manson Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 inglorius basterds... odlichan, osim sto jevreji smaraju jadne nemce :P da, basterdsi odlicni, najveca faca mi bio til svajger (ili vec kako se izgovara :) ) ali zato D9 !!! kakva filmchina, skinuh juche r5 line, 1.4 gb vrhunski kvalitet... apsolutno nikakve zamerke za film,ne pamtim kada sam uzivao vishe u nekom sf filmu... bravoooo, hocemo d10 :D d9 je odlican, doduse ona prica oko vanzemaljaca ima par neobjasnjenih stvari e da, glumci, pogotovu glavni lik, su ekstra odradili posao mada kraj, sa onom akcijom je malo losija strana, ali opet, realno da li bi i moglo nekako drugacije sa se zavrsi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 znaci valjaju basterdsi? al ocu da mi odgovori neki tarantino hejter po mogucstvu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 RUR-e nisi me prosli put izneverio,nemoj ni sada! :D Treba mi neka romanticna komedija za gledati sa ribom,samo da ne bude bas ono...umobolno utopljena u klise : / Hvala unapred,drugari I love you, man A pre nego shto pogledash ovo slobodno mozesh da se upucash. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 I love you, man rekao je 'sa ribom', ne 'sa dechkom' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 ahhahahaah, fail Nikita :D Odgledaj The Holiday, ili jednostavno traži stare postove leška i sinistera pa biraj ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Ijao he, sad cu da se ukopam u zemlju. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Gledali smo i ona i ja "Zack and Miri" i "I love you man"... : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 shaolin soccer! brate kad mu zakrpi patike, pa ne znam ko moze da ostane ladan na to! ozbiljan sam:O brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Gledali smo i ona i ja "Zack and Miri" i "I love you man"... : / d holidej, definitivno ! http://www.imdb.com/title/tt0457939/ poz kori Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 (edited) the notebook,REALNO,nije komedija ali je romanticna :)) Edited September 8, 2009 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 shaolin soccer! brate kad mu zakrpi patike, pa ne znam ko moze da ostane ladan na to! ozbiljan sam:Okoji word! ^^ prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Gledali smo i ona i ja "Zack and Miri" i "I love you man"... : / A Proposal? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 da, basterdsi odlicni, najveca faca mi bio til svajger (ili vec kako se izgovara :) ) d9 je odlican, doduse ona prica oko vanzemaljaca ima par neobjasnjenih stvari e da, glumci, pogotovu glavni lik, su ekstra odradili posao mada kraj, sa onom akcijom je malo losija strana, ali opet, realno da li bi i moglo nekako drugacije sa se zavrsi :) kojih neobjshnjenih stvari, poenta filma uopste nije u objashnjavanju stvari oko vanzemaljaca, kako su dosli, kako ce da odu, ko su sta su i slicno... poenta filma je na ljudima... meni je ona akcija bash lepo legla :D half life + quake oruzja, meni je sve to sjajno izgledalo, plus glavni junosha muchenik sta ga sve snadje! :D sto se tiche romantichnih komedija, uzmi neku sa plesom, jer i devojke vole da gledaju kako dobre ribe djuskaju! (ima tu nekih sa dzesikom albom, dzeniferkom i slicno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Mr Brooks http://www.imdb.com/title/tt0780571/ Hteo sam odavno da odgledam ovaj film ali nikako. Zaista odlican. S obzirom da je slicne tematike ka serija Dexter, samo pokazuje zasto je Dexter osrednja serija. Moja topla preporuka. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 (edited) Dexter nije osrednja serija. Mr. Brooks je stvarno kul. Kostner bas dobar. Edited September 8, 2009 by nickwood Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Mr Brooks http://www.imdb.com/title/tt0780571/ Hteo sam odavno da odgledam ovaj film ali nikako. Zaista odlican. Moja topla preporuka. +1 chekam Orphan torent a da nije cam, ako je neko nashao nek mi javi! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 A Proposal? Hvala,skinucu ovo i Role models,pa neka bira.Ja sam vec jednom gledao Role models,ali nadam se da cu ponovo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 kojih neobjshnjenih stvari, poenta filma uopste nije u objashnjavanju stvari oko vanzemaljaca, kako su dosli, kako ce da odu, ko su sta su i slicno... poenta filma je na ljudima... ok poenta filma, slazem se, ali ne pricam o njoj vise sam mislio nekako da je prica o vanzemaljcima koja je tu da bi se ispricala prica o ljudima :) nekako, nije kompletna... sta znam, ili previse idem u nebitne detalje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Monsters VS Aliens sranje od crtanog, jedina svetla tachka su glasovi Hugh Lauriea i Seth Rogena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 ok poenta filma, slazem se, ali ne pricam o njoj vise sam mislio nekako da je prica o vanzemaljcima koja je tu da bi se ispricala prica o ljudima :) nekako, nije kompletna... sta znam, ili previse idem u nebitne detalje :) a-ham, pa sta znam, meni je interesantno sto u filmu nema toliko objashnjavanja i toliko informacija koji su nepotrebni za sam film (kao u vecini danashnjih filmova gde se i najbanalnije stvari objashnjavaju i preprichavaju 100 puta), cini mi se da je svaki visak izbacen i da je poprilicno sve izbalansirano sto se toga tice... to mi je super zapravo e da odgledao sam knowing do pola, sha znam za sad je ok :D samo ne vidim sta josh ima u filmu da se desava toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 haha PREPARE !!1 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 odgledao D9, mogli su da naprave neki balans da uključe malo više priču i o tim bićima, mislim da nam je dosta filmova gde pokazujemo svoju opsednutost oko moći, ubijanja, ratova, crnačkog loženja. Ima par lol momenata, mogli su malo više da se potrude oko detalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Inglourious Basterds - 7/10 prvo su se usrali sa prevodom naslova. Prokletnici?? Kopilad bre! nije Tarantinov najbolji film, ali moze da prodje. problem je sto ljudi on njega ocekuju bolji film od prehodnog. muzika iz spageti vesterna nije legla uz wwII, a kada predstavlja Tila ne ide daj font pa da ga jebes. ali volim kada se ww na takav nacin, pa makar u filmu. :) gledao sam u Uscu, u 6. sali koja je prilicno velika i pola sale su bile zene. one ne vole Tarantina i nasilje, ali vole Pita. dobro je sto se sav deformisao sa ulogu pa nisu nista videli, kucke. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 odgledah i ja d9, svidja mi se sto je poceo kao mokumentarac, ali kako ide film gluma glavnog aktera mi je sve gora i gora, ona scena gde se derendza u onom mechi je lol , ne kapiram sta im se motalo po glavi dok su ovo sklapali. FOK FOK FOK :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 district 9... fuck... fantastican film, neke stvari su mi malo stupidne ali svejedno bruka.. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts