Formica Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Paljba, pljuvachi gimnastike. Jednom u chetiri godine da moze da se vidi vrhunska gimnastka na tv-u, zamisli molim te, kako cete li izdrzati? da, u nasoj drzavi je gimnastika jako popularna. mislim... lol ukoliko se u isto vreme igra rusija - hrvatska ili grcka - nemacka u kosarci, ne znam da li iko ima dileme shta bi vecina ljudi koja gledao OI pre posmatrala Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 To sto nije popularna znaci da ne treba da se prikazuje? Kad smo vec kod toga, zasto smo gledali mutavu kosarku juce, umesto dubla protiv Ceha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 To sto nije popularna znaci da ne treba da se prikazuje? pa otprilike znaci upravo to :D samo sto se ja ne slazem da nije popularna. gomila ljudi voli to da pogleda, a basket je smorio vec :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 da, u nasoj drzavi je gimnastika jako popularna. mislim... lol ukoliko se u isto vreme igra rusija - hrvatska ili grcka - nemacka u kosarci, ne znam da li iko ima dileme shta bi vecina ljudi koja gledao OI pre posmatrala tako je...ima ne eurosportu gimnanstike do mile volje, ocemo sketba! :))) jednom u 4 godine je olimpijski turnir u basketu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 gimnastika lol Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 yay za noleta =o) nego koje sajtove koristite da pratite razne rasporede i termine na olimpijadi? ono, de mogu da vidim kad koji nash igra itd edit ove jj-ret-akcije ne mogu da iznevere ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 dobro ide jeci za sada,nije lako uopste,ali je uzela prvi set... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 moram i ovde, JJ \o/ JJ !!!! idemo jelenaaaa!! :)))) kako sabija, JECA JE PRAVI PATRIOTA!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 bogami je sabila e sada mi se svidja shto imamo Noleta i Jecu, odnosno dve shanse za prolaz u polufinale i borbu za medalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 a i sabili su nas argentinci u fudbalu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 koji je kreten ovaj dusko korac :)) lupeta ko lud... inace,svaka cast phelpsu,sabio je.. uzeo 4 zlato! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 5o zlato tbh... drogira se lik samo tako, u roku od sat vremena je plivao 200 delfin i stafetu (oba oborena rekorda) - paljba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Hoce li meni neko da objasni zasto 95% Srba disciplinu LEPTIR u plivanju zove DELFIN? Mislim, od kad je Butterfly delfin, jebemmumisa? Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Pa to, nesto tu ne stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Ali wulfi, ana vise nije debela :( Znam, al' ja volim tako da joj tepam. Za mene ce uvek biti onaj bucmasti JB sa protezom. :hugz: da, u nasoj drzavi je gimnastika jako popularna. mislim... lol ukoliko se u isto vreme igra rusija - hrvatska ili grcka - nemacka u kosarci, ne znam da li iko ima dileme shta bi vecina ljudi koja gledao OI pre posmatrala A ukoliko bi ovih dana tu istu vecinu pitali da li bi mozda umesto tog basketa radije gledali reprizu nekog tenisa koji je bio pre manje od sat vremena mislim da bi taj tvoj basket izduvao samo tako. I to bi bilo skroz kul shto se tebe tiche, amirite? Na kraju krajeva, bio je odlichan basket sinoc (Shpanija - Kina), u chemu je problem? Probaj da gledash malo dalje od svog dupeta, mozda primetish neke ljude koji vole razlichite stvari. tako je...ima ne eurosportu gimnanstike do mile volje, ocemo sketba! :))) jednom u 4 godine je olimpijski turnir u basketu I ako se ne varam jednom u chetiri godine je svetsko prvenstvo u basketu, i jednom u dve godine je evropsko, pa imamo i raznorazna juniorska takmichenja, ume i to da se prenosi (bilo neko finale pre par dana), pa ex-yu i evroliga... gimnastike ima jednom u chetiri godine, a ja nemam jebeni eurosport. Inache, vrhunsko klanje je bilo u gimnastici, ekipno za zene, epic shit izmedju Kine i Amera i RTS to pushta u 06:50... gg, nemojte sluchajno neki iole pristojan termin. