absolute Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 cekaj, jel i dalje vazi ona fora sa grafita..."devojke sa malim grudima imaju veliku dusu" :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 vulnerability window ! nikad ne omasuje ! kome se zanima :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Erm, treba velika hrabrost i za objektivnost na drugoj strani, pa gomila žena ima dečka i seks samo zato što ima pičku, a sa ostalim kvalitetima je vrlo tanka... ono, izbacim sise i ja sam sad riba i garant prilaze makar trojica za veče, a ti braćori uradi ne znam šta od sebe, i dalje je velika verovatnoća za fail. Sisajte ga žene. hahhaha chekaj shta si tachno pokushao sa ovim da kazesh nisam bash razumela? 1. da ce tipovi da stave pishu u bilo shta 2. da i najgore gaborke imaju dechka samo tebe iz nekog nepoznatog razloga nece 3. da ti se svidjaju/prilazish ribama 'tanke sa kvalitetima' ??? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 e ispada da su samo tipovi suvi e pa nisu i ribe su a zashto? hint> idite na history rura i pogledajte topice o ribama npr ljudi su se strahovito otudjili zato shto jedni druge hejtuju i pogreshno shvataju, sa obe strane drugarice su drugarice jagode su jagode stolica je stolica je stolica je stolica Shto se vulnerability window-a tiche jes da mi ponekad nije jasno zashto sam neke khm khm, al za svakoga koga nisam bilo mi je jasno zashto nisam htela. Ne kazem da su i druge devojke takve znam da ima debila kojekakvih, ali opet momci, znam i da je potrebna velika hrabrost biti objektivan shto se sebe tiche ;D Sviđa mi se kako rezonoješ. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Zene su zlo koje treba iskoreniti. (sorry, nisam ga gulio mesec dana, prvi put od detinjstva, a hejt prema zenama mi je uvek "dobrodoshao" ventil...) Kakva genijalnost, gomila tifuznih sa nejebicom i gomila jebacha na istom topiku. Ohh my,.. ohh my,.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Muskarac ne moze da ne gleda sexualno na drugarice (tj na zenski rod) ... jer da vam bilo koja ortakinja ponudi picke, 98% bi jebalo. To je to. (Onih dva procenta su oni koji jos nisu sigurni da li ima neki klozet, i kole, ciji intelektualni level je odavno prevazisao ovozemaljski instiktivni nagon). Naravno ... to nema nikakve veze sa postovanjem drugarica, i nekim overall zagorom. Covek koji ima redovan kres, i nije totalni sovinista/retard nece razmisljati kako jebe ortakinje niti ce pokusavati da uleti u neku semu ... al kad bi se "konkretno" ponudila ... ;) Edited August 23, 2008 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Covek koji ima redovan kres, i nije totalni sovinista/retard nece razmisljati kako jebe ortakinje niti ce pokusavati da uleti u neku semu Ako si mastovit, kao npr. ja, moze ti svasta pasti na pamet, ali to ne znaci da bi to i uradio. To je odlika coveka, razum. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 upravo Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Ako si mastovit, kao npr. ja, moze ti svasta pasti na pamet, ali to ne znaci da bi to i uradio. To je odlika coveka, razum. Pa dobro nisam mislio bukvalno ... :) Edited August 23, 2008 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Da, da, hiljadu razuma, narocito kada ti sevne patka jer ti je neocekiano pokazala sisu. Nego, da vidimo koje su glavn maxime: - Kurac nema oci - Picka nije od sapuna Pozdrav uz narodnu pesmu nepoznatog autora: Jebite se to nije sramota Bez jebanja nema ni zivota Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Da, da, hiljadu razuma, narocito kada ti sevne patka jer ti je neocekiano pokazala sisu. Nego, da vidimo koje su glavn maxime: - Kurac nema oci - Picka nije od sapuna Pozdrav uz narodnu pesmu nepoznatog autora: Jebite se to nije sramota Bez jebanja nema ni zivota Ajde devojke dajte dedi da vas uvati z'sisu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 dace vam pedes' evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 kili je, sa druge strane, spreman da receivuje seks bez predigre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Da, da, hiljadu razuma, narocito kada ti sevne patka jer ti je neocekiano pokazala sisu. Nego, da vidimo koje su glavn maxime: - Kurac nema oci - Picka nije od sapuna Pozdrav uz narodnu pesmu nepoznatog autora: Jebite se to nije sramota Bez jebanja nema ni zivota A moz` i tako... ...E nesto razmisljam, najbolje ono cokoladu u ruku pa u parkic nedeljom popodne, kad mame nisu pored dece [buck] Edited August 23, 2008 by Nemesis© Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 eto, sve nas iskvari onaj gole zene topic... nego, sto se tice boletovih maksima, ja znam da su obe tacne, samo jos ribama da utuvimo u glavu onu drugu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ciji intelektualni level je odavno prevazisao ovozemaljski instiktivni nagon). sad mi je jasno zasto neke devojcice u osnovoj skoli nece da se odvoje od knjige :( kili je, sa druge strane, spreman da receivuje seks bez predigre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 E moj Dulio, pa nije to bas tako, jer "kurac nema oci" povlaci za sobom "greh je odbiti zenu", a verujem da bi odbio dosta njih. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 hm, ja mozda bih, ali ne zato sto ih je odbio moj kurac, nego ja;) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Eto vidis, zapleo si se u kucini svog racija. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Nije ovde uopste prica o situaciji kada si sa nekim drug godinama, pa posle ne znas ni sam oces-neces, to je, verujem, nezgodno sa obe strane... Mislim, pre svega, na te gadne situacije kada nekom koga skoro upoznas pridjes, lepo, sa jasnom namerom sta zelis. E, tu su potpuno drugaciji pristupi: muskarcu riba prilazi, nabacuje se i slicno opcija jedan - riba mi se svidja: come here, babe! o2 - riba mi se ne svidja: garantovano bih, makar i po cenu da dobijem jedno neiskreno "budalo, odakle ti ideja da se ja lozim na tebe!" proseravanje, rizikovao i jasno joj saopstio da nisam zainteresovan, na vreme, PRE NEGO sto "odgaji" lazne nade pa se posle skenja. Posle moze da mi se zahvali za to, i sama neka bira hoce li da budemo prijatelji ili ne, uslove zna. Hell, pa nesto slicno je i bilo jednom:-) I cenim da bi slicno postupilo bar 90% normalnih muskaraca. o3 - najgore po devojke- ono izmedju, ili je fizicka ILI ona druga privlacnost, pa ni jedno ni drugo ne zanju sta ce... Jebiga, to je lutrija, i tog rizika su svi svesni pre nego sto se upuste u to. GL! e, a kada mi prilazimo devojci... o1 - ako joj se momak svidja, moze proci od par sati do nekoliko meseci pre "onoga", gde je "ono" ustvari ili raskid ili sex... tanka linija ih razdvaja... dobro, ovde sam nalupetao, jasno je da sa ovom situacijom nemam iskustva, ignorisite ovo:-p o2 - momak je ne privlaci. Automatski ga promovise u prijatelja, bez znanja i saglasnosti istog. To "prijateljstvo" u praksi znaci da ce on sve uciniti za nju, a ona za njega ne mora (pa i nece) nista. Default je gluva za komplimente, slepa za sve znake paznje i naklonosti, kao automatizovani ignore-bot. Kontaktira te kad joj nesto treba. Samo tad. Na kraju si sam smesan ne samo drugima, vec pomalo i sebi:-) Eto, tu su zene nerealne i neobjektivne do kraja... i to e tako... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Znaci toliko ima proseravanja ovde, da poceh kao da nesto kucam i onda skontam da bolje ne ucestvujem u : :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Nije ovde uopste prica o situaciji kada si sa nekim drug godinama, pa posle ne znas ni sam oces-neces, to je, verujem, nezgodno sa obe strane... Mislim, pre svega, na te gadne situacije kada nekom koga skoro upoznas pridjes, lepo, sa jasnom namerom sta zelis. E, tu su potpuno drugaciji pristupi: muskarcu riba prilazi, nabacuje se i slicno opcija jedan - riba mi se svidja: come here, babe! o2 - riba mi se ne svidja: garantovano bih, makar i po cenu da dobijem jedno neiskreno "budalo, odakle ti ideja da se ja lozim na tebe!" proseravanje, rizikovao i jasno joj saopstio da nisam zainteresovan, na vreme, PRE NEGO sto "odgaji" lazne nade pa se posle skenja. Posle moze da mi se zahvali za to, i sama neka bira hoce li da budemo prijatelji ili ne, uslove zna. Hell, pa nesto slicno je i bilo jednom:-) I cenim da bi slicno postupilo bar 90% normalnih muskaraca. o3 - najgore po devojke- ono izmedju, ili je fizicka ILI ona druga privlacnost, pa ni jedno ni drugo ne zanju sta ce... Jebiga, to je lutrija, i tog rizika su svi svesni pre nego sto se upuste u to. GL! e, a kada mi prilazimo devojci... o1 - ako joj se momak svidja, moze proci od par sati do nekoliko meseci pre "onoga", gde je "ono" ustvari ili raskid ili sex... tanka linija ih razdvaja... dobro, ovde sam nalupetao, jasno je da sa ovom situacijom nemam iskustva, ignorisite ovo:-p o2 - momak je ne privlaci. Automatski ga promovise u prijatelja, bez znanja i saglasnosti istog. To "prijateljstvo" u praksi znaci da ce on sve uciniti za nju, a ona za njega ne mora (pa i nece) nista. Default je gluva za komplimente, slepa za sve znake paznje i naklonosti, kao automatizovani ignore-bot. Kontaktira te kad joj nesto treba. Samo tad. Na kraju si sam smesan ne samo drugima, vec pomalo i sebi:-) Eto, tu su zene nerealne i neobjektivne do kraja... i to e tako... Milance, jesi jebo ti? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) a jebiga, morao sam da se izduvam, gde cu ako necu ovde:-) @f4ts0> nikad iz ljubavi! :-) ostatak> http://forum.klanrur.rs/index.php?s...p;#entry1246854 Edited August 24, 2008 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Ljudi, nashao sam vetjeg patjenika od mene i 98% foruma.. http://www.zerosexlife.com <--- PREPARE TO FEEL BETTER! [:D] Ima nade, ima... ali juche. Hahahahah :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts