brue Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Da, upravo odgledah, stoji sve sto si rekao. Ako nista, makar moze jednom da se odgleda..i nikad vise. Inace, Angels & Demons - mrsavo mnogo. Suvise predvidivo, suvise "na silu" tok radnje, a papa koji na kraju izlazi na balkon u fazonu "sav sam kul" i gega se u ramenima je fckn lol - jebeni ameri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 gledao sinotj terminatora4 u ushtju. odlichan. najvishe me je odushevilo nachin na koji su povezali kec, dvojku i uzhasnu trojku u celinu, nadam se da netje vishe razvodnjavati glavnu prichu o likovima u prethodna 4 dela kada budu hteli josh para, nego tje se okrenuti nekim novim facam. efekti, pricha, gluma sve je na mega nivou. kamera, pogotovo u sceni sa poljem satelitskim antenama, je neverovatna. ima 3-4 sranje momenta, al oni su toliko sitni i nebitni za celokupnost priche da se bukvalno ni ne primetjuju. chak i kraj koji je emo nije pokvario celinu, mada mozhda bi bolji bio onaj alternativan, neko ga je kachio. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Izashao trejler za "2012" krvi do kolena, kataklizme do ramena :) http://www.sonypictures.com/movies/2012/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 film deluje kao neki ogromni spec efekat:) elem videh sinoc u bioskopu i trejler za ovo. http://www.publicenemies.net/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Izashao trejler za "2012" krvi do kolena, kataklizme do ramena :) http://www.sonypictures.com/movies/2012/ ovo zelim da vidim jel nije jos uvek izaso film ili ga ima na torentima Link to comment Share on other sites More sharing options...
siphon Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Izashao trejler za "2012" krvi do kolena, kataklizme do ramena :) http://www.sonypictures.com/movies/2012/ jbt koji svrsh od filma :) ko ce docekati novembar da izadje ovo cudo elem sinoc sam gledao neki film sudnji dan,kontam da je film stariji malo al mi se jako svideo, i da nisam mogao naci trailer :( famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ovo zelim da vidim jel nije jos uvek izaso film ili ga ima na torentima pa brate lepo ti pishe izlazi za tri godine!!!2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ANGELS AND DEMONS Ajme, kako grozno loš film sa najvećom količinom gluposti i idiotizama u jedinici vremena. Za ne verovati. Sledeću "crkvenu avanturu" Toma Henksa sad 'ladno može da režira Majkl Bej, ne bi se primetila razlika. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Upravo odgledao u bioskopu: Kao prvo, spoileri u mom postu ne sadrze spoilere iz filma :) Jer, kao shto se i ochekivalo, scenario smeshan, glupi gegovi, gluma (ahhaha koja gluma), mnogo greshaka u lokacijama.... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Sad ste se svi smorili, jel tako? ALI!!! » Click to show Spoiler - click again to hide... « JEBENO NAJJACHE BORBE TRANSFORMERSA IKADA U JEBENIH 2 I PO SATA!!! Bolelo me uvo shto glumci izgledaju kao debili, shto pricha nema nekog smisla, shto je Egipat isto shto i Jordan i obrnuto, kad je Optimus krenuo da lema Deseptikone, donja vilica je pala i nije se podizala do kraja filma. Ovaj film je bukvalno prenesen Transformers crtani na veliko platno i tvrdim da onaj ko kaze da nije tako nikada nije ni gledao Transformerse!!! Obavezno gledati u bioskopu ili u Full HD na velikom ekranu sa mnogo zvuchnika А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Mene jedino privlače efekti i činjenica da sam kao malji imao skoro kompletiranog Devastatora (falila mi samo donja desna noga, onaj robot-mešalica, jebem liga kako se zove), jedva čekam da vidim mrcinu na ekranu :)) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Knowing - film bi bio sasvim ok popcorn film sa malcice drugachijom postavom...odnosno da nema Nikolasa Kejdza. Barem kraj nije potpuno pozitivan Angels&Demons - ok film, meni bolji od DaVinchijevog koda, mada me iritiraju paralele i nelogichnosti, ali nekako mi ceo film vadi kraj. » Click to show Spoiler - click again to hide... « NIsam ukapirao odmah da je lik Juana Mekgregora negativac nego sam tipovao na matorog nemca (kardinal Straus) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 nikako nemoj staviti nijedan spoiler :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 sori...mislio sam da i drugi imaju brzi net telekoma srbije ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Saving Private Ryan u HDu, odlichan, ko nije gledao propustio neka obavezno to i uradi! The Heartbreak Kid - JEBOTE BOG KO SNIMA OVAKVE FILMOVE!?!? I jel' onaj retardirani Stiler ikada glumeo u pravom filmu?! Ne znam samo zashto sam odgledao ceo film. Strashno koliko je imbecilan! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Meni je bio do jaja :D, na onaj deo sa muzicarima sam se valjao. Ne znam sta si ocekivao od filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Izashao trejler za "2012" krvi do kolena, kataklizme do ramena :) http://www.sonypictures.com/movies/2012/ Another disaster movie from Roland Emmerich. I'll pass. Edited June 21, 2009 by tomkeus You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 gledala sinotj terminatora 4 u ushtju. fail. oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Jedan veliki offtopic. Chitao sam danas detetu "Crvenkapu" pred spavanjem. Svi mi volimo i znamo prichu o Crvenkapi. Legendarna bajka. Ali moje dete ne zna shta je Crvenkapa. I evo shta je on zamerio u ovoj prichi: 1. Zashto baka zivi sama ako je bolesna? 2. Zashto mama shalje Crvenkapu u stashnu shumu gde zivi vuk? 3. Kako Crvenkapa nije prepoznala vuka u bakinom krevetu? Posle toga, osecao sam se glupo... Ranije, ljudi su mogli da se opuste gledajuci filmove i chitajuci bajke... Filmovi nisu tu da bi bili realni ili chak logichni. Filmovi su pravljeni da nas zabave, a ne da trazimo u njima greshke. My 5 cents. P.S. Moracu da smislim svoju verziju Crvenkape, ova je zastarela i chak deca od 3 godine su je provalila. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Evo, look no further, ovo nema šanse da provali :)) I najjači insert iz dotičnog: http://www.youtube.com/watch?v=TreGGyg6gOg Edited June 22, 2009 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 objasni detetu da se 50% crtaca iz nase mladosti pravilo od strane ljudi koji su bili na esidu. ili mu sledeci put citaj rat i mir xD 2012 brrrr kako sam se najezio. bici ovo ekstra film. do jaja efekti + unistavanje zapadne civilizacije = win, jedini razlog zasto sam gledo war of the worlds "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jedan veliki offtopic. Chitao sam danas detetu "Crvenkapu" pred spavanjem. Svi mi volimo i znamo prichu o Crvenkapi. Legendarna bajka. Ali moje dete ne zna shta je Crvenkapa. I evo shta je on zamerio u ovoj prichi: 1. Zashto baka zivi sama ako je bolesna? 2. Zashto mama shalje Crvenkapu u stashnu shumu gde zivi vuk? 3. Kako Crvenkapa nije prepoznala vuka u bakinom krevetu? Posle toga, osecao sam se glupo... Ranije, ljudi su mogli da se opuste gledajuci filmove i chitajuci bajke... Filmovi nisu tu da bi bili realni ili chak logichni. Filmovi su pravljeni da nas zabave, a ne da trazimo u njima greshke. My 5 cents. P.S. Moracu da smislim svoju verziju Crvenkape, ova je zastarela i chak deca od 3 godine su je provalila. 1. zato shto pati od bolesti respiratornih puteva, hence zato zhivi duboko u shumi. bolest nije teshka pa mozhe da zhivi sama. 2. ne shalje je u strashnu shumu gde zhivi vuk, nego kod bake. e sad u razlichitim verzijama keva kazhe "ne skretji sa staze" ili "ako skrenesh sa staze, bitje vuk". ovo prvo ne moram da objashnjavam, a drugo je samo pojachano prvo. poruka je jasna. 3. zato shto je mirisala cvetje i kretala se kroz shumu, a inache je iz grada, pati od alergije i muti joj se od svezheg vazduha, josh je i trchala pred kraj. loshe ti je onda pristup kad ti dete koje ima (valjda) 2-3 dine postavlja toliko pitanja. malo to autoritativnije. a josh loshije ti je razmishljanje da jedna bajka koja je bila dobra toliko eona odjedanput ne valja, mislim svashta. al to su ljudi, uvek je lakshe prebaciti odgovornost ;) mojih 2 dinara. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 P.S. Moracu da smislim svoju verziju Crvenkape, ova je zastarela i chak deca od 3 godine su je provalila. Možda bi uštedeo vreme ako bi detetu čitao neku težu literaturu pred spavanje. Kafku npr. You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 pa onda bi on zaspao pre :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jedan veliki offtopic. Chitao sam danas detetu "Crvenkapu" pred spavanjem. Svi mi volimo i znamo prichu o Crvenkapi. Legendarna bajka. Ali moje dete ne zna shta je Crvenkapa. I evo shta je on zamerio u ovoj prichi: 1. Zashto baka zivi sama ako je bolesna? 2. Zashto mama shalje Crvenkapu u stashnu shumu gde zivi vuk? 3. Kako Crvenkapa nije prepoznala vuka u bakinom krevetu? Posle toga, osecao sam se glupo... Ranije, ljudi su mogli da se opuste gledajuci filmove i chitajuci bajke... Filmovi nisu tu da bi bili realni ili chak logichni. Filmovi su pravljeni da nas zabave, a ne da trazimo u njima greshke. My 5 cents. P.S. Moracu da smislim svoju verziju Crvenkape, ova je zastarela i chak deca od 3 godine su je provalila. pa postoji dosta nelogichnosti u tim bajkama 1. zato shto pati od bolesti respiratornih puteva, hence zato zhivi duboko u shumi. bolest nije teshka pa mozhe da zhivi sama. 2. ne shalje je u strashnu shumu gde zhivi vuk, nego kod bake. e sad u razlichitim verzijama keva kazhe "ne skretji sa staze" ili "ako skrenesh sa staze, bitje vuk". ovo prvo ne moram da objashnjavam, a drugo je samo pojachano prvo. poruka je jasna. 3. zato shto je mirisala cvetje i kretala se kroz shumu, a inache je iz grada, pati od alergije i muti joj se od svezheg vazduha, josh je i trchala pred kraj. loshe ti je onda pristup kad ti dete koje ima (valjda) 2-3 dine postavlja toliko pitanja. malo to autoritativnije. a josh loshije ti je razmishljanje da jedna bajka koja je bila dobra toliko eona odjedanput ne valja, mislim svashta. al to su ljudi, uvek je lakshe prebaciti odgovornost ;) mojih 2 dinara. what maud said treba da dodash tako neko objashnjenje e sad taj drugi deo posta - bash naprotiv iz pitanja se vidi da je dete bash pametno i treba da ga podstiche na takvo razmishljanje a ne ZATO SHTO SAM JA TO REKO ONELEVEN oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 wedding crashers lol kakva ludnica od filma odavno nisam gledao bolji :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts