Jump to content

PLAY! magazine

113 topics in this forum

• 0 replies
    • 9.6k views
    • 4 replies
    • 8k views
  1. PLAY! Zine br. 50

• 9 replies
    • 9.7k views
  2. PLAY!, Oktobar, broj 48 1 2

• 31 replies
    • 8.7k views
    • 0 replies
    • 3.2k views
    • 8 replies
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 3k views
  3. Play! br 45

• 0 replies
    • 4.4k views
  4. PLAY! br. 44

• 0 replies
    • 3.1k views
    • 0 replies
    • 4.4k views
  5. PLAY! br. 43

• 0 replies
    • 4.6k views
  6. PLAY! 42. 1 2

• 37 replies
    • 10.6k views
  7. Novi sajt PLAY! Zinea!

• 2 replies
    • 3.4k views
  8. Izbor za igru godine!

• 4 replies
    • 3.6k views
  9. PLAY! 41

• 10 replies
    • 4.3k views
    • 7 replies
    • 5.8k views
  10. Novi PLAY!

• 0 replies
    • 4k views
  11. PLAY! 38

• 0 replies
    • 3.7k views
  12. PLAY! 37

• 0 replies
    • 3.4k views
  13. PLAY! 36

• 6 replies
    • 3.8k views
    • 0 replies
    • 2.2k views
  14. PLAY! 34

• 0 replies
    • 2.4k views
  15. PLAY! 33

• 1 reply
    • 2.5k views
  16. PLAY! 32

• 0 replies
    • 2.1k views
  17. PLAY! 31 izašao!

• 3 replies
    • 2.7k views

• Topics

• zavrsila se sezona, ipak losije nego sto se na keca ucinilo da ce biti vidi se da pokusavaju da odrze taj duh 'scrubsa', ali ogroman problem pravi ovo moderno snimanje, posebno ako uzmes uporedo da pogledas par epizoda iz stare prve sezone ova jbna agresivna kolor korekcija, ovo zamucivanje pozadine, sve deluje previse sterilno i gubi ikakvu sansu za autenticnoscu, uopste nemas utisak da gledas stvarno neke scene u bolnici nego preocigledno bude da je set kasting je takodje kriminalan, vecina ovih novih glumaca pojma nema da glumi, i poprilicno su lose napisani, posebno ovaj dr park i ova iz hr-a, katastrofa mozda ovo zvuci kao neki prestrogi kriterijumi za sitcom, ali ko je gledao originalne scrubs, posebno prve sezone, zna da su odredjeni standardi postavljeni zavrsio drugu sezonu pitta, moozda malo losija od prve, ali mi ostaje najzanimlivija i najstresnija serija od trenutno aktuelnih pocela druga sezona, ako mi je pitt najzanimljiviji od aktuelnih, ova mi je definitivno najzabavnija/najlaganija bas onako chill serija za gledanje, da se neobavezno pogleda pred spavanje! i ovde izbacili drugu sezonu, izgleda sa skroz novim likovima, pofino pojacali glumacku postavu za sada odgledao samo prvu epizodu, opet imaju solidan hook da covek nastavi dalje, i obecava da ce da lici na nesto The Madison od novih stvari, izbindzovah ovu mini seriju pre par nedelja, nisam video misel fajfer negde da glumi, ne pamtim, ocekivano je izoperisana, ali zapravo prihvatljivo, ni blizu tragicno kako znaju da se urade ruralna montana je mesto zbivanja (uglavnom), tako da ne manjka jako lepih pejzaza i prirode generalno prica, onako, simpaticna i zanimljiva u prvoj polovini serije, kasnije, sto je manje fokus na odnosu nje i muza, a vise na njoj i kcerkama joj, stvari postaju gluplje, ali svakako moze da se pogleda
    • znači sad moramo da pazimo i kakvu memoriju kupujemo sa neta. doduše moram da priznam da mi nikad nije palo napamet da uzimam tako te komponente na aliexpresu i ti fazoni, možda sam bumer ali i dalje sam pre da idem preko proverenih kanala za tako nešto. drugo su maske za telefon i usb ventilatori 🙂
    • Mazda je svuda statisticka greska sem u americi i kanadi
  • Create New...