Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

196 topics in this forum

• 2 replies
    • 615 views
    • 2 replies
    • 639 views
    • 2 replies
    • 793 views
  1. S.K.I.L.L Special Force 2

• 3 replies
    • 1k views
  2. Transformers Universe

• 6 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 930 views
  3. Aion gamez

• 0 replies
    • 942 views
  4. Gigantic

• 0 replies
    • 6.1k views
    • 64 replies
    • 7.2k views
  5. MMO BETA Lista

• 2 replies
    • 717 views
  6. Robocraft

• 0 replies
    • 1.8k views
    • 3 replies
    • 747 views
    • 0 replies
    • 678 views
    • 0 replies
    • 648 views
    • 3 replies
    • 818 views
    • 5 replies
    • 856 views
    • 15 replies
    • 3.4k views
    • 4 replies
    • 1.1k views
    • 1 reply
    • 1.7k views
    • 1 reply
    • 716 views
    • 2 replies
    • 769 views
    • 9 replies
    • 2.6k views
    • 12 replies
    • 2.8k views
    • 8 replies
    • 2.4k views
    • 3 replies
    • 609 views

• Topics

• @Lucky ovo je AI nalog?
    • Putem čula mirisa može da se proveri da li smo biološki match ili mismatch putem koncepta koji se zove histokompatibilnost. Geni koji kodiraju MHC (major histocompatibility complex) klasa 2 protein su među najvarijabilnijima u našem genomu. Što su više različite verzije ovih gena, bolje ćemo mirisati jedno drugom. To je evoluciona adaptacija da bi bilo manje smrti od infekcija i određenih vrsta kancera. Pošto je MHC class 2 odgovoran za aktivaciju imuno ćelija kao što su Natural Killer ćelije, koje ako prepoznaju ćeliju sa MHC 2 proteinom koji joj se ne sviđa narede joj da se uništi da bi sprečile infekcije i rak. Jel vam se desilo nekad da ste odbili partnerku (ili partnera za ženski deo RuRa) zbog neprijatnog mirisa?
    • Neka brate, sa prehladom, kovidom i gripom kao i svake godine, a sa alergijom sam se izborio promenom ishrane/načina života, tako da što se mene tiče mogu pred drugom crkvom da se mole...
    • Ni J. Koreja nece u EU, pa kako njima dobro ide. Istinski tigar
    • Ne znam koje si ti klipove gledao, ali algoritam koji mene bombarduje govori suprotno! Mogu da imaju tih znakova koliko hoces kad ih niko ne postuje 🙂   Je sam na strani pravde! 🙂 Gledam iz neutralnog ugla pokusavajuci da shvatim sta se desilo... Jesu ovi u dzipu retardi i verovatno su zasluzili to sto im se desilo, ali to ne opravdava sleperistu da ih preore ako je moglo da se izbegne (barem ja tako shvatam). Ajde neka ti bude, ali za sevrdanje puno stvari nema smisla jer..  Kada si cuo ili video klip da neko sevrda unazad na AP? Obicno cepaju suprotnim smerom. Bas bi trebao da budes ameba retard, sto u danasnje vreme nije puno tesko. Ameba retard x2 da joj muz ne skrene paznju da je ameba retard i da ce da izginu tako. Vozac kamiona koji je ameba retard x3 jer ne primecuje idiote na putu kako bi prilagodio brzinu da bi ih izbegao. Deluje mi da bi dzip trebao vise da je unisten da je isao u rikverc, jer bi to dodalo dodatnu energiju?  Jbg izgeda da nikad necemo saznati i sve je izglednije da cemo ovakve stvari vidjati sve cesce i cesce. Kako kazu... Dobar vozac pogresi izlaz, retard nikada!
  • Create New...