Jump to content

awd

The X
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About awd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. subo, a da nemash ti mozhda ACDSEE -13 a ? btw, ja li sam mentalan da 16000 slike tako smanjujem ? P.S. znam da znash al mi netje kazhesh :)))
  2. hm... jel mi se chini il vi to skretjete sa teme a ?:)) A pitanje ostaje isto, KAKO BWE DA SMANJIM SLIKUUUU ? ::))) a pomagajte :)
  3. ma znam da mozhe u videomatchu, al ne mozhe onolko k'o na hitout :((
  4. 1. Pod koju foru ste onoliko smanjili sliku? 2.U nekim scenama se ubrzava i usporava(za ubrzavanje dem_speed 2, a za usporavanje ??) 3.Ako mozhete da mi malo blizhe objasnite one programe(koji je za shta...) 4. 'de ima da se skine ona mentalna zika WarpBrothers? 5.Linkovi za one programe Za sada toliko, izvinite ako smaram, ali imam jaku zhelju da napravim TREJLER:) Poz i hvala unapred!! :)))
  5. E, aj neko da napishe sastav poshto nisam u toku :))) PLz
  6. Thx c0nfy :) btw, mojne da zajebavash da se treba instalira ... :(( a ja sam naj noob od svi noobovi :))) ok phala, tju se pomuchim malo... :P
  7. ok, hvala al ako bi ste bili ljoobazni da date linkove :))) P.S. i'm Noob :))))
  8. Kako da na Counteru ubacim one .waw(valjda tako beshe:) zvuke, tipa ono HEADSHOT , FIRST BLOOD .... Thx unapred :)
  9. Koje bwe WIN djubre, Moviemaker ??? Pa nisam ja to pitao.... Za vadjenje fragova imam Fraps, pa mi treba neshto da bi ga ulepshao :))
  10. E da, kad smo vetj kod toga... zashto mene maximalno kashira kad udjem na custom game na neku dotu ???? To sam i ja chuo da kad udjem na neku mapu, automatski je skida, al pat*a :( Ima li mi pomoci ?? :)) P.S. Proko, u kom gradu zhivish pa imash adsl ?? U Nishu kazhu josh nema :((
  11. Epa tnx.... btw, sad tje vidite kad napravim tryler 10x bolji od hit-out-a :)))) P.S. Fragovi tje biti sa turnira u Novom Selu....(ko je iz Nisha, znatje:)
  12. Bjelisha:), ajde daj makar neki program za "ulepshavanje" filma... :) recimo, neki preko kojeg je pravljen Hit Out... :) Pa da se bacimo na pos'o
  13. Ma sve je to lepo, al' shto imaju Eminema u ekipi ..... :))) Aj gl ... :)
  14. P.S. daj neki ip za te "krekane" servere :)))) p0z
×
×
  • Create New...