Jump to content

krca.dbl

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About krca.dbl

Recent Profile Visitors

1,105 profile views
  1. E ovako : 1. Vrati mi dlake sa MooddA (sto je tvojoj kevi ostalo na brkovima ) 2. Vrati mi diskove ( mada ne znam da li to moze da se stavi na lootku ali nema veze , netju da rizikujem) 3. Nesto me boli noga u kichma ocih dana (ako si ti kriv za to .......... pozdravi mamu ) A kako radi pitaj TANJU ..... posto mi je ona nesto pricala o tome pre dan dva kod mene ..... mislim da se razume (sta vise odlicno barata lootkom)
  2. Odlicno razmisljanje ... Posto si mi dao ideju kako da potrosim 3 milke ... dobices 5% i 30 dana godishnje na mom ranchu P.S. Nadam se da se ne zna ko je dobio 7 II P.S. (mislim da je wanderer) Stvarno si dobio sesticu ????
  3. da da dobra je ko zdravlje .... bravo bravo ....
  4. pajseru samo da znas da ne volim da te vidim nervoznog kao na onom prethodnom topiku (koji si zakljucao , pa moram da otvaram novi da ti dam par saveta ) ! nervoza ne valja za lepotu ! :p a za ban .............. jbg-a sta da radim ako si obecao ljudima ti me banuj na nedelju dana :( ne znam kako cu preboleti taj ban , ali nadam se da hocu :D -za komsiju : decko ti bas preterano seres u poslednje vreme ..... ima da te stavim na traktor (kojim si i dosao u beograd) i da te vratim u aljbaniju kod mame i tate , a bogami i babe !!! toliko o tome .......... a ti pajseru ako imas srca da ovako umiljatu facu banujes e onda me banuj na dve nedelje
  5. kao sto rece ocekuje se ukljucenje timova poput EYE , NiP , -erot!ca- ...... 3D tako da moj glas ide za eroticu ......... P.S. Gledajte ih na CPL-u !!!!
  6. nesto sam nachuo da bi ovi momci iz -erotica- trebali da preuzmu njihovo mesto , ali izgleda da ni oni nisu zadovoljni ugovorima . Mislim da im nude po 2000 e mesecno ali im ne nude qrwe na treninzima pa tako da izgleda od toga netje biti nishta , ali postoji mogutjnost da sponzori odgovore do 15 januara , tako da do tada navijate za qrwe !!!!
×
×
  • Create New...