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 eno sad ide repriza gimnastike na RTS2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) pa u 6:50 je bio verovatno lajv ja sam gledao malo popodne na jurosportu cini mi se. ona deca iz saksije od 35 kila, dzizs sta rade :O Pishe snimak. Poenta je u tome da je to bilo TO shto se tiche gimnastike na ovoj Olimpijadi. Ono najuzbudljivije i najatraktivnije. Hamm-a nema, Kineza ce teshko neko dobiti, zene u pojedinachnoj mogu mozda da budu interesantne samo ukoliko ona mala amerikanka zeshce pusti u gace od treme. I dok ja sada moram da jurim neki torrent zenskog ekipnog (koji verovatno necu naci -_-) Formica i ekipa ne mogu da prezale shto im nije omoguceno da isprate kompletno takmichenje po grupama u basketu jer je za to toboze krivo chuku i po gimnastike od juche.... ajmo malo objektivnosti. eno sad ide repriza gimnastike na RTS2 :) ZOMG bye! Edited August 13, 2008 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 but bt duuude! it's teh 12-year olds! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 cavic prvi u kvalifikacijama 100m delfin, bolji od felpsa, oborio olimpijski rekord! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 AU jbt cavic sabio felpsa!Drzimo palceve za finale Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Milorad srpski sin i junak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 kralj,kralj,kralj Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 bravo milorade SRBINE VELIKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Poenta je u tome da je to bilo TO shto se tiche gimnastike na ovoj Olimpijadi. Ono najuzbudljivije i najatraktivnije. Hamm-a nema, Kineza ce teshko neko dobiti, zene u pojedinachnoj mogu mozda da budu interesantne samo ukoliko ona mala amerikanka zeshce pusti u gace od treme. I dok ja sada moram da jurim neki torrent zenskog ekipnog (koji verovatno necu naci -_-) Formica i ekipa ne mogu da prezale shto im nije omoguceno da isprate kompletno takmichenje po grupama u basketu jer je za to toboze krivo chuku i po gimnastike od juche.... ajmo malo objektivnosti. btw, gledao muski viseboj, onaj kinez ih sabio na kraju, mada je japanac bio odlican i uzeo srebro na kraju...mada, malo mi cudno daju ocene, onaj nemac recimo koji je pao sa vratila i posle odvezbao nista posebno dobio istu ocenu ko japanac koji je bez greske odradio vratilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 A ukoliko bi ovih dana tu istu vecinu pitali da li bi mozda umesto tog basketa radije gledali reprizu nekog tenisa koji je bio pre manje od sat vremena mislim da bi taj tvoj basket izduvao samo tako. I to bi bilo skroz kul shto se tebe tiche, amirite? Na kraju krajeva, bio je odlichan basket sinoc (Shpanija - Kina), u chemu je problem? Probaj da gledash malo dalje od svog dupeta, mozda primetish neke ljude koji vole razlichite stvari. poredis tenis i basket. da, ako je izbor na mecu Nadal, Federer. Djokovic - neki lik. Jankovic - x protivnica. to je apsolutno u redu. sve ostalo je jedna velika smejurija. sada se USA - Grcka igra, a mi gledamo tenis. to je ok, gledamo Federera. medjutim, igra se mec Nemacka - Grcka (finale EP u Bgu) a mi u to vreme gledamo kako neko preskace kozlice i krugove i slicne discipline. da ne pominjem da ne znam ni da li ima nasih takmicara tu. onda je to vec komedija. nemam ja nista protiv gimnastike, ako se nadje vremena, i ako nema nista interesantnije da se gleda -- fine. medjutim, kosarka je posle fudbala najgledaniji sport ovde (recimo i posle tenisa), i ako treba da se gleda gimnastika jer ... hm... zasto ono mi gledamo to? a da... to se prikazuje jednom u cetiri godine. ti onda u tom slucaju ispadas jako komican, i da ljudi vole razlicite stvari shto ne znachi da umesto partizan - fenerbahce ja trebam da gledam esmeraldu. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts