AlexG Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 (edited) Dorcol...blizu Dunav stanice, ja bih rekao... /edit Prestize me Ajvan Donjocrtkovitj Edited February 5, 2009 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Whoa, izgleda mi k'o oni predeli kad prolazis Bugarskom ili Madjarskom kroz stare komunisticke gradove. Ha! Setio sam se grada u Bugarskoj na koji me podseca! Stara Zagora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Daki idi na satelit tamo kod terena FK Mladost i videces slican prizor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 smor mi je što nikako ne mogu da se setim imena grada u bugarskoj koji se bukvalno sastoji od pet ovakvih zgrada sa poštom/mesnom zajednicom u sredini. i tako u sred neke ravnice 50 km od bilo čega. za ne verovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 danas bio u šopingu love it! Nisam još uvek gledao novog Betmena, ali sviđaće mi se još više kada ga odgledam, win win i da, na slici izgleda ružno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Koja je poenta miša sa ovim betmen znakom,bolji je od "običnog" ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Mozes da ga koristis iako si SLEP! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Bolja je izrada plastike, hrapavija je. Nekima se čak i ljuštio običan. Ista cena, bolje dobiješ. Meni je i lepši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 izvini, ali deluje kao nesto sto dobijesh kada te mama izvede na dorucak u Mekdonalds. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Ja imam mis od 250 dinara i prezadovoljan sam, godinu dana radi perfektno. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 nemojte da nervirate korija, merka da kupi misa vec jedno 2 godine :D radujmo se s njim! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 sereeees da radi...pa to se ne vidja svaki dan :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ja imam mx500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ja sam imao mx400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ja imam mrtvuguju -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 znao sam da će samo peja jedini da bude srećan zbog mene, trojka si Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 meni sestrichina bacila g5 na zemlju, i laser vise ne svetli, a mish josh radi... bla :) nek je ziva i zdrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Bah , sve isplanirano skoro pa savrseno i to nekoliko koraka unapred , i pojavi se prokleti faktor iznenadjenja koji i da sam hteo nisam mogao da predvidim i sve pade u vodu :( RRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEEEEE (i nesto tuge sa smorom u paketu) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 snatch na pinku, koja filmcina jbte ja sam se užasno razmazio, ne mogu više da gledam filmove na televiziji, previše mi jadna slika. resolution whore, što mi reče neko kad sam prošli put kukao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 rodjendan mi je i ne znam je sam li vise pi jan odpiva ili navren.. lol sedim u krevetu pijem kolu i kucam na rur :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 (edited) Sutra idem da gledam Madagascar 2 u bioskopu i ako sam ga vec video.Isto tako idem sa ribom od koje sam vec jednom popio pedalu :)))))) Toliko sam tvrdoglav i ubedjen u uspeh :D E da, smorio sam se pa sam napravio Facebook svojoj kornjaci :D http://www.facebook.com/people/Gomez-Novakovic/1102653683 Edited February 6, 2009 by ArktickiMajmun Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 ^koji si ti bolid :D btw, jel neko gledao novog crnog gruju? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 formule jedan brmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm brmmmmmmmmmmmmmmm brmmmmmmmmmmmmmmm Opet sam ucio istoriju do 6 ujutru -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Dobro jutro! Odo' da padnem ispit! ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Deste ljudi! Lep dan danas, opet ... ljudi izmileli juche na ulice onoliko, danas ce ih biti josh vishe. Mada od ponedeljka opet najavljuju cetiri stepena. ponsno sam prosetao u rur maji knezom ;) Mora da si bio glavna faca! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts