Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

FB zabada od kad znam za njega :D

On topic, slusham Nightwish posle 3-4 godine, i provaljujem da mi mnogo treba tako neshto, daje mi osecaj prijatne nostalgije :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Oko 16 sati u skupštinsku salu su ušli šef poslaničkog kluba Napred Srbijo Tomislav Nikolić i poslanik Igor Bečić kome je bio krvav nos, a novinarima je rečeno da ga je udario radikal Živanović...

Šef poslaničkog kluba SRS-a Dragan Todorović rekao je da je incident insceniran i da iza njega stoje domaće tajne službe i CIA.

:)))))))))))))))))))

Napio sam se u Jagodinskoj kafani, od jagodinskog Chiche i smuvao lepu Madjaricu i mnogo mi, ali onako bash mnogo lepo :DDD

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Probudio me ortak u 5 da ga vozim kuci, onda dosla ortakinja iz Nisa pa smo do 7 pili kafu, pa smo onda otisli kod mene pravili pomfrit i odlucili da posetimo njegovu rodbinu u selu, natocili goriva, stigli u selo jeli kao stoke prespavali neko vreme, izasli napolje palimo kola nece.uzimamo od dede 10 L goriva, nece.Dolazi seaski automehanicarski skiller i popravlja mi auto.Onda kod njega na po pivo.I sada sam konacno u Boru -_-

And it ain't over :))))

Znaci moram da nastavim razvoj dogadjaja od tog trenutka.Znaci vozili smo se kolima po gradu i odlucili da odemo u BG vozom u 3 ja ortak ta nislijka.U 11 smo bili u BG-u, ceo dan proveli u stanu kod drugara, pa uvece dzokavac, ujutru odma jedan posle budjenja, pa do Pionira na tekmu, pa uvece do nekog kluba, slusali neki francuski bend i onda kao idemo za Bor vozom u 4 i 20, a onda negde na 70% puta padne kamion na traku, pa nas isterase iz voza u neko selo a tamo hladnooooooooooooo i mraz a ja mokar :S Pa cekali caleta da dodje kolima ( 3 sata mu trebalo zbog snega ) pa nazad isli okolnim putem i posle 12 sati stigao sam kuci -_- Kao da sam na more isao !

It is finally over .

ja, absolute, neo, manager i peja (mada n'ume).

petorka za visoke domete.

imas termin?

ma ne, ja pikam fudbal, a ovo su neki likovi igrali termin pre nas u sc vracar, a meni bilo dosadno posle mejdena jer sam dosao ranije :(

nekad sam i znao da igram basket, ne igram ga aktivno vetj 10 god.

elem odo da se sisam, fotkam i da povadim dokumenta nova

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...