Jump to content

Counter Strike 2 & 1.6

3,576 topics in this forum

1. Worldwide Rankings 1 2

• 26 replies
    • 3.3k views
  2. HL2 "meditacija"

• 8 replies
    • 1.4k views
  3. Shortcut do NS foruma

• 0 replies
    • 1.1k views
  4. Lakshe do CS foruma

• 11 replies
    • 2.6k views
  5. ESL CSCL Sezona 2 1 2 3 4

• 84 replies
    • 7.7k views
  6. - Demoi sa KGB Turnira -

• 0 replies
    • 1.7k views
  7. KGB demoi

• 3 replies
    • 2k views
  8. C-D...

• 7 replies
    • 2.1k views
  9. WEG 2005. 1 2

• 39 replies
    • 4.5k views
  10. klan ???

• 3 replies
    • 1.9k views
  11. SK Insider

• 0 replies
    • 1.4k views
  12. Snajdan Headshot

• 19 replies
    • 5.6k views
  13. Demoi iz kgb-a 1 2

• 30 replies
    • 4.8k views
  14. Botovi... 1 2

• 25 replies
    • 3k views
    • 16 replies
    • 2.6k views
    • 20 replies
    • 2.3k views
  15. HELP!!!!

• 9 replies
    • 2.7k views
  16. Pozdrav!

• 10 replies
    • 2.4k views
  17. UPOMOC

• 16 replies
    • 2.1k views
  18. top 8 iz KGB-a

• 18 replies
    • 3.4k views
  19. cs source

• 9 replies
    • 1.8k views
  20. SK forever

• 5 replies
    • 1.6k views
  21. pomoc code67?

• 20 replies
    • 2.7k views
  22. 1.6 Peticija

• 5 replies
    • 1.5k views
  23. de_nuke_b8

• 10 replies
    • 1.7k views

• Topics

• i ovaj mora da bude military brt MEJK AMERIKA GREJT AGEN
    • nema na čemu drago mi je da mogu da pomognem! jeste, šteta što je baš za ovaj broj tako kul, i ovi moji neki što redovno kupuju su odavno digli ruke čak i od čitanja, više ga kupe da kao podrže i to je to. ovaj je em na više strana em onaj retro deo ovo ono, ima neku svoju posebnu draž. a što se edukacije tiče, drugar radi na izdavanju časopisa u jednom većem izdavačkom preduzeću, situacija je (očekivano) gora nego i sa televizijom. TV u fazonu gleda 50+ populacija čak neki prosek mislim da je i 55+ pa i više, dok je "papir" otišao na 60-65+ - enigmatike, lekari i tako to su stvari koje se jedine prodaju. ne računam dnevne listove informer, kurir... sve drugo što je neki vid ili licence ili originalnog izdanja a da gađa iole mlađe propada brzinom svetlosti, posebno kod nas gde je kultura pretplate nepostojeća. kod stranaca tu i tamo još imaš i neki momenat da hoće da se pretplate pa to ove održava jer imaju sigurnu prodaju godinu dana.
    • jes to je to 😞 jbg delovalo mi je dovoljno slavic da provalim da nije iz amerike ili šta god a opet nisam se detaljno udubio da vidim dal su neka kola koja baš nema kod nas u srbiji, ali dok sam pisao post sve mi je više delovalo da može biti nešto matoro.  
    • Ovaj konkretno snimak sigurno nije od nas jer prosto ovakav auto put, tj takve podele i takve bandere, ne postoje kod nas, moja pretpostavka je da je neka srednje-azijska zemlja. A to podržava i činjenica da snimak prenosi portak koji je najčitaniji u ZDK, a kad pogledaš ZDK je Zeničko-Dobojski Kanton 🙂 I jeste Lada Granta što opet podrazumeva neke zemlje koje gravitiraju Rusiji ili možda i sama Rusija. A isti klip imaš da nađeš od srpskih preko španskih i ruskih kanala na društvenim mrežama i isto je sečen jer svi hoće da dobiju lajkove na konto "ludaka". 
    • Ako mislimo na isti snimak (a mislim da mislimo!), to su neki likovi u novoj ladi onoj, relativno star snimak i nema veze sa ovom "epidemijom" voznje u suprotnom smeru koja je aktuelna u poslednjih mesec dana recimo.   Edit: evo ga link https://www.instagram.com/reel/DW3JW_HgTgB/?igsh=N29tM2w2eTlwbHR0
  • Create New...