Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lurkujem po netu i naidjem na simpa anime link kad ono

WTFbre.jpg

au bre kako sada ? ima da nas totalno izoluju :(((((((((((((((

Edited by santamaycry

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

@Leško: Sutra u 19h na faksu je neki cocktail party. :) Kao da bi se studenti bolje upoznali. Bani ako hoćeš. :)

Došao sa faksa... Upravo sam jeo i sad razmišljam šta da radim do pola 11h jer se tad ide do Andergraunda, da slušamo neki masni progresiv haus. :)

Samo kiša da ne padne večeras. :/

EDIT: Sve čestitke Statore! \o/

sumnjam...mada ko zna...

e,ja sam veceras u white-u...neka zurka,pravi 87' godiste iz gimnazije...tako svake godine...

verovatno cu se ubiti kao majka,pa ako vidim nekog ispred sa ljubicastom(jel ljubacasta bese?) kosom,javicu se sigurno :D

edit: pejo,jel ti ides?Prave Vuk,Cheva i jos neka 2 lika valjda...

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

Statore brate,vrh !!

Cestitam!!

Nek ti bude filmski lepo,a ne surovo realno ;))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sumnjam...mada ko zna...

e,ja sam veceras u white-u...neka zurka,pravi 87' godiste iz gimnazije...tako svake godine...

verovatno cu se ubiti kao majka,pa ako vidim nekog ispred sa ljubicastom(jel ljubacasta bese?) kosom,javicu se sigurno :D

edit: pejo,jel ti ides?Prave Vuk,Cheva i jos neka 2 lika valjda...

pokenjam se na 13u:)

vid'o sam deda mraza

Raspadam se, ceo dan gledam Dextera i Californication.

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Brate,ta riba ga je sutnula bas zato sto je nije karao godinu i po dana.Realno.To me podseti na jednu prichu(da li je lovachka ili ne,necemo ulaziti,ali tako mi je isprichao ortak). Bili riba i lik zajedno,i sad lik je nije jebao nekih 2-3 meseca koliko su se zabavljali i jednom njih dvoje pricaju i riba u fazonu "ajde da napisemo na papirice sta trenutno zelimo i da zamenimo papirice" i lik kaze u redu.I riba uzme papiric od lika i procita "zelim da te volim",a lik uzme papiric na kojem je pisalo "zelim da me odvalis od kurca".Poenta priche je jasna :)))))

Isto tako,nisi ti dr.love pa da pricas kako nije strasno jer su "samo" 6 meseci zajedno.Neke osobe za nedelju dana mogu da ostvare sto nekima ne uspe za godinu i kusur.Tako da je to isto glupa konstatacija.

Je l' je oprco na kraju ???

voleo je od kurca

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

jeste, ali sve je to josh daleko od sigurnog. nije da mi treba taj posao sada, ali sta znam tesko da moze bolje nesto (barem po profilu poslova koji radi njegov biro) u ovom trenutku kod nas

ma ne seri i uleti, nema nishta bolje od ladjenja jaja u drzhavnoj sluzhbi, a entuzijazam uvek mozhesh preko amera da furash i da te boli kara.

Danas sam se zvanicno verio sa devojcicom!

Posle oko godinu ipo dana veze. Dakle sve full prsten and stuff [:D]

[roflmao] sa sretjom stefane :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...