Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,651 topics in this forum

• 0 replies
    • 488 views
    • 0 replies
    • 390 views
    • 0 replies
    • 443 views
    • 0 replies
    • 473 views
    • 0 replies
    • 460 views
    • 0 replies
    • 397 views
    • 0 replies
    • 551 views
    • 0 replies
    • 553 views
    • 0 replies
    • 483 views
    • 0 replies
    • 340 views
    • 0 replies
    • 337 views
    • 0 replies
    • 471 views
    • 0 replies
    • 361 views
    • 0 replies
    • 374 views
    • 0 replies
    • 412 views
    • 0 replies
    • 483 views
    • 0 replies
    • 319 views
    • 0 replies
    • 447 views
    • 0 replies
    • 402 views
    • 0 replies
    • 397 views
    • 0 replies
    • 368 views
    • 0 replies
    • 320 views
    • 0 replies
    • 338 views
    • 0 replies
    • 370 views
    • 0 replies
    • 566 views

• Topics

• možda ovde? Slavni britanski muzičar Kris Rija preminuo je u 74. godini. Čuveni engleski muzičar Kris Rija (Chris Rea), najpoznatiji po hitovima „Road to Hell“ ili „Driving Home For Christmas“, preminuo je danas u 74. godini, potvrdio je za BBC portparol pevačeve porodice. – Rija je umro posle kratke bolesti u bolnici, okružen porodicom – precizirao je portparol, kazavši da ovu vest saopštava s ogromnom tugom.  
    • slican blokbasterski utisak i za Avatar: Fire and Ash (2025) tj, mozda malo losiji, jer mi ovaj nekako bas predug bio, iako sad kad vidim, traje manje vise kao i prethodni recimo 2/3 filma da mi je bilo zabavno, poslednju trecinu sam izgubio interesovanje i samo cekao da se zavrsi
    • И трчи на паузи између гејмова у тоалет!    
    • Ja se smorio, stigao do 110 i sacuvao sam kao, i sad kad sam ucitao da nastavim, broji mi gde sam stao ali svi posteri su opet aktivni. Reko ok, sjebao im se front, secam se manje vise koje sam uneo. I probam opet da unesem neki koji sam uneo, a on mi broji i dalje :D  I uneo sam ponovo nekih 10ak koje sam vec unosio, i stigao do 125. Tako da necu ni da nastavljam, pogubim se sad koje sam uneo a koje ne, i counter vise nije validan... Mozda je i do browsera nesto zeznuto, probacu sutra sa chrome ponovo.
    • Budale...mogli su makar prvo da zavrse onaj napusteni projekat solitera od 1001 m.
  • Create New...