togFU Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Ali putjko > dzoker :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Chitam onaj BGC topic i ne mogu da verujem shta ljudi pishu. Jebeni jednocelijski organizmi na forumu! Ne znam samo kako je Raven uopshte i mogao da moderishe onaj podforum. Boze imbecila... Shtrebao sam do malo pre. Sad na kupanje pa ujutru na 1/5 kolokvijum ove nedelje! :] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 eee pa deste rurovci :) bila slava danas,lepo sam se najeo,izblejao malo sa ortakom posle. sad na kunt,ceka me teska nedelja... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Chitam onaj BGC topic i ne mogu da verujem shta ljudi pishu. Jebeni jednocelijski organizmi na forumu! Ne znam samo kako je Raven uopshte i mogao da moderishe onaj podforum. Boze imbecila... Shtrebao sam do malo pre. Sad na kupanje pa ujutru na 1/5 kolokvijum ove nedelje! :] ja sam lepo vudua zamolio da me banuje sa rura what goes around comes around :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ja sam lepo vudua zamolio da me banuje sa rura what goes around comes around :D Pa nisi ti kriv shto su oni imbecili. Trebala bi lepo jedna leptiric akcija da prodje samo za cs podforum, ali da svaki ban bude perma i gg. Bash mi je neverovatno da neko razmishlja na onaj nachin na koji oni to rade. ;\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 voodoo_, gief pix!! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Puko stari Photobucket album :(((( prokleti bandwidth :((( Sad se razbudjujem pa palim na fax , + moram da smislim kako da izbegnem vec apokalipticne guzve koje su opostale zastitni znak beograda :((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Dobro jutro radni narode! Ponedeeeeeeljak, verujem da ste svi srecni! ;] Stavio sam da se skida BBCova emisija "7 Ages Of Rock", uhvatio sam 2 parta na B92, skroz je gotivno uradjeno, prva 2 se nocas skinulo. \o/ Odo' na kolokvijum, wish me luck! ^^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 gewd luck :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Joj, koje je sinoc bilo tipicno zimsko veče ... a danas tipično zimsko jutro. Magla, hladno, strašno. Srećom pa sam pojeo dve kiflice sa šunkom i kimom, pa mi je lakše :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Jedan od onih vikenda koji su se zavrsili kako su i poceli...radno...pisao sinoc za rodbinu neke gluposti do 2:30...:( Hejtovan sam od vecine ljudi koju znam, ceo vikend...:( Sta, bre, i ja, koji kurac, stalno nesto jurim za druge i onda ispadam rogat zbog toga...*)#(&%$^@# Od danas cekam da vidim ko ce da juri za mnom...mada prosli put kad sam to uradio, jedino su muve i komarci imali vajde... :( Najveci greh u zivotu je biti dosledan, posten i vredan... A, u picku materinu...:( Ima se napijem ovih dana ko sisa i da oteram celu planetu u q*ac...ukljucujuci i Koleta...:( [:(!] QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 e moj nemke, totalno te razumem. u ovom svetu prvi najebu posteni, naivno dobrodushni ljudi. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 mmmmda. 2topic, evo me na poslu, cekam kraj radnog dana. veoma ga cekam. VEOMA. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Odo da spavam u picku materinu : (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Ajd u kurac! ;D Inace, obavio neke sitne poslice i sad na ucenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 neverovatno sam lenj... :( odoh na fax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 i dalje imam nedoumice oko nekih stvari u zivotu, cini mi se kao da je sve postavljeno naopako, i da nemam muda da bilo sta od toga isteram do kraja, vec plutam u medjuprostoru dok mi zivot sam ne razresi ono sto me muci. a to se nikad ne desava. ili ih barem ne resava tako da je ishod pozitivan... PRPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Leshko krajnje je vreme da se uozbiljish i pocnesh da uchish! :P Vratio se sa lolokvijuma, imao max poena, Boze koja retardacija od predmeta! ;\ Malo da izblejim pa da zabodem krevet, nocas opet necu spavati! :(((( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 i dalje imam nedoumice oko nekih stvari u zivotu, cini mi se kao da je sve postavljeno naopako, i da nemam muda da bilo sta od toga isteram do kraja, vec plutam u medjuprostoru dok mi zivot sam ne razresi ono sto me muci. a to se nikad ne desava. ili ih barem ne resava tako da je ishod pozitivan... Zapravo priroda sve resava sama, sto se manje cimas bice bolje :) Na kraju krajeva nadjes neku, zaprdjekas, napravis dete i onda sve ide po svom :P Eto vidis Nemketa kako se trudi svima da izadje u susret i onda ga svi cimaju. Plutanje u medjuprostoru zivota je fenomenalna stvar :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Na kraju krajeva nadjes neku, zaprdjekas, napravis dete i onda sve ide po svom :P Neko je ženama rekao za razvod, uzimanje pola imovine i alimentaciju, ovo više ne ide tako lako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 au, bre, al ste ga namračili jutros.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Neko je ženama rekao za razvod, uzimanje pola imovine i alimentaciju, ovo više ne ide tako lako. Ali zato postoje institucije koje se zovu predbracni ugovor i imovina uneta u brak (koja je onoga ko je uneo)... Dakle, ako ocete kupite stan, prvo ga kupite i knjizite na svoje ime, pa se ondak zenite, da ne bude posle kuku-lele...:((( Ma, neko je zenama rekao da su muskarci, pa sad ispada da su svi gejevi...ne zna se vise ni ko nosi pantalone, ni ko koga jebe...nista...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Put do pakla popločan je dobrim namerama. Dobar dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Kako sam dobro spavao, vrh \0/ sinoć izblejkao na Dunavskom keju, između 25-og i Pančevca, magla, malo ljudi, savršeno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Kako sam dobro spavao, vrh \0/ sinoć izblejkao na Dunavskom keju, između 25-og i Pančevca, magla, malo ljudi, savršeno :) Da, na minus deda mraz sinoc je odlichna blejka tebi bila :P Ja se smrzo jebote dok sam otiso do kafane i nazad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts