Jump to content

King's Bounty: The legend


brue

Recommended Posts

kao sto i deo naslova kaze od igre: Legenda!!!

oni stariji je se secaju, za mladje: preteca heroesa , iz koje je i nastao ceo serijal.

Kings_Bounty_The_Legend.jpg

Ukratko, o starijem naslovu:

Slicno je bilo Herojima kecu, stim sto nije bilo frakcija u sukobu, vec ste zapocinjali u human zamku, kao kraljev bounty hunter. Dobijali su se kontrakti za ubijanje bestija po mapi itd...bila je onda za cistu 10ku!

Ukratko o novom naslovu:

# Classic real-time (adventure) meets turn-based (battles) gameplay

# Rich fantasy setting, storyline with a lot of twists and an unexpected ending

# Three types of characters to choose from � Warrior, Paladin and Mage. Each of them with unique characteristics and abilities

# Huge game world with dozens locations and battlefields � both on the surface and in the dungeons

# The game world isn't static - enemies don't just sit and wait for the hero to arrive, they pursue their own aims and try to get into the player's way

Izdaje je Cenega games, i to ove godine:

Kings Bounty

ima da se pogleda i poprilicno dug gameplay trailer.

ps. posle vec 17 god smrc smrc, budi nostalgiju :)

p.s.s. kako vreme prokleto leti *(%^&

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hm, los u kom smislu? Pogledao sam trailer, tehnicki je sasvim ok, nista super-imba-ultra graficki, al ni neki shit :)

Sad sam tek izvalio da sam to napisao cudno pa da se misli kao da sam rekao da je igra losa, sto ja zapravo ne mislim, vec hocu da kazem - dzaba nostalgija, ako naslov bas bude los, tj. ne bude tehnicki dobro odradjen.

Link to comment
Share on other sites

Ah to da, mada, umeju ovi sa istoka da ponekad prijatno iznenade. Bar iz onih opcija koje sam na trenutak uhvatio u traileru, cini mi se da su odradili kao i u originalu. A i bitke simpaticno izgledaju.

Nista, izgleda da ostaje samo da ukrstimo prste i nadamo se da si isuvise pesimistican. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ja jos pre godinu dana probah neku promo verziju, koja je bila sasvim igriva (osim sto je bila na ruskom ofc ;)

Ne znam koliko ce oduseviti ljubitelje prvog dela, ubacili su previse stvari iz heroja, a i same borbe su mnogo repetativne i smore posle 3-4 puta.

Ako je neko bas zeljan, mogu da okacim press verziju koju sam dobio pre cirka mesec dana, na engleskom je i zamerki nemam :)

Link to comment
Share on other sites

Nisam proverio koja je verzija konkretno na disku, ali ako je isto ono sto su nam dali da se igramo na pragenpleju, ima vise od jednog nivoa :)

Provericu sta je kad dodjem kuci, pa cu i okaciti ako je nesto zanimljivo :)

Edited by uveta
Link to comment
Share on other sites


[url="http://rapidshare.com/files/128929339/Kraljev.Otkup.Legenda.part1.rar.html"]http://rapidshare.com/files/128929339/Kral....part1.rar.html[/url]
[url="http://rapidshare.com/files/128929376/Kraljev.Otkup.Legenda.part2.rar.html"]http://rapidshare.com/files/128929376/Kral....part2.rar.html[/url]
[url="http://rapidshare.com/files/128929378/Kraljev.Otkup.Legenda.part3.rar.html"]http://rapidshare.com/files/128929378/Kral....part3.rar.html[/url]
[url="http://rapidshare.com/files/128929379/Kraljev.Otkup.Legenda.part4.rar.html"]http://rapidshare.com/files/128929379/Kral....part4.rar.html[/url]
[url="http://rapidshare.com/files/128929385/Kraljev.Otkup.Legenda.part5.rar.html"]http://rapidshare.com/files/128929385/Kral....part5.rar.html[/url]
[url="http://rapidshare.com/files/128931208/Kraljev.Otkup.Legenda.part6.rar.html"]http://rapidshare.com/files/128931208/Kral....part6.rar.html[/url][/codebox]

To je to sa diska, izostavio sam instalaciju za directx 9c, posto verujem da je svi imate :) Radi se o demou, instalirao, probao, radi ko bombona :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

I dok je Wulfi pisao po FO pesku po zna koji put, malteretirajuci maldjanog Voodooa, i ne znajuci sta je Kb:legend, ovde nasta topic ovoj izvrsnoj igri ;) :D

Aj posto o hvalospevima i bla truc prici vec postoji topic na RPG forumu, evo ovde par infoa sto se strateskog dela tice, i to za impossible i hard lvle tezine.

1. na impossible - jednostavno mora da se uzme konjica na pocetku na kvarno iz satora. U suprotnom, mnogo muke i mnogo izgubljenih trupa tja love tja vremena.

2. kornjaca se najlakse ubija sa: konjanika staviti na sredini u setupu trupa, onda tkr sa njim direkt pred kornjacu. Pored ovoga potrebno je imati magove i castovati odmah na konjanika shield. Ostatak borbe se svede na heal konjanika i ranged dmg na kornjacu.

Kad zavrsite sa 90% borbi na prvom ostrvu, bicete lvl 8 max 9.

3. I sad super imba jedinica za nastavak: Ghostovi! Znaci od pocetka treba budziti sto vise leadership (kao pali moze da se nabudzi tolerancija pa da ranged budu humanoidi a ghostovi jurisne trupe, bez penala), dark commander (za warra) ili necromansiju/chaos za carobnjaka. Ne zaboraviti da inspektujete item koji se dobija, ako se dobro secam, u Pali kvestu u mocvari, da bi se dobio Necro Call spell.

Znaci ghostovi kidaju. Bukvalno se moze preci Western i Eastern Islands sa 60tak ghostova i samo jednim pakom trash trupa.

Pored ghostova, dobra magija za ovakav nacin borbe je Pain Mirror, posto ghostovi kad ubijaju budze svoj broj, i ako predju prag leadershipa krljaju sve redom ko pomahnitali. Sa pain mirrorom uvek mozete za pisljivih 5 mane da regulisete taj broj na nekoj normali, zavisno od borbe.

Normalno, ovo ne vazi za borbe gde su iskljucivo undead trupe, jer onda nema budzenja broja u tom fightu.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam inače stariji od Wulfgara.

I ziv si dokaz one stare: stariji =/= pametniji. [:D] Takodje, ja sam iz Gestapoa, mi ne priznajemo nikakvo stareshinstvo van nasheg reda i ne odgovaramo nikome.

Also, preimenujte topic u:

Brue! Brue!!!

Live a lie, Brue!

[^]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Link to comment
Share on other sites

:)

Jbga Wulfi, aj pali tamo u rpg forum posto stvarno - zezanje al do odredjene granice. Za razliku od tebe, ako procesljas malo onaj topic, videces da sam rekao da je KB i jedno i drugo, sve ostalo je cepidlacenje. Ti si ga malo preterao sa prozivanjem, sto sam i trpeo donekle.

Kao sto rekoh, ovde postovi za strateski deo tja borbu, uopstena prica i questovi - rpg forum. Posto u vezi toga drugog ima dosta vise price, odlicno, punice se onako kako i KB zasluzuje.

Link to comment
Share on other sites

by G (u vezi tek nastalog topica, god i po dana nakon topica na strategijama):

a shtash ni sa herojima nije sve chisto, dal strategija dal rpg... u glavnom nikom ne smeta da postuje i tamo i ovde...

Kao sto rekoh, igra je mesavina oba zanra, a da se smaram sa klincima ne mogu. Pre jedno pola godine ovaj podforum je bio skoro mrtav, dok je rpg ziveo na FO vs Voodoo temama (bas kao i sto se i KB topic razvio na foru RPG vs Strat). I ovde ne kazem to u vezi "strategija podforuma zato sto sam postao moderator ovde, stvarno nema veze (da se ogradim od idiotskih ideja). Ljudi koji prate ova 2 zanra se preklapaju, a i nema nas toliko koliko CSovaca, Wowasha ili pak politicara ;)

Prestao sam da igram na impossible da bih na hardu makar skoro zavrsio igru i video kako se sta ponasa, te cu postovati sve sto je zanimljivo u smislu kombinacija trupa. Ako ima neko neku dobru foru, nek postuje.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...