shoosh Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 jel se korac ili knezevic lozio na Boginskaju(ona velika ruska gimnasticarka) k'o budala? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 hahah da da margi mislio sam dal oma da se kachim na forum da i ja transkribujem =o)) ali "sad smo svi ustali da odamo duzho postovanje...i kolega taj i taj i taj i taj...svi smo na nogama.... =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 http://parapsihopatologija.com/naslovna/pa...ija-nema-herca/ kako je proshao dan uz koraca... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ne razumem se u gimnastiku ali mi je jako chudno shto je ovaj zabar chetvrti umesto prvi na vratilu. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 zrachi dosta shto u gimnastici favorizuju kineze al bash ono, neki su naravno zasluzeno tu gde jesu pogotovo u mushkoj konkurenciji, mada ima izuzetaka, dok kod devojchica stvar postaje totalno ochigledna. ruse su sa druge strane urnisali, neko ce josh da pomisli da to ima neke veze sa gruzijom jelte. zabar je realno imao par greshaka, ali da je trebalo da zavrshi 4ti to teshko, s druge strane drago mi je da je nemac onaj osvojio medalju, bukvalno ej an svim spravama bio 4ti. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 kako je isinbajeva razbila onu prepotentu Amerikanku... http://edition.cnn.com/2008/SPORT/08/19/po...a.ap/index.html Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 "sa zelenim ochima poput ruskih breza u prolece sada okupanih njenim suzama", korac ofc, mozete 3x da pogadjate o kome govori. zaboravio si "... sa osmehom sirokim kao volga" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 uffffffff ova riba baca koplje za Paragvaj :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 el ga dobro baca? mislim koplje? :)) nego,niko da prokomentarise sto su gaucosi razbili brazilce 3-0.. i nigerija belgiju 4-1. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 http://parapsihopatologija.com/naslovna/vi...korac/poema.flv Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 isinbajeva je chudo, niko je nece stici sledecih 20 godina kao ni sergeja bupku :) chovek prestao da se takmichi pre 10ak godina a josh uvek nisu ni blizu njegovih rekorda, kao sto je i isinbajeva prva preskochila 5 metara a sad ide santimetar po santimetar i uzima pare za obaranje rekorda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 http://parapsihopatologija.com/naslovna/vi...korac/poema.flv To je to jebote! Jel' on pred penzijom pa ga zato josh tolerishu ili shta? :) Juche, gimnastika, vratilo = najruznija stvar koju sam do sada video na ovoj olimpijadi. Posrashe se sudije Nemcu, Amerikancu i pogotovo Italijanu na glavu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 danas 11:20 vaterpolo 16h odbojka...ili obrnuto? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Danas...posao, basket, pivo.... Zlatna medalja... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 ovi što skupljaju koraćeve gluposti su pet puta veći dementi od njega. koji je to zilotski hejt majkomila... sve zbog toga što im je onomad rekao da ne jebu. to je ono, rekao nam je da ne jebemo, ajde da mu pokažemo KOLIKO mi ne jebemo. nakaradni karamazovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 alo bre braco zmajevi kako bilo ko moze da mrzi (dobro mozda je mrznja prejaka rech - da ne voli) Koraca? On je toliko lud chovek da morash sa uzivanjem da pratish njegovo komentarisanje, jer po meni fora za komentatora je da se prolupava shto vishe i na taj nachin uchini mech josh prijatnijim za gledanjem. to je inache jedan od razloga zbog kojih neki ljudi smatraju Milojka Pantica najvecim komentatorom na nashim prostorima ikada, a svi se dobro secamo njegovih prenosa i zashto smo voleli da ih pomno pratimo @topic: 6-3 vodimo na pola 3ece... Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 dobro ide vaterpolo..sve im ulazi:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 jujuju, kakvo gazenje, josh nam se otvorio zreb, ma lepota;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 majstori \o/ svaka chast za vaterpoliste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Odlična tekma, druga četvrtina objasnila im je par stvari. GG no re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 u 4 i 20 obaranje svetskog rekorda na 200m ? :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 bar se u vaterpolu sve poklopilo...sa ovakvom igrom Amerikanci mogu da se spakuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 u 4 i 20 obaranje svetskog rekorda na 200m ? :) Na kom kanalu mogu da pratim prenos ? u 4 je odbojka sa SAD-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) svaka cast vaterpolistima,bas su sabili zhreb haha! kapiram da ce usainu boltu mu biti malo teze nego na 100,ali zelim opet da gledam kako lagano trckara do cilja i obara rekord. :) edit: evo ga,usain bolt 19.30,novi svetski rekord :) pocistio ih je bukvalno... Edited August 20, 2008 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 evo ti qrac dzonsone:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts