Jump to content

Johnny's

The X
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Johnny's

  • Birthday 09/03/1983

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.digitalonline.rs/

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    Battlezone II

Recent Profile Visitors

5,237 profile views
  1. To i mene zanima, grafika nije nesto preterano dobra da bi bilo ocigledno da nije gejmplej vec prerenderovan cgi. Mozda su iskoristili neki stari engine koji ima je bio pri ruci cisto da prikazu koncept, ovaj u videu i kaze da je trejler napravaljen pre godinu dana... Barem meni tako deluje.
  2. Sasvim lepo zamisljeno :)
  3. Johnny's

    Battlefield 3

    Nije stvar toliko ni u optimizovanosti, jednostavno nije preterano zahtevna. Ima bukvalno dva efekta koji nose vise od 50% ukupne realisticnosti i vizuelne lepote, ostalo je sve tezak prosek.
  4. Johnny's

    GTA 5

    I ne mora da znaci, posto izgleda da je u pitanju unapredjena verzija starog engine-a iz cetvorke...
  5. Johnny's

    Crysis 2

    Da, apsolutno bih se slozio oko svega, samo bih jos jednom istakao da kada je rec o Crysis-u 2 koji je na zalost inicijalno dx9 igra, sa sada pridodatim dx11 elementima, rast performansi se svakako ne moze ocekivati vec upravo obrnuto. Najveci deo koda (pretpostavljam, nisam siguran) ce se i dalje renderovati kao dx9, dok ce dx11 elementi samo dodatno uposliti odredjene delove arhitetkture GPU-a. Verovatno su se neki testovi vec pojavili, nisam stigao da pogledam...
  6. Johnny's

    Crysis 2

    Nisam bas siguran oko te izjave, jer su sve dx11 karte po prirodi stvari "optimizovane" za rad sa dx9 API-em, dok ukljucivanje dx11 efekata, kojih do duse i nema mnogo ekskluzivnih u poredjenju sa dx10 (tessellation npr.), moze samo dodatno da optereti kartu. Tako da generalno gledano, ovaj dx11 dodatak ce svakako imati impakta na performanse, samo je pitanje u kojoj meri i koliko opravdano u odnosu na vizuelno poboljsanje koje donosi.
  7. Johnny's

    Crysis 2

    Jedva su se smilovali u 18h da ih okace... Malo mnogo teski, blizu dva i po gigabajta.
  8. Johnny's

    Crysis 2

    U ponedeljak konacno DX11 apdejt http://www.mycrysis.com/news/crysis_2/crysis-2-dx11-and-high-res-textures-update
  9. Johnny's

    RAGE

    Radili ga isti ljugi
  10. Johnny's

    Metro Last Light

    Meni je Metro isti S.T.A.L.K.E.R., sa ustorjenim rpg elementima i golom akcijom... Realno nista vise od proseka.
  11. Apsolutno i nedvosmisleno UT3, mnogo je slicniji originalu od 2003/04.
  12. Naravno da je brzina bitna :) , meni mozda i najbitnija. Ovaj Kingston data traveler 410, koji sam porucio, je jedan od retkih kingstonovih modela koji su brzi od nekog njihovog proseka (10/5 MB/s). Deklarisan je na 20 MB/sec za citanje i 8MB/sec za upis, sto i nije nesto puno ali opet dosta brze od vecine njegovih drugih modela.
  13. Johnny's

    Worms Reloaded

    Hotseat radi najnormalnije...
  14. Sta znam, imam neku averziju prema tom brendu, valjda zato sto su u firmi u kojoj sam radio dva njihova modula, u dva razlicita racunara, vrisnula za redom. Slucajnost ili ne...
×
×
  • Create New...