Jump to content

Heroes of the Storm

173 topics in this forum

• 14 replies
    • 1.4k views
    • 0 replies
    • 877 views
  1. Kojeg healera/supporta?

• 10 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 750 views
    • 14 replies
    • 1.6k views
    • 0 replies
    • 833 views
    • 0 replies
    • 3k views
    • 0 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 3k views
    • 0 replies
    • 804 views
    • 1 reply
    • 3.2k views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 1 reply
    • 985 views
    • 0 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 623 views
    • 0 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 637 views
    • 0 replies
    • 527 views
    • 0 replies
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 673 views
  2. Tim za takmicenje HOTS

• 1 reply
    • 1.4k views
    • 0 replies
    • 529 views

• Topics

• Jebem li ga, možda si u pravi, ali ja sam i dalje protiv zato što nema fizičke tastere 🙂 A čini mi se da je onaj sledeći paket prava stvar, a on ja 39K. Ako ne lažu na RS sajtu, ovaj osnovni nema HUD i bežični punjač telefona, bez toga neću ni da gledam sledeći auto 🙂 A videćemo kako će se prodavati, nisam siguran da će ići išta bolje od ostalih Mazdi.
    • Koja je bolja ponuda za te pare novog auta?
    • dva puta sam odustajao nakon par epizoda od ove serije, konacno sam prelomio da odgledam, bukv jer nista vise ne izlazi iole krsteno i onda kao ae, da dam sansu po svaku cenu, iako sam jedno 95% bio siguran u sta se upustam setih se da si ti imao slicne zakljucke, pa nadjoh komentar, i odlicno si sve napisao, ne znam da l bih ista imao da dodam, van toga da podebljam vec navedeno cinjenica da je ovo po oceni skoro tu u rangu sa nekim hbo gigantima iz ranijeg vremena, je ozbiljna ilustracija koliko je lestvica za kvalitet otisla u 3 lepe pm doslovno najpovrsnija i najrepetitivnija moguca jeftina drama kroz sve 4 sezone, koja te udara po glavi jednom te istom poentom iznova i iznova, i tako i zavrsi seriju bas ozbiljan hatewatch je ovo bio, i verovatno bih i ovoga puta odustao, da zena, koja je dosta manje dramaticna haha oko ovih serija/filmova, nije isforsirala da zavrsimo ove pisce iz brdo razloga treba pretuci, ali ono sto mi je kontinuirano islo na kurac (iako je zanemarljiva stvar u odnosu na druge probleme serije), je sto su stvorili tri kompletna a la michael scott imbecila, u vidu ovih siblinga, kojima covek ne bi mogao da poveri kamen da sacuvaju 10 min, bez preterivanja, znaci maks maks sto su mogli otici u tu krajnost otisli su, ali nisu mogli da odole a da ne diraju pishu na sebe, u sorkinovom stilu, u svakoj medjusobnoj interakciji ove trojke, pa je svaka ta interakcija prozeta 'quick witt'-om i ispravnim referencama na sve moguce istorijske i knjizevne licnosti i situacije, iako nista zapravo niti sadrzajno niti smisleno nije receno, i ta prakticno ista interakcija se ponovi jedno 100x kroz seriju
    • U najavi najprodavaniji auto godine!
  • Create New...