Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

99 francs

99francs2.jpg

Kad svi tako, ondak cu i ja da stavim poster, pogoovo za ovaj film, jerbo je film sjajan.

Crna satira o zivotima ljudi u svetu advertajzinga, toj djavoljoj raboti od biznisa!!1 (ovo je bilo samo za Debelog :D)

Film puca po savovima od overflow-a kreativnosti u svakom segmentu, mada (dobro, ajde) bi se mozda moglo reci da manjka u samoj prici, no mislim da je to dobro kompezovano kombinacijom, pa, da se tako izrazim, sveukupne originalnosti (scenario je po istoimenoj knjizi) i sjajne, mastovite i ponekad sokantne upotrebe fotografije.

Vizuelno, film je, bar meni, stvarno bio epic. Sjajan film.

Kapiram da cu da procitam knjigu. I da kupim film u HD-u nekad, nekako.

P.S. Kraj br.2 je <3.

:-)

99 francs

99francs2.jpg

Kad svi tako, ondak cu i ja da stavim poster, pogoovo za ovaj film, jerbo je film sjajan.

Crna satira o zivotima ljudi u svetu advertajzinga, toj djavoljoj raboti od biznisa!!1 (ovo je bilo samo za Debelog :D)

Film puca po savovima od overflow-a kreativnosti u svakom segmentu, mada (dobro, ajde) bi se mozda moglo reci da manjka u samoj prici, no mislim da je to dobro kompezovano kombinacijom, pa, da se tako izrazim, sveukupne originalnosti (scenario je po istoimenoj knjizi) i sjajne, mastovite i ponekad sokantne upotrebe fotografije.

Vizuelno, film je, bar meni, stvarno bio epic. Sjajan film.

Kapiram da cu da procitam knjigu. I da kupim film u HD-u nekad, nekako.

P.S. Kraj br.2 je <3.

+1 preporuka za ovaj film, odlichan je.

P.S.

Imash BluRay rip na netu, 99.FRANCS.2007.FRENCH.1080p.BluRay.x264-FHD / 99.FRANCS.2007.FRENCH.720p.BluRay.x264-FHD.

The International

http://www.imdb.com/title/tt0963178/

Film sa ok rezhijom, ali prezvakanom prichom koju tek donekle vadi Klaj Oven. Naomi Vots ima neocekivano marginalnu ulogu. od prepoznatljivih faca tu je josh i Armin Muler-Stal, coveka koga smo videli u desetak poznatih filmova kako glumi ili Jevreja ili RUsa...a covek nemac.

Generalno ovaj film deluje kao neki film iz bornove trilogije kada zguta bensedrin.Usporedio bih ga po prichi i tempu sa Insajderom sa Pacinom i Krouvom. Osim dela u gugenhajmu fali mu malo dinamike da ga ljudi pamte.

Ovako je odgledaj-i-zaboravi.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Imash BluRay rip na netu, 99.FRANCS.2007.FRENCH.1080p.BluRay.x264-FHD / 99.FRANCS.2007.FRENCH.720p.BluRay.x264-FHD.

Ma super, hvala. :) Nije zapravo meni bilo problem naci rip (doduse, ja sam samo 720p ver. nas'o), nije ni, ajde, toliki problem sto ga seeduje casica ljudi, problem je skinuti ga na ovoj mojoj bjednoj vezi. Skidao bi 720p nedelju dana, i to da mi je komp sve vreme dedicated torrent client. A kamoli 1080p.

Mada, jeb'o oca, nije da ne dolazim u iskusenje. :D

Al' salim se, necu (verovatno :D), kontam da cu da ga pazarim nekako, kad mi se bas svidi neki film rado cu da odresim kesu.

:-)

Odgledao sam sinoc Coraline. Animacija je vrhunska, kadrovi vrhunski, glasovi vrhunski, muzika vrhunska, jedino je prica onako (mnogo nabacanih stvari koje su nepovezane dovoljno da bi, sto se ocekuje, dale na kraju poentu koja izostaje).

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Kako T2 i Ambis mogu da budu bolji od T1 i (naročito) Aliensa?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

taj film je popio opasno lose kritike, vec pola god mi stoji na hardu zbog toga i ako bude valjao vise ne posecujem review sajtove :|

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Kako T2 i Ambis mogu da budu bolji od T1 i (naročito) Aliensa?

stvar ukusa, ali meni je T1 krshina, ako ni zbog cega drugog onda zbog one komichno loshe scene kada terminator sebe opravlja ispred ogledala u nekom wc-u a izgleda kao jadna gumena mapet lutkica

Edited by iguana

stvar ukusa, ali meni je T1 krshina, ako ni zbog cega drugog onda zbog one komichno loshe scene kada terminator sebe opravlja ispred ogledala u nekom wc-u a izgleda kao jadna gumena mapet lutkica

Gasp, gasp, šećera i vode, šećera i vode...:((

T1 je među najznačajnijim SF filmovima svih vremena, mogu sad da napišem sastav o tome koliko je to genijalan film (ali bez brige). Možda produkcijski izgleda zastarelo, ali to je zato što je snimljen u vreme kad je u pitanju to bila top-notch tehnologija (i kao dete dok sam prvi put gledao tu scenu, bila mi je nekako čudna, ali i strašna u isto vreme). Osim toga, production values su totalno minorni u poređenju sa ostalim kvalitetim filma. Uostalom, za dvadeset godina će i efekti iz novih Transformersa da budu nešto što će se rutinski raditi iz nekog Photoshop plug-ina, nije u tome stvar.

Pa dobro, i kretanje robota je urađeno stop motion tehnikom i mnogo je jadno, al to ne čini film :)

i...

Pa to ga upravo i čini više pretećim i strašnijim, daj mi to umesto najboljeg CGI-ija u bilo koje doba dana (ako je odrađeno kako treba, naravno). Sa druge strane, meni je T2 jedan od naprecenjenijih filmova svih vremena (ne loš, već precenjen), da bih mogao tri sastava o tome da napišem.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ona gumena lutka je ispod produkcijskog nivoa tog vremena...pa pogledajte samo et-a, maske u poltergajstu, egzorcistu itd...Kapiram da se mnogima t1 svidja ali meni je u poredjenju sa dvojkom, film b produkcije

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...