Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Au brate, kako se ne smoris, a bogami i umoris od toliko stonog tenisa ???

jebi ga zanimljivo mi :D da sam se umorio jesam :)

i jos kad bi znao da radi to sto voli...ne bi mu bilo kraja...

Shta ti prdish cigo :D

jebo te stoni tenis vishe :)

a jebi ga, sekta je to :D

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

tetka od 73 leta mi dala pare da joj kupim home video sistem da bi imala na cemu da gleda slike sa putovanja...mozete da zamislite moje muke da nadjem nesto sto nema 500 dugmica na daljinskom i koji ce da ima jasne i proste operacije osobi koja ne zna da posalje sms.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

kako onaj ajvar deluje ukusno i sochno, bude mi krivo sto ga nikad nisam probao

i know

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Wait, wat??

tekila,tripl sek,apsint,after shock.U shooter.Drugi shooter prevrnesh naopachke,sipash dve tri kapi apsinta i zapalish ga.Dok gori,eksirash tekucinu iz prvog shootera.Ugasish vatru,i cevchicom usmrcesh apsint koji je goreo.I imas osecaj ko da si izvrsio inhalaciju :)))) Zezanciji nikad kraja :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

tekila,tripl sek,apsint,after shock.U shooter.Drugi shooter prevrnesh naopachke,sipash dve tri kapi apsinta i zapalish ga.Dok gori,eksirash tekucinu iz prvog shootera.Ugasish vatru,i cevchicom usmrcesh apsint koji je goreo.I imas osecaj ko da si izvrsio inhalaciju :)))) Zezanciji nikad kraja :))

lol kolko muke oko opijanja :S

vidi kolko je ovo prostije :

sednes-pijes lozu-jedes sunku i kiseli kupus

zezanciji nikad kraja

:)

od tih koktela koji zahtevaju i koordinaciju da bi se pili, probao sam samo onu soc-klinacku varijantu iz 90ih, lupana tekila

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sve je to lepo, al se taj koktel ne zove tako sigurno, poshto je cocain neshto sasvim drugo, jedino shto imaju zajednichko je triple sec. kontam da je to stavljeno da se tako zove samo zbog nashih ljudi. ghde si to pio btw?

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...