlična priča (mračna budućnost u kojoj se favorizuje presađivanje organa i usađivanje implanata, sa insistiranjem na uzimanju organa na lizing, pa ako nemate para da plaćate rate, šalju Repo mena da izvrši povraćaj predmeta lizinga :))), dobri glumci, većinom zaboravljive pesme i sveopšti treš feel koji je i presudan da jedna rok horor opera bude ono što treba da bude (i što nedostaje Svini Todu). Scena sa slepom pevačicom i lead curom u njenom stanu je izvrsna, a i glavni negativac sabija tripujući da je Pavaroti. Edited September 22, 2009 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Odgledo sinoc District 9 u bioskopu. Da sam gledo na kompu zaspo bi, ovako me drzao glasan zvuk. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Tenderness - ok film ali hocu da opet da gledam Rasel Kroua u nekoj akcionoj ulozi, gde nekog seche, probada....To ipak ne znachi da hocu da snime nastavak Gladiatora It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 odgledah heat ponovo posle ko zna koliko god, kako val pro barata onom emarom, odlicno :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Vozvrashcheniye Odlican. Dugo me film nije ovako odusevio, kako jednostavnoscu, tako tezinom. Gluma fantasticna, kadrovi, kompozicija, fotografija besprekorno. Prica jednom stranom tako bliska svim ljudima, mislim ne sama prica bukvalno, koliko ta osecanja i emocije koji su u filmu tako lepo i razgraniceno predstavljene, sukobi, psiholoske bitke, milina gledati. Film je pomalo depresivan na trenutke ali bar meni, to je kratko trajalo. 9+/10 btw, decak koji je glumio starijeg brata se udavio nesto posle snimanja, too shame :( We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Harry Potter and the Half-Blood Prince - 6/10 knjiga koja ima veliki potencijal da se pretvori u odlican film, ogroman budzet i dobri glumci su razultirali prosecnim filmom koji je opet imao veliki potencijal. dobri efekti, ali prica nije obuhvatila u celinu scene. losa gluma, nepovezanost price i ocerupana iste od detalja koji su knjizi dali lepotu (hari i dzini, harmiona i ron, itd.) su veliki fail za sve fanove knjiga. The Age of Stupid dobar film, poucan, pogledajte ga obavezno. vise na posebnom topiku. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 sauna neuobicajen film, uvrnuta atmosfera, podseca na Tarkovskog. Strasno zamrshena prica sa logikom iako na prvi pogled sve deluje nabacano i bez reda, u tom pogledu film je odlican. 8/10 od mene, definitivno bolje od "drag me to hell tipa filmova, ustvari nema smisla ih porediti. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Vanilla Sky Prvi put sam gledao od pocetka do kraja. Dobar je film, ali da je malo bolji kraj mogao je biti odlican. Takodje, Penelopa Cruz <3 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Star Trek. ne mogu doci sebi. koji win od filma, BOG TE MAZO!!1 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 pogledah "the ugly truth" i preporucujem svima, naravno u zenskom drustvu! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Paid in full http://www.imdb.com/title/tt0259484/ djea boi, kada sam pocinjao mislio sam da je josh jedan getocrnci film, ali dojaj skroz, mislim jeste getocrnci ali kul :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 igrom slucaja sam pustio rane koje nisam gledao jos od kad su se davale u bioskopu. brate, kolko me pogodi sunce ti jebem, flesiro sam se ceo film, vratio se u vugli petnes godina nazad i nije mi dobro, jebem ti vreme, jebem ti generaciju, sad cu da budem anksiozan tri dana od ovog... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) znao sam da ce da mi isplivaju neka sranja iz mozga:) setio sam se nekog lika koji me smaro sa utokom kad sam bio sedmi razred, neka glupost, tipa ja preso ulicu (na pesackom), on morao da uspori zbog mene i stao tu, izaso poljena i stavio mi utoku na vugla i onda sam mu se tako izvinjavao sto prelazim na pesackom, a on se drao i pizdeo i tako to, kako vec to ide:) naravno, od pune ulice nigde nikog u roku od tri sekunde:) brate, nedelju dana sam bio u fazonu 'aj napolje dule -ma necu, ne ide mi se':) jebo me film, osecam da ce mi se istrigeruje jos pedeset tripova u roku od pola dana:) eh devedesete, niste vi za mene, previse se ja skenjam kad mi se desi neki stres tog tipa Edited September 24, 2009 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 distrikt9 - epsko sranje :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Vanilla Sky Prvi put sam gledao od pocetka do kraja. Dobar je film, ali da je malo bolji kraj mogao je biti odlican. Takodje, Penelopa Cruz <3 odgledaj obavezno Ambre los ojos..to je original a vanilla sky je fensi kopija 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0496424/ jel prati neko ovu seriju? dobila je emmy.. pored ENTOURAGE :ooOoooO Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 znao sam da ce da mi isplivaju neka sranja iz mozga:) setio sam se nekog lika koji me smaro sa utokom kad sam bio sedmi razred, neka glupost, tipa ja preso ulicu (na pesackom), on morao da uspori zbog mene i stao tu, izaso poljena i stavio mi utoku na vugla i onda sam mu se tako izvinjavao sto prelazim na pesackom, a on se drao i pizdeo i tako to, kako vec to ide:) naravno, od pune ulice nigde nikog u roku od tri sekunde:) brate, nedelju dana sam bio u fazonu 'aj napolje dule -ma necu, ne ide mi se':) jebo me film, osecam da ce mi se istrigeruje jos pedeset tripova u roku od pola dana:) eh devedesete, niste vi za mene, previse se ja skenjam kad mi se desi neki stres tog tipa au dule... gadan trip stvarno :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Inglourious Basterds - filmcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0496424/ jel prati neko ovu seriju? dobila je emmy.. pored ENTOURAGE :ooOoooO Ja sam dve prve epizode odgledao. Cini se da je kul, mada nisam nastavio :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts