rockdudbg Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 sinoc stigo iz sutomora..bash beshe dobro... sad bleja do oktobra:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Boli vas novopecene studente uvo :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 ma bash :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 to im je poslednji raspust! ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 HEHEHE HAHAHAHA JAO :)))))) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 boli? ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 video sam lakija na wcg-u sa nekom devojkom !!!! :OOOOOOO Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 pix or it never happend Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 boli? BOOIL BOOOILLL AAAA neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 video sam lakija na wcg-u sa nekom devojkom !!!! :OOOOOOO To je nemoguce! Sigurno si me video sa Boletom! Pustio je kosu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 video sam lakija na wcg-u sa nekom devojkom !!!! To je nemoguce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Danas, zvanichno, bio prvi dan u civilnoj...bice to dobro, chini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 blizim se konachno normalnom funkcionisanje u firmi, josh samo proklete trakaste zavese da nabavim... ali generalno poceli smo da funkcionisemo YAY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 4 dana bez neta htedoh da premrem :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Danas, zvanichno, bio prvi dan u civilnoj...bice to dobro, chini mi se. i meni isto, sve sto sam uradio jeste da sam isfotokopirao neki list u pet primeraka u susednoj kancelariji i sto sam nekoj matoroj arhitektici sabrao neke dnevnice na kompu jer je izgubila digitron. Kada se pogleda, ja imam na poslu vremena da radim svoje stvari nesmetano, jer oni nista ne rade (ministarstvo odbrane) osim sto idu u "biblioteku" pa zaplicu jezikom vec oko 2. Jedino sto je radno vreme uzasno rigidno od pola 9 do pola 5, ali barem ne grabuljam ili postarishem It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 i meni isto, sve sto sam uradio jeste da sam isfotokopirao neki list u pet primeraka u susednoj kancelariji i sto sam nekoj matoroj arhitektici sabrao neke dnevnice na kompu jer je izgubila digitron. Kada se pogleda, ja imam na poslu vremena da radim svoje stvari nesmetano, jer oni nista ne rade (ministarstvo odbrane) osim sto idu u "biblioteku" pa zaplicu jezikom vec oko 2. Jedino sto je radno vreme uzasno rigidno od pola 9 do pola 5, ali barem ne grabuljam ili postarishem Ja sam u bolnici. Radno vreme je po defaultu od 7 do 2...stim shto je u stvarnosti od 8 do 1 max, a mogu i ranije da izlazim. (oko 12) Odlichna stvar je to shto mi je 'shef' do jaja lik, pa cu moci sa njime da pravim dilove da mi daje slobodne dane. A radicu odrzavanje racunara i mreze. Vec sam danas upoznao neku, mladu, slatku sekretaricu. Ja njoj promenio ketridze na stampachu, a ona mi skuvala kafu hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 mmm ribe u civilnoj mozda se i predam pre nego sto me uhapse :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Prosao danas pored Nemanjine firme, svratio bih na obecani sok, ali sam kasnio na cas :/ Drugi put :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Danas sam igrao wow ja mislim jedno 9 sati. Jednom sam jeo, propustio sam teretanu, sve me boli što je mesnato a kad ustanem preskače mi srce. Alal tebi vera Kili, ovako da radim svaki dan tačno bih umro :| E da, WTS wow acc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Dobro de vudu, videli su me sigurno i sa tobom. Jedino sto sumnjam da bi te bash zamenili za devojku tako tjelavog i napucanog u teshi! Inache, popih chokoladno mleko, sad da neshto malo radim i taaako, lagano odmaram zapravo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ipak ce biti tog nekog basketa veceras, veruju momci da ce biti suvo... Umoran sam, gledao Jelenu jutros a morao ustati ranije no uobicajeno zato sto moram intenzivno pomagati u narednom periodu caletu u firmi. Da, ovo je update za moje rl drugare na forumu, cisto da znaju da sam zauzetiji lol. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Danas sam igrao wow ja mislim jedno 9 sati. Jednom sam jeo, propustio sam teretanu, sve me boli što je mesnato a kad ustanem preskače mi srce. Alal tebi vera Kili, ovako da radim svaki dan tačno bih umro :| vremenom se naviknes al zaboravio si da dosas gubitak social skilla, deformaciju kichme, atrofiranje misica, svodjenje svih pokreta na pomeranje misa, gubitak zelje-penisa da se pomeri/za realnoscu, definisanje mozga po wow potrebama, unistavanje imunog sistema jer ne dises vazduh nego samo klimu i svoj vazduh u krug, glovobolju kad vezes tako nekoliko dana a posle nedelja, konstantnu malaksalost (to tek posle nekoliko godina) na kraju, kao i kod teskog drogiranja, kad prestanes da igras jer ti je stvarno dobro nastavljas da igras sve vise i vise da bi opet osetio neko zadovoljstvno kad nesto uradis kao na pocetku ali to se nikad ne desi i samo postaje stresno posle toga i depresivno i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 al dobro, bar je jeftinije od drogiranja • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts