Jump to content

Ostali MOBA naslovi

86 topics in this forum

1. Infinite Crisis

• 0 replies
    • 1.6k views
    • 3 replies
    • 1.4k views
  2. PROFI IGRACI !?

• 9 replies
    • 2.5k views
    • 1 reply
    • 1.7k views
  3. Lucent Heart

• 0 replies
    • 1.1k views
  4. Prime World

• 5 replies
    • 1.1k views
    • 2 replies
    • 1.2k views
    • 3 replies
    • 1.3k views
  5. HoN Midwarz!

• 21 replies
    • 3.7k views
  6. Pomo

• 0 replies
    • 801 views
  7. Prodajem Legacy acc

• 6 replies
    • 1.4k views
  8. Hon

• 4 replies
    • 1.4k views
    • 7 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 1.9k views
    • 0 replies
    • 931 views
  9. Prodajem Legacy Acc

• 1 reply
    • 1.8k views
  10. Prodajem Legacy Account

• 0 replies
    • 1.5k views
  11. Fnatic RaidCall HoN Cup

• 0 replies
    • 929 views
  12. Prodajem Legacy Akaunt

• 0 replies
    • 2.2k views
    • 0 replies
    • 1.3k views
  13. hon ekipe?

• 14 replies
    • 3.3k views
    • 1 reply
    • 1.5k views
  14. HoN account 10$

• 2 replies
    • 1.7k views
  15. UNGL Nations Cup

• 0 replies
    • 943 views
  16. HoN prcajte! 1 2 3 4 54

• 1.3k replies
    • 103k views

• Topics

• masa se malopoenta ne bi bio problem pocistiti sns srednji i nizi menadzment po strukturama, nego one koji su duzni da rade ono sto rade sa zapadom, istokom, jugom, jer su stvari potpisane, u pokretu, strane pare su u igri, i to nemale, razni strani interesi  kakvi bre sns panduri, o cemu bre pricate, policija je policija koja radi za vlast... to se promeni i smeni nekolicina kao pokazna vezba i svi ostali stanu u red... nije to verska sekta jbt uostalom to smo sve videli i kada je sns skinuo ds ekipu na glasanju, pa moralo da predje pola ljudi kod njih... kada na to dodas da je covek kvarljiva roba, i da je ljudima lako manipulisati, na kraju i ucenjivati, teska prica  mi smo imali istorijsku priliku da sacuvamo suverenitet, identitet i drzavnost u prvih nekoliko godina posle 2000..... nismo to uspeli, rado smo rasturili vojsku i proterali najbolje, bezbednosne strukture usrali, sudstvo raspustili..... i ovo je dalja evolucija kolonijanizma, rasprodaja prirodnih resursa,  na koji smo pristali i koji neki dan danas brane  ali misljenja, mi cemo izglasati studente, a onda ce studenti napraviti cistku u politici i drustvu svojim neiskvarenim i nepokolebljivim stavovima, to su nasa najbolja deca, nasi jablani i carice milice .... how yes no, meni je to prosto i jednostavno naivno  - ali eto mozda i neophodno da se desi, na kraju se i ne pretivim da se to desi, ali da ocekujem nesto od toga epohalno - ni najmanje  Bukvalno mi je verovanje u to skoro kao kada su ljudi verovali da ce dinkic svojom gitarom i pesmom da resi sve ekonomske probleme  
    • Stajalo je kod Milića u Eskorta i 9 😄 
    • Pa ovo je ono eponuda/idealo sajt, on daje linkove ka drugima, koliko vidim ovaj za 640 je trenutno na Amazon.de stoji da je nov, a refurbished nude za 565. Ali više mi je logika bila da staviš alarm da te obavesti kad na primer cena padne ispod 600 jer koliko vidim skoro ceo septembar je bio tako, pa da znaš kad iskoči akcija. 
    • i oba golfa :c   "u automobilu "golf" kojim je upravljao D.S. (21) iz Užica bilo još šest osoba, dok je vozač drugog vozila, "golfa" O.A. (20) imao probnu vozačku dozvolu i u krvi više od 1,52 promila alkohola u krvi"     Jbg, kako u golf stane 7 osoba (vozač i još 6).
    • https://www.blic.rs/vesti/hronika/preminula-sofija-20-koja-je-tesko-povredjena-u-nesreci-kod-sajma/mbngrvb 4 ujutru, probna vozačka, 1,52 promila, sedam ljudi u jednom autu, 1 osoba preminula a 4 teško povređeno.
  • Create New...