Jump to content

HotS – Novi Arena mod, novi Heroji i novi mapa!


Longleyy

Recommended Posts

Puno toga novog nam je najavljeno na BlizzConu kada  je u pitanju Blizzardov MOBA naslov Heroes of the Storm. Pre svega, tu je potpuno novi game mode – Arena. Kada uđete u arenu dobijate random izbor između 3 heroja između kojih izaberete jednog i zatim uzmete odmah jedan heoric za tog heroja u ulazite u borbu. U ovom modu igrači mogu da imaju iste heroje. Nakon što izaberete Heroja i Heroic osobinu, ulazite odmah u petominutni krkljanac i u borbu oko glavnog objektiva na mapi, i tako do 3 pobeda vašeg tima. U skladu sa brzim formatom Arene, respawn  je momentalan. Nakon svake runde layout mape se menja! Mape su tematski slične već postojećim mapama, ali su formom prilagođene ovom novom Arena modu. Nema još uvek najave o tome kada ćemo dobiti ovaj mod, jer je još uvek u ranoj fazi razvoja.

Kada smo kod Mapa, stiže nam i novi battleground – Towers of Doom, tematski motivisan Halloweenom. Glavna odlika ove mape je da kada uništite protivnički objekat, on postaje objekat vašeg tima! Više o mapi možete saznati ako polgedate video koji se nalazi pri dnu naše vesti.

Stižu nam i 4 nova heroja: Genn Greymane, heroj koji podjednako može da bude u melee i ranged, Lunara – WarCraft Dryada, ranged heroj, zatim Tracer, prvi Heroj koji u HotS stiže iz Overwatcha, i na kraju verovatno najzanimljiviji heroj – čuveni Warlock Ogre, Cho’Gall. Zašto je on najzanimljiviji? Zato što je heroj koga kontrolišu dva igrača! Ne pitajte nas ništa, još uvek ni sami nismo sigurno kako će to funkcionisati. Svako ko je prisutan na BlizzConu, bilo fizički, bilo virtuelno, dobiće besplatno Cho’Galla. A ukoliko sa njim odigrate par partija sa nekim zajednom u timu, i taj vaš prijatelj će dobiti Cho’Galla besplatno! Jedva čekamo da vidimo kako sve to funkcioniše u praksi. Osim ovih glavnih noviteta, stiže nam i još kozmetike, pre svega razni Halloween skinovi za mnoge heroje.

Pogledajte ispod klipove sa ovim novitetima o kojima smo pričali:

ARENA

TOWERS OF DOOM

 

Novi Heroji i ostali noviteti

 

 

The post HotS – Novi Arena mod, novi Heroji i novi mapa! appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte kompletan članak na RURu![/url]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...