Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nešto mi pade na pamet da sadašnji komp ne nadograđujem uopšte više, jerbo ionako ne igram ništa haj-tek, nego kad zastari, da ga prodam i kupim sebi laptop. Sa druge strane, ima pet puta da promenim mišljenje tako da od ovog verovatno neće biti ništa.

Ma koji laptop, to je vise kao dodatak glavnom kompu kad ti treba mobilnost. Popravke, servis, nadogradnja ... covek kao ti koji se bavi racunarima prosto ne bi mogao da izdrzhi da ga notebook svojim postojanjem tako ogranicava po pitanju ubacivanja nove graficke, harda, memorije ;)

@ topic - Najedoh se dosta, i sad malo odmaram uz zeleni chaj!

Gledam sada sa prozora gajbe, dve maloletnice iz pete ekonomske na skuteru prekoputa ulice, fensi stajlinga, ono, kopije onih Bratz lutki ili kako se vec zovu, ne mogu da urade polukruzno 15 min (a mozda i vise, mucile su se kad sam ja dosao do prozora). I onda jedna startuje nekog dedu na tomosu kao "aj nam obrnete skuter u drugu traku". lol Ako bude neki crni naslov sutra u novinama cija ovo moze biti uvertira, eto, znajte da su to ove dve.

Zar je njima stvarno normalno da bez mozga idu gradom i rade tako svasta nesto..?

facebook.com/speed.rs

Bio da pokupim nagrade (trial Lineage II, Guildwars & City of Heroes).

Al' smo opalili Nemke, Ivan_ i ja Rock Band, bas je dobro bilo, cak se vecinu pesama zavrsavali :D

Posle igrali i Spu i Margi.

btw Marlena, srecno punoletstvo !

Edited by kreator_

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...