Jump to content

Rastibudjilizovane klejbezable

Forum za diskusiju o S.V.E.M.U. što vam padne napamet, na ozbiljan ili šaljiv način.

Subforums

1. FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

118.2k
4,125 topics in this forum

1. Tatoo u NS

• 1 reply
    • 686 views
  2. BandHappy

• 1 reply
    • 408 views
    • 1 reply
    • 554 views
    • 1 reply
    • 553 views
  3. Podrska

• 1 reply
    • 527 views
  4. PLAY! 30

• 1 reply
    • 498 views
  5. 16. broj RUSH!-a

• 1 reply
    • 646 views
  6. Kombi transport

• 1 reply
    • 857 views
    • 1 reply
    • 585 views
  7. Google...

• 1 reply
    • 811 views
    • 1 reply
    • 395 views
  8. GP Company

• 1 reply
    • 760 views
  9. PLAY! 26

• 1 reply
    • 529 views
  10. Pomozite Jani

• 1 reply
    • 847 views
  11. .

• 1 reply
    • 860 views
  12. Pavaroti :(

• 1 reply
    • 651 views
  13. Pomoc

• 1 reply
    • 1.1k views
    • 1 reply
    • 654 views
  14. Urbanathlon BG

• 1 reply
    • 569 views
    • 1 reply
    • 877 views
    • 1 reply
    • 667 views
  15. Need Paypal favor

• 1 reply
    • 397 views
    • 1 reply
    • 706 views
  16. random projekat

• 1 reply
    • 870 views
  17. PLAY! 34

• 1 reply
    • 476 views

• Topics

• Ovo je bilo bosansko govedo sa Audijem, dakle stereotip klasican. Stoka smo celokupno na ovom podruciji. Jedina prava kazna bi bila smrtna ovde ali ovo ce biti laganih par godina eventualno u zatvoru pa ce sutra opet...
    • Ima semafor, par sto metara iza. Malo me buni što nije ceo snimak, pa se ne vidi trenutak kada se upalilo zeleno za levo. Veoma kratko trajanje koliko vidim. NAravno u tom trenutku bi za vozila koja idu pravo moralo biti CRVENO ko vrata. voleo bih zaista da vidim širi ugao. A nama spasa odavno nema, što se tiče saobraćajne nekulture.
    • Elem evo ukratko moji utisci posle 3 odigrane mape. Prvo opikao classic sa Temple na 100%, komp mi dosao posle 2 meseca da 3 puta jacim herojem i vojskom, samo sam izasao:D. Procitah negde da ima nekih bagova sa time, nemam pojma. Posle odigrao na 75% (sto je kao normal) i dobio gejm lagano, znaci definitivno im ti nivoi tezine nisu bas balansirani. Sto se same igre tice, vizuealno i zvucno zaista vrlo lepo izgleda, moram da priznam, iako nisam neki fan takve grafike. Malo mi je previse sareno i mapa je previse natrpana, lako se desi da previdi nesto covek. Sto se mehanike igre tice, ona je prilicno izmenjena u odnosu na trojku, tako da ne znam sto reklamiraju kao duhovnog naslednika trojke. Osim sto su ostali isti osnovni resursi i nacin igre, ostalo je manje vise promenjeno. Ok sto su razlici gradovi i jedinice, ajd i nekako (mada mi se ovaj sistem sa 3 nivoa upgrejda ne svidja, previse je jedinica jednostavno i tu je dizajn presaren, ne mozes na mapi da vidis lepo koja je jedinica kad uradis desni klik). Onda imamo sasvim nove heroje sa novim specijalnostima i sekundarnim skillovima. Naravno brdo novih artefaktova. Onda novi law system u gradu koji donosi ekonomske i vojne bonuse. Onda novi resurs u vidu alchemical dust koji ti treba da bi istrazivao spellove u gradu (kojih je opet pun kurac novih i novih skola magije). Pa onda nov focus points sistem u borbi za aktiviranje specijalnih osobina jedinica, menjanje inicijative, retaliacije itd. I sigurno sam jos nesto zaboravio od novotarija, a kapiram da ce u finalnoj verziji biti jos toga. Tako da mislim da necu uzimati igru kad izadje, ovo je neki pokusaj da se napravi hibrid izmedju trojke i novih heroja posle petice, ali vise naginje novima nego trojci. Ok, mene bi verovatno zadovoljio jedino Heroes 3 remaster sa minimalnim izmenama, ali to verovatno necemo videti skorije.
    • Kinezi pametni, molim redakciju da se ovo uvede na forum! https://www.instagram.com/p/DQPhUOkgkf9/
    • Ahaha vrh, Cici car :D
  • Create New...