Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

inglorius basterds... odlichan, osim sto jevreji smaraju jadne nemce :P

da, basterdsi odlicni, najveca faca mi bio til svajger (ili vec kako se izgovara :) )

ali zato D9 !!! kakva filmchina, skinuh juche r5 line, 1.4 gb vrhunski kvalitet... apsolutno nikakve zamerke za film,ne pamtim kada sam uzivao vishe u nekom sf filmu... bravoooo, hocemo d10 :D

d9 je odlican, doduse ona prica oko vanzemaljaca ima par neobjasnjenih stvari

e da, glumci, pogotovu glavni lik, su ekstra odradili posao

mada kraj, sa onom akcijom je malo losija strana, ali opet, realno da li bi i moglo nekako drugacije sa se zavrsi :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

RUR-e nisi me prosli put izneverio,nemoj ni sada! :D

Treba mi neka romanticna komedija za gledati sa ribom,samo da ne bude bas ono...umobolno utopljena u klise : /

Hvala unapred,drugari

I love you, man

A pre nego shto pogledash ovo slobodno mozesh da se upucash.

[roflmao]

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

da, basterdsi odlicni, najveca faca mi bio til svajger (ili vec kako se izgovara :) )

d9 je odlican, doduse ona prica oko vanzemaljaca ima par neobjasnjenih stvari

e da, glumci, pogotovu glavni lik, su ekstra odradili posao

mada kraj, sa onom akcijom je malo losija strana, ali opet, realno da li bi i moglo nekako drugacije sa se zavrsi :)

kojih neobjshnjenih stvari, poenta filma uopste nije u objashnjavanju stvari oko vanzemaljaca, kako su dosli, kako ce da odu, ko su sta su i slicno... poenta filma je na ljudima...

meni je ona akcija bash lepo legla :D half life + quake oruzja, meni je sve to sjajno izgledalo, plus glavni junosha muchenik sta ga sve snadje! :D

sto se tiche romantichnih komedija, uzmi neku sa plesom, jer i devojke vole da gledaju kako dobre ribe djuskaju! (ima tu nekih sa dzesikom albom, dzeniferkom i slicno)

fallout_table.gif

kojih neobjshnjenih stvari, poenta filma uopste nije u objashnjavanju stvari oko vanzemaljaca, kako su dosli, kako ce da odu, ko su sta su i slicno... poenta filma je na ljudima...

ok poenta filma, slazem se, ali ne pricam o njoj

vise sam mislio nekako da je prica o vanzemaljcima koja je tu da bi se ispricala prica o ljudima :) nekako, nije kompletna... sta znam, ili previse idem u nebitne detalje :)

ok poenta filma, slazem se, ali ne pricam o njoj

vise sam mislio nekako da je prica o vanzemaljcima koja je tu da bi se ispricala prica o ljudima :) nekako, nije kompletna... sta znam, ili previse idem u nebitne detalje :)

a-ham, pa sta znam, meni je interesantno sto u filmu nema toliko objashnjavanja i toliko informacija koji su nepotrebni za sam film (kao u vecini danashnjih filmova gde se i najbanalnije stvari objashnjavaju i preprichavaju 100 puta), cini mi se da je svaki visak izbacen i da je poprilicno sve izbalansirano sto se toga tice... to mi je super zapravo

e da odgledao sam knowing do pola, sha znam za sad je ok :D samo ne vidim sta josh ima u filmu da se desava toliko

fallout_table.gif

odgledao D9, mogli su da naprave neki balans da uključe malo više priču i o tim bićima, mislim da nam je dosta filmova gde pokazujemo svoju opsednutost oko moći, ubijanja, ratova, crnačkog loženja.

Ima par lol momenata, mogli su malo više da se potrude oko detalja.

Inglourious Basterds - 7/10

prvo su se usrali sa prevodom naslova. Prokletnici?? Kopilad bre!

nije Tarantinov najbolji film, ali moze da prodje. problem je sto ljudi on njega ocekuju bolji film od prehodnog.

muzika iz spageti vesterna nije legla uz wwII, a kada predstavlja Tila ne ide daj font pa da ga jebes.

ali volim kada se ww na takav nacin, pa makar u filmu. :)

gledao sam u Uscu, u 6. sali koja je prilicno velika i pola sale su bile zene. one ne vole Tarantina i nasilje, ali vole Pita. dobro je sto se sav deformisao sa ulogu pa nisu nista videli, kucke. :)

odgledah i ja d9, svidja mi se sto je poceo kao mokumentarac, ali kako ide film gluma glavnog aktera mi je sve gora i gora, ona scena gde se derendza u onom mechi je lol , ne kapiram sta im se motalo po glavi dok su ovo sklapali. FOK FOK FOK :P

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...