Pipboy Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 THE OTHER BOLEYN GIRL Pomalo mlaka i nespretno odrađena drama o sestricama Bolejn koje su prisustvovale/učestvovale u velikim tumbanjima na engleskom dvoru u XVI veku, koja su dovela do raskršćavanja sa Katoličkom crkvom i, za kralja Henrija Osmog, označile početak uspešne karijere wife-fraggera koja ga je obeležila do kraja života. Ko ne voli spore, period filmove, ne bik baš preporučio, iako se u celom filmu Skarlet Johanson i Natali Portman šetkaju okolo u tesnim korsetima (fali im samo Kira Najtli, ali ona je izgleda bila zauzeta snimanjem nekog kvalitetnijeg filma). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 a i nema sise, a čemu onda tesni korset Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) da bi dosle do izrazaja? :P Natali ionako ne trebaju sise e da, Ghosts of Girlfriends Past jbt pored daglasa svako izgleda kul, ali ceo film mi je u fazonu wtf did i just watch :( Edited August 23, 2009 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Odgledao sam Iron Man-a tek sada, nedeljna razonoda. I uopste nije toliko los. Cak ni prica nije losa, minimum patetike, gluma solidna, muzika odlicna, cgi vrhunski i na nekoliko scena sam se smejao. Sta traziti vise od jednog filma za zabavu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ed Wood The mostly true story of the legendary director of awful movies and his strange group of friends and actors Dobra gluma, Dzoni dep, Tim Burton, whats not to like? Gledao sam po preporuci prijatelja, i nisam izvalio da je biopic do negde oko 80% fima, i tad sam se jos vise odusevio. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 jebote kakav film odusevio sam se, gluma perfektna, muzika neverovatna, jebeni majk tajson, ludilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 odgledao novi road trip odlicno, cak sam se i nasmejao 3x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 meni je other boleyn girl bash dobar volim kad prikazuju te dvorske smicalice hehe oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Volim i ja dvorske smicalice, intrige, spletkarenja i sve to, ali je u ovom konkretnom filmu to dosta površno odrađeno (naročito kada se uzme u obzir istorijski značaj Ane Bolejn) Elem, THE DUELLISTS Priča o poremećenoj opsesiji, arogantnosti i polupanom shvatanju časti francuskog konjičkog oficira koji je proganjao kolegu kroz poslednje godine Napoleonove vladavine i školski primer kinematografskog remek-dela na svim poljima (prvobitno zamišljen kao vestern, ali je zbog nedostatka budžeta završio kao period film (srećom)). Inače, u pitanju je rediteljski debi Ridlija Skota i iz daleke 1977-e, i neverovatno je koliko sve izgleda daleko ispred svog vremena (fantastična scenografija pre svega, uz Harvi Kajtela koji kao da nije ostario ni dana od snimanja filma). Edited August 24, 2009 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 meni je other boleyn girl bash dobar volim kad prikazuju te dvorske smicalice hehe ako volish tako te kostimirane dvorske smicalice onda odgledaj obavezno Bari Lindona od Kjubrika. Nije na dvoru ali zivot glavnog lika je pun prevrata pa i smicalica It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 I Casanova mozda moze da se svrsta u tu grupu. Ako nishta drugo, film je chista zabava. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 uz svo duzno postovanje, grupisanje kazanove sa jednim filmom kao sto je Bari Lindon je suludo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Mislio sam na grupu "dvorskih smicalica". Film koji ti navodish nisam gledao i stvarno ne znam kakav je. Opet kazem, meni je Casanova bio pure fun. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Volim i ja dvorske smicalice, intrige, spletkarenja i sve to, ali je u ovom konkretnom filmu to dosta površno odrađeno (naročito kada se uzme u obzir istorijski značaj Ane Bolejn) Elem, THE DUELLISTS Priča o poremećenoj opsesiji, arogantnosti i polupanom shvatanju časti francuskog konjičkog oficira koji je proganjao kolegu kroz poslednje godine Napoleonove vladavine i školski primer kinematografskog remek-dela na svim poljima (prvobitno zamišljen kao vestern, ali je zbog nedostatka budžeta završio kao period film (srećom)). Inače, u pitanju je rediteljski debi Ridlija Skota i iz daleke 1977-e, i neverovatno je koliko sve izgleda daleko ispred svog vremena (fantastična scenografija pre svega, uz Harvi Kajtela koji kao da nije ostario ni dana od snimanja filma). uf secam se da sam isao u biblioteku grada da ga odgledam, stvarno dobar film, harvi je win.. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Mislio sam na grupu "dvorskih smicalica". Film koji ti navodish nisam gledao i stvarno ne znam kakav je. Opet kazem, meni je Casanova bio pure fun. Veruj mi kada budes odgledao shvatices sta je iguana hteo da kaze :D Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Jeste, Beri Lindon je odlican film, to je jedan od onih filmova za koje znas da su odlicni tek posle mesec dana od kada si gledao jer je toliko dosadan i smrtonosno spor kada gledas da hoces da se ubijes. I onda prodje vreme, usput svi ti govore kako je film vrhunski, ti zaboravis dosadu, setis se nekoliko vrhunskih scena i eto ga. A onda se setis kako je glavni glumac krsh, ali ne, ne, tu je Kjubrik, reziser protiv koga se nista ne sme reci. I onda ipak sednes i iskreno razmislis i shvatis da je to jedan od njegovih najlosijih filmova i da realno samo ako hoces da gledas kostime i scenografiju treba da gledas Beri Lindona. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 One fakin werd: INGLOURIOUS BASTERDS Nisam neki ljubitelj Tarantina, ali ovaj film... nemam reci, ne secam se kad sam poslednji put gledao i flim a u sebi mislim "Samo da se ne zavrsi, samo da se ne zavrsi" ! Radnja filma tako drzi, a Landa.... Jedan od najboljih negativaca eva, gledas kako se poigrava sa zrtvama... otpr kao neki profesori na usmenom ispitu =) I spoiler: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Dok traje onaj Gebelsov film, vidi se kako se gledaoci vesele i tapsu na nasilje u nemackom propagandom filmu, gde Nijemac sam ubija 300 saveznika, kako ih rastura, agonija u krupnom planu, ljudi umiru u bolu... Izgleda tragikomicno kako ti ljudi uzivaju u besmislenom nasilju i navijaju. A to su ISTO radili RL ljudi gledajuci Basterds, (drugi chapter chini mi se) scena kada basterdi maltretiraju onog nemackog kapetana/porucnika, skidaju zarobljenicima skalpove i ubijaju ih palicama. Kapiram da nije puno ljudi primetilo ovo, ali po meni je ovo jedan MEASTRALAN experiment licemernosti i dobar primer za "people = shit". Za to skidam kapu QT-u. Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 to je lepo za cuti. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Observe and Report http://www.imdb.com/title/tt1197628/ meh, prilično dosadan sa par mega glupih fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) Jeste, Beri Lindon je odlican film, to je jedan od onih filmova za koje znas da su odlicni tek posle mesec dana od kada si gledao jer je toliko dosadan i smrtonosno spor kada gledas da hoces da se ubijes. I onda prodje vreme, usput svi ti govore kako je film vrhunski, ti zaboravis dosadu, setis se nekoliko vrhunskih scena i eto ga. A onda se setis kako je glavni glumac krsh, ali ne, ne, tu je Kjubrik, reziser protiv koga se nista ne sme reci. I onda ipak sednes i iskreno razmislis i shvatis da je to jedan od njegovih najlosijih filmova i da realno samo ako hoces da gledas kostime i scenografiju treba da gledas Beri Lindona. Da je glumac los nije ... da nije vrhunski to je tacno... i da nije na kjubrokovom standardu i to je tacno al i dalje je film remek delo. I naravno da nije najlosiji njegov film recimo killing je losiji i svi ti stariji filmovi pre Paths of Glory , na kraju krajeva ni jedan veliki kjubrikov film ne daje slobodu glumcu i ne pusta ga da dodje do izrazaja. Jbg tako je on pravio filmove. One fakin werd: INGLOURIOUS BASTERDS Nisam neki ljubitelj Tarantina, ali ovaj film... nemam reci, ne secam se kad sam poslednji put gledao i flim a u sebi mislim "Samo da se ne zavrsi, samo da se ne zavrsi" ! Radnja filma tako drzi, a Landa.... Jedan od najboljih negativaca eva, gledas kako se poigrava sa zrtvama... otpr kao neki profesori na usmenom ispitu =) To je to sada moram da odgledam a hteo sam da ostavim za veceras :PP Edited August 26, 2009 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Upravo odgledah Inglorius Bastards. Lol... Najobicnija americka izdrkotina. Tarantino se bas osramotio. I Bred Pit sa tim laznim akcentom hahahaha! Jedino sto su ameri sa takvim akcentom radili tokom rata je tukli svoje zene i pili viski. Cus specijalna jedinica behind enemy lines! Jedan je Rambo moj Tarantino ;) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 pa ovo je klasichan tarantino, mislim nije sad ni mene neshto odushevio film ali ono ok je. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Hot Fuzz sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Upravo odgledah Inglorius Bastards. Lol... Najobicnija americka izdrkotina. Tarantino se bas osramotio. I Bred Pit sa tim laznim akcentom hahahaha! Jedino sto su ameri sa takvim akcentom radili tokom rata je tukli svoje zene i pili viski. Cus specijalna jedinica behind enemy lines! Jedan je Rambo moj Tarantino ;) » Click to show Spoiler - click again to hide... «čekaj, pričamo o filmu u kojem ameri otvaraju nemcima lobanje bejzbolkom i urezuju im kukaste krstove nožem u čelo sve dok ne roknu hitlera, i tebi tu najviše smeta što seljoberi sa južnjačkim naglaskom sigurno nisu išli u specijalce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «čekaj, pričamo o filmu u kojem ameri otvaraju nemcima lobanje bejzbolkom i urezuju im kukaste krstove nožem u čelo sve dok ne roknu hitlera, i tebi tu najviše smeta što seljoberi sa južnjačkim naglaskom sigurno nisu išli u specijalce? Pa mrzelo me sve da spomenem. Ceo film je cool story bro. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts