peja_ Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 haha...jedino mu je corey rekao 'zbog privatnih trekera' i to je to. ovaj dino vice 'AJDE IZLOGUJ SE', a onda odgovara sa 'biger is beter' jer nema pojma sta ce mu lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 chesto uploadujem i shaljem pesme i sl fajlove da imam 64kbps upload tachno bih se smorio Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 lik nije rekao da NIKOM ne treba upload, nego da ima 10% ljudi koji ga zapravo koriste. a ti uvek spadas u manjinu! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 chesto uploadujem i shaljem pesme i sl fajlove da imam 64kbps upload tachno bih se smorio Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ma ok je da prichamo o tome da li treba ili ne, svakako da je potreban dobar ul svima,ali me nerviraju ovi sa "glup si izloguj se" postovima,tj ne lichno oni nego te same frustracije bez kojih izgleda ne moze da prodje dan na ruru Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 a i volim hostovati gejmove chesto Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ma ok je da prichamo o tome da li treba ili ne, svakako da je potreban dobar ul svima,ali me nerviraju ovi sa "glup si izloguj se" postovima,tj ne lichno oni nego te same frustracije bez kojih izgleda ne moze da prodje dan na ruru znaj onda da gubish zhivce bezveze :)) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Nemoj da se nerviraš, smiri se! Vidiš kako se Dulio izborio sa nervozom uspešno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 sta doolio se samoubio :D ? svejedno meni znaci igram igrice i mogu da radim jos nesto onda a i kad kacim hocu da okacim nesto brzo necu da cekam brate 20 min ako ne moram a i ovako ortaku mogu nesto da posaljem Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 (edited) haha...jedino mu je corey rekao 'zbog privatnih trekera' i to je to. ovaj dino vice 'AJDE IZLOGUJ SE', a onda odgovara sa 'biger is beter' jer nema pojma sta ce mu lol Brate sta ja ima da mu objasnjavam , a i tebi koliko koristis net , pa majku mu naranvoi da cu voleti da imam 10000000000000000 upload ( da se kurcim jeste kako da ne ) nego da imam 64 i da kukam kao pre 2 godine . A otkud ti znas staj a radim kuci ??? Mozda uplodujem spotove i klipove na youtube , slusam cesto radio , slike, vecinom radim vise stvari od jednom pa mi zato treba upload i etc... ne razumeme sta ti mislis da ja imam neke komplekese u vezi tog protoka . ono sam u zezu napisao biger is beter " . lik nije rekao da NIKOM ne treba upload, nego da ima 10% ljudi koji ga zapravo koriste. a ti uvek spadas u manjinu! Vazno je da msilis da Lagisa spada u manjinu , jel su ti ukusni njegovi tarznacici a a a ?! ?!? Ma ok je da prichamo o tome da li treba ili ne, svakako da je potreban dobar ul svima,ali me nerviraju ovi sa "glup si izloguj se" postovima,tj ne lichno oni nego te same frustracije bez kojih izgleda ne moze da prodje dan na ruru Sta lupas bre kakve frustracije , sta covek je za medlaju se nalupao sta ima da mu ja to govorim kada ce mu svako normalan to reci , sta ovi u inostranstvu su looodi sto imaju 10 mb download i 10 mb upload , daj bre sto ispadas gloop kada ja msilim da nisi :D Iskreno jebote o comu mi raspravljamo he he zato volim RUR mozes pricati o bilo cemu sa bilo kime . Edited September 11, 2008 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 (edited) some jedan covek te je pitao sta ce ti upload, ti nisi znao da mu kazes sve dok se kori nije pojavio i rekao sta ce mu :)) i onda kao 'da, da, upravo to! kori je objasnio!' a ovo za laga nemam reci koliko si glup ispao :D Edited September 11, 2008 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Eskjuz me . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Eh, da imam 10 Mbit aploud, kačio bih stvari na rapidshare dan i noć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 some jedan covek te je pitao sta ce ti upload, ti nisi znao da mu kazes sve dok se kori nije pojavio i rekao sta ce mu :)) i onda kao 'da, da, upravo to! kori je objasnio!' a ovo za laga nemam reci koliko si glup ispao :D Alo tebra hajde malo procitaj treba mi upload , jel mi je uvek i falio , a sta ima i koji kurac ja tebi sada da se pravdam kada ja znam za sta meni treba upload . A relno ti i jos nekolicina kada LAgisa nesto napise i da je nepisao nesto i pogrbno u vezi vas ti bi rekao to to tako je , i lozi te se ko mali majmuni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 sto se lozis da si kompjuteras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Kako je Dino bio dobar i lepo vaspitan dechko pre jedno dve godine. Upropastili ste dechka! Pogledajte kako je postao bahat i pun hejta :/ Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Alo tebra hajde malo procitaj treba mi upload , jel mi je uvek i falio , a sta ima i koji kurac ja tebi sada da se pravdam kada ja znam za sta meni treba upload . A relno ti i jos nekolicina kada LAgisa nesto napise i da je nepisao nesto i pogrbno u vezi vas ti bi rekao to to tako je , i lozi te se ko mali majmuni. ne treba ti upload Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Dobro sada cu ga ukinuti :) sto se lozis da si kompjuteras? Sta kao nisam :D Kako je Dino bio dobar i lepo vaspitan dechko pre jedno dve godine. Upropastili ste dechka! Pogledajte kako je postao bahat i pun hejta :/ E da me i ovde neko brani :P Dobar sam ja i vise nego kao pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 sad ce i lelekom da duplira nista ne brinite ;) od prvo oktobra :P btw nemam zasta da se zalim na rad telekom adsl-a do sada... jedino sto cena ne prati trendove u okruzenju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 kako ne prati, prati trend da uvek zaostajemo za jednu stepenicu:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 I luv rur lol Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 sad ce i lelekom da duplira nista ne brinite ;) od prvo oktobra :P Reci da nam ne pishkish na glavu ovom informacijom? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Samo po okicama :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ako nikom ne treba upload, shta ih onda koshta da ga povecaju? =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ako nikom ne treba upload, shta ih onda koshta da ga povecaju? =] Bas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts