SavKe Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Naravno od mamine У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 OMG FIRST!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Ja jeo danas pljedzu kod Ali Babe kod 11. aprila, 200g=140din., fenomenalna je, jos mi nakrkala urnebesa, nisam osetio ostale ukuse :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Dosao iz grada, sada malo Football Manager pa krevet, od sutra krecem sa trcanjem i te fore, zdrav zivot FTW!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Good fight , good night :D Ma koji je vrh od veceri bio to je neverovatno \o/ laq noc !! Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 ajeeee kakvo akcijanjeeee pravo sa shljake pod brzinski tush pa ondak pravac bg, uplata letovanja za kraj septembra sa nekom cicom, pa kupovina kupaceg sa tom istom cicom :P a ona prava leni gde sam sashio 7 piv a na brzaka, solidan koncert brdo devojchica pa pravac shabaja gde zakucam u pab i sretnem ortaka kojeg nisam video 5 godina i tako neku ekipu srednjoskolsku i tu padne josh koji bekz a sutra opet od 7.00 rvanje sa stupidnim majstorima dough... dokle visheeeee aj cao ;:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 9 partija AT-a na bnetu od 12 sati. dosta za danas. sleep Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Napravio sam fin filmski maraton,sad mogu mirno da hrchem :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 nema zive duse, i rur na odmoru :) treba kao nesto da se radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Origano,luk i papirka bi joj dodali na jachini,ja volim blage kajgane :) a kachkavalj i salama su bash onako, "laka" hrana :)) E stvarno, i ja izvaljujem nema ljudi, svi prebegli na neko more. I grad prazan, i forum sa slabijom kolichinom postova :) Taman pravo vreme da se konsoliduju redovi i da docekamo septembar spremni i odmorni! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 koliko meni prija ovako prazan beograd, ne mogu vam opisati. juče u pola tri sam od gajbe do kosovske stigao za 15 minuta, što mi se nije desilo, like, ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 omg! no eggs in teh fridge! bacon and tomatoes it is then ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ja sam doruchkovao votjni jogurt od maline :)) Kasno sam izvalio da nemam mleko u kući za cerealije, a babe pobegle na selo pa nije bilo ni "plana B" u vidu gibanice ili pite :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 @G!!! Bratemili, sprco? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 ПЕЕЕЕЕТАААААААААААК!!!!! :))))))))))))))))))))) гледао сам јуче "Тамног витеза". Леџер, нек' му је лака земљица, објаснио за све паре. можда су обрти малко овер д топ, али филм је одличан. баш онако прљав и мрачан, какав би Готам и требало да буде. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Au ala mi je lose od spavanja , po prvi put sam morao da se odmorim od istog pre nego sto odem u grad :( koje smece neverovatno... A pre grada ofc doruchak all hail burek \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Smorio sam se, sinoc sjebem ekran na telefonu , ne znam kako, ne znam nishta :S :(((( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ahahaha, i ti ? Meni se smrckao ekran kad sam bio u Diznilendu :) Naručio sam novi preko neta .. 45 evra, skoro džabe! :) Ovde mi za popravku tražili 130 evra, mamu im jebem lopovsku. Sad čitam i pišem poruke preko TV-a ... Beda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ahahaha, i ti ? Meni se smrckao ekran kad sam bio u Diznilendu :) Naručio sam novi preko neta .. 45 evra, skoro džabe! :) Ovde mi za popravku tražili 130 evra, mamu im jebem lopovsku. Sad čitam i pišem poruke preko TV-a ... Beda jbg smorio sam se opasno,ja ovde nabavio nov za 40e odo danas da mi menja najzak :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Meni je isto tako padao telefon više puta sa raznoraznih visina i ništa mu nije bilo. Onda je jednog dana pao sa tipa 20cm na polu-meku podlogu i puk'o mu ekran. Ali sad sam se navikao da vam pravo kažem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Zajebah se grdno. Hteo sam da serem, al sam smo prdno. A i evo vetj sat vremena slusham AAF - Smooth Criminal. Annie are you ok ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Hvala na toj informaciji. Bash si mi prekratio radno vreme. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Nije frka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Samo da dodje ponedeljak! :( Sad sam ustao i vec ispizdeo! ;\ Kupio juche dugotrajno mleko da imam danas shta da doruchkujem i ono je vec pokvareno! JEBEM MATER MRTVOM IMLEKU!!!!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 drzi mleko u frizideru pomaze ;) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts