Malatrolapunakontrolora Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Zovem ortake da blejimo napolju , niko zivi se ne javlja , nekima se javljaju roditelji i kazu da im je loshe / da su prehladjeni , onesvesceni , udrogirani i ko zna koji vise izgovori da ne izlaze napolje ... Cisto iz znatizelje se pitam sta je moglo da izazove toliku asocijalizaciju drustva kada videh datum i shvatih da je ogavni WOTLK izasao... oh well bilo je lepo poznavati vas :((( idem da smaram sefa da mi isplati honorarac za prosli vikend Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Bole me zglobovi na promenu vremena ;) Au bajo, leci to odma da ne zavsis ko moja keva. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Upala Bicepsa, Trbusnjaka i Lista :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Bolje to nego upala nerva od nerviranja ko ja -_- sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Te boli? Nego, da ne otvaram nov topik, je l' zna neko neki program za jednostavno skiciranje izgleda namestaja, tj. nesto sto bi moglo da se koristi za tu namenu? I da, projekat Apparat je magican, cisto da vam kazem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Hmm,.. AutoCad mozda :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ja ga ne bih ni prao da ga nisu one ptice toliko zasrale u jednom naletu da je bula muka gledati ga. Dobro, ne moramo do grada onda... :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 uf Rapide ubio si me sa onim postom na desetoj strani, suze mi idu od smeha. danas me pustili ranije sa posla, kako sam izleteo na ulicu poceo sam da pustam zvukove BRRMMM BRRR i zamisljam sebe kako letim ko Boogerman kad pojede ljutu papricicu, a celo vreme me gleda neka zena u chudu. koja je to sreca kad ides kuci sa crnjchenja... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Nego, da ne otvaram nov topik, je l' zna neko neki program za jednostavno skiciranje izgleda namestaja, tj. nesto sto bi moglo da se koristi za tu namenu? Gimp? Mislim da je onaj GIMP skroz kul za to. Ako se beshe tako zvashe, u svakom slucaju Guglov program za modeliranje. Dobro, ne moramo do grada onda... :( Ici cemo, samo da izadjem iz guzve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 E, nije Gimp, al' mislio si verovatno na Google SketchUp, vrsice posao. Hvala! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 uf Rapide ubio si me sa onim postom na desetoj strani, suze mi idu od smeha. danas me pustili ranije sa posla, kako sam izleteo na ulicu poceo sam da pustam zvukove BRRMMM BRRR i zamisljam sebe kako letim ko Boogerman kad pojede ljutu papricicu, a celo vreme me gleda neka zena u chudu. koja je to sreca kad ides kuci sa crnjchenja... [Kole]Haha Maki, a jel' se secas kada smo tako leteli prosle godine pa kad si mi se ispovracao po naocarama, good times =O)) [/Kole] :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Zovem ortake da blejimo napolju , niko zivi se ne javlja , nekima se javljaju roditelji i kazu da im je loshe / da su prehladjeni , onesvesceni , udrogirani i ko zna koji vise izgovori da ne izlaze napolje ... Cisto iz znatizelje se pitam sta je moglo da izazove toliku asocijalizaciju drustva kada videh datum i shvatih da je ogavni WOTLK izasao... oh well bilo je lepo poznavati vas :((( idem da smaram sefa da mi isplati honorarac za prosli vikend Ma uzas jebo ih wow bc i wotlkfuytgj. Mene je danas moj "jedini" ortak ispaliooo zbog jebene igreee.... I to smo imali u planu da igramo MONOPOL......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMRT KAPITALIZMU I EU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Google SketchUp je najbolji program ikada! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 I to smo imali u planu da igramo MONOPOL......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jel to neki monopol sa figuricama od pet kila, a torimax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 E, nije Gimp, al' mislio si verovatno na Google SketchUp, vrsice posao. Hvala! : ) E, to to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Upala Bicepsa, Trbusnjaka i Lista :( sad pročitaj opet post iznad onog na koji odgovaraš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Otisao do doma sindikata da probam LBP , kad tamo lik sa dvoje dece zaseo i igra igru , klinci se smenjuju a matora drtina uvek drzi jedan dzojstik ... napravila se guzva iza da ljudi probaju igru ali ne ovaj slepac zauzeo ko da je njegova konzola , raspad bedni .. Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 sad pročitaj opet post iznad onog na koji odgovaraš. Pa nije to od vremena Bio do teretane, odvez'o kevu na sestrin roditeljski, sada malo Lost pa posle kafana :) E da btw. prestao sam Kafu i Gazirano da pijem :) Vec 3 dana :D Ali cigare su tu i dalje jbg :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Bolje da pijes I kafu I gazirano nego da purnjas :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 znao sam da treba da overim topic o WOW expanziji.... procitao da je sinoc neki lik pocheo da plache kad je video da je sve rasprodato.... i to mi ulepsalo jutro hahahaha, a još što su se neki potukli u merkatoru : )) koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 odo. bitje sve kul. lol ko neka curica sam. jbt brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Biće kul u vezi čega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Ide da se vidi sa vaginom nekom koliko sam skontao iz njegovih postova danas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 omgomg konacno sam nasla drustvo za haggard, sad se samo nadam da ima jos karata :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Bio sam kod babe i vredelo je cimanja. Moja baba FTW! :) Inače posle otišao sa ortakom do nekog Ajriš Paba i usput sam sreo jedno 5 ljudi koje poznajem. Kako je mali ovaj grad/svet/štagod. :D Odoh sad polako u krpe. Q noc! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts