Jump to content

Dragon Age Origins

G!!!

Recommended Posts

Da. cele igre :) Salu na stranu, osim manualnog tj. da ti ides sam da brises foldere i editujes .xml fajlove nema. Plus, cisto ako nisi znao ali verujem da jesi cim ci pomenuo enable/disable opciju DLC-ova, neces moci da ucitas snimane pozicije ako nisi ukljucio one DLC-ove koji su bili ukljuceni kad si ih kreirao.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Konacno mi je sinulo odakle im glavna ideja za Dragon Age! Daleko je 1970-ta, vreme je da se obnovi gradivo!

Wynne sa koleginicama

sleepingbeautybluray.jpg

Flemmeth's Hut

sleeping-beauty-dvd-07.jpg

Morrigan u shumi, kad je mama posalje da skuplja jagode

how-disney-princess-works-15.jpg

Morrigan kad prica sa drvecem

0.jpg

Morrigan kad misli da je niko ne gleda

Hippo-in-a-Tutu-107-web.jpg

A ono, Alister pervuje iz zbuna

0.jpg

Blood mage (Maleficent lol)

Maleficent.jpg

Archdemon

Sleepingbeauty4.jpg

Darkspawn dancing in Deep Roads

htf_imgcache_34979.jpeg

Darkspawn kad Leliana krene da peva

sleeping+beauty2.jpg

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Natero sam Logejna da sprca Morigan, umro sam od smeha, ona izazivacki puzi ka njemu a on uplasen ide unazad. Alister mi je ogroman trn u oku, jel zna neko dal postoji nacin da ga odjebem iz druzine na pocetku? Moram da priznam da su poceci od elfova i dwarfova vrhunski, dok su humani ispali najveci gejevi u igri. Vreme je da se isproba reaver i testira koliko su truda ulozili u ulogu negativca

• 2 weeks later...

Krenuo kao evil i ladno nemam nijedne opcije u Redcliff-u, jedino da odem iz sela pre napada. Nista pare unapred, ucena, svi ce umreti ali sve sto imaju da mi kazu je pomozi il idi. I sad razmisljam jel vredi igrati, jer cu propustiti gomilu expa ako samo odem. Nevermind sto nema nijednog truly evil npc-ja u partiju...

Inace odgledah trejler za expanziju, sta znam, i nije me uvatio hajp. Darkspawnovi sad pricaju, ti kreces ko warden iz Orlaisa skupljas ekipu za okrsaj. I nema puno da se vidi, najduza scena je kad neki darkspawn baja baca wardena sa vrha neke zgrade, komplet ukradena scena iz Baldurs keca, sve ga isto drzi za vrat iznad ambisa, pa ga merka zlim okicama pre nego sto ga pusti dole.

Ne kazem da se nece igrati, al ce biti osecaj ko da guzis 40godisnju debelu engleskinju a secas se s tugom kako si pre 10 godina bio u threesome sa svedjankom i japankom od 19 godina...

Znaci Redcliff major gubitak expa kao evil, pojave se posle seljani u zamku kao zombiji pored onih standardnih. Ne mozes da odbijes da spases arla, kad odes u temple ladno te onaj guardian ne skonta, i oni testovi isto sve kul ko da sam priest. Doso do ashes, kad cvrc milojko, ja klikno da prolijem krv po njima a igra mi sama isilovala da uzmem malo ashes pre nego sto ih unistim. Guardian te posle napadne i ne dropuje nista od ocigledno preteranih itema koje nosi! Kolgrim mi dao reaver spec, i NISTA vise, pa sam ga ubio za axe ispred ociju high dragona koji je to iskulirao. Vratio se u zamak, i opet nema nikakve opcije da ih ucenjujem ili odbijem da dam ashes ili da slazem da nisam nasao. Jos me proglasio arl champion of redcliff... Sad sam otiso u circle of magi i ubio Wynne. Prijalo je. Ali biranje strana je hardly evil. Trebali su da nameste da mozes da ubijes i magove i templare i optuzis da su se pobili medjusobno. Ili tako nesto sa vise dubine.

devs are made of fail and aids. U sustini izbor je fakada, ides tamo gde te ko konja usmeravaju a kad oces na silu nesto svoje onda ispadne da ne dobijes nista. Problem je sto su nubovi pravili igru prema svojim licnim stavovima, umesto da se postave kao neutralci pa ti biraj sta ces.

Natero sam se da odgledam bonus disk, neki shabani od 25 god otprilike seru kako su ubacili baldur's gate atmosferu zahvaljujuci njihovom iskustvu dok su radili tada na igri u bioweru. Ja sad stavim to u digitron i izracunam da su likovi imali 15 godina tada i verovatno im glancali cipele i parkirali kola. Aside from the fact da je sve bitno radio black isle, a ne bioware...

Da li ovi zvanično izašli DLC-ovi (Dragon.Age.Origins.DLC-ARM i Dragon.Age.Origins.Return.to.Ostagar.DLC-ARM) lepo rade? Znači kad instaliram igru i patchujem na 1.02a i blokiram je u firewallu, da li sve to šljaka po uputstvu iz NFO-a, ili treba da se brinem da će da se pojavi u listi u igri a neće da radi, ili će da baguje i slične zanimacije?

@voodoo_

Sve ce da ti radi bez problema, samo prati upustvo u nfo-u. Ja sam instalirao redom kako su se pojavljivali, znaci DLC sa item-ima pa Return. Sve je radilo i radi perfektno. Ali ... DLC-ovi kao DLC-ovi imaju zaglup jer recimo svi su masovno prijavljivali kako se Shele posle nekog vremena pogubi pa bude kao da si je tek sreo a u zamak ne mozes ni da udjes. Ali to je do samih DLC-ova a ne pirata.

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Aha. A evo našao sam na nfohump-u da prvi paket DLC-ova MORA da se instalira na verziju 1.0 baš zbog takvih gluposti. Dakle ide Dragon Age, pa prvi set DLC-ova, pa najnoviji patch pa Return to Ostagar. Možda te zbog toga zeza?

edit: aha, reče da je tebi radilo a da su se drugi žalili, sry

Edited by voodoo_

ja ne znam ni za kakav raspored, patchovao (preko crckovanog exea) skinuo pre neki dan sve krekovane dlc-ove stavio onako kako stoje u folderu i sve radi bez problema (cak sam i pregazio instalaciju dlc-ova od ranije koji nisu bili krekovani)

i radi sve cakumpakum

fallout_table.gif

Return to Ostagar (ARM) je izgleda ona prva bagovita verzija koju su povukli u januaru... pojavila se ispravljena 1.1 u međuvremenu, ali nije (zvanično) krekovana, nego ima na nfohumpu alatka i ključ za dekripciju, pa skineš sa biowareovog servera i dekriptuješ ručno.

Elem, pustim ja danas sve te DLC-ove da se skidaju, čitam sat vremena šta tačno treba da radim, iscimam se oko dekriptovanja, instalacije i svega, i kad pustim DAupdater.exe, on krešuje koji god DLC da pokušam da instaliram. Pa jebem ti život, neću ni da igram :(

Dogovorim se sa templarima da pobijem sve zivo u circle of magi, i na kraju ih postede i posalju u chantry... Sad sam u shumi, bash me zanima kad izaberem da pobijem sve vukodlake dal ce ih moj char izgrditi i poslati u drugu shumu sa piknik korpom.

lolovo sam kad sprcas Gejnu pa kazes to Cammenu :)

Dogovorim se sa templarima da pobijem sve zivo u circle of magi, i na kraju ih postede i posalju u chantry... Sad sam u shumi, bash me zanima kad izaberem da pobijem sve vukodlake dal ce ih moj char izgrditi i poslati u drugu shumu sa piknik korpom.

lolovo sam kad sprcas Gejnu pa kazes to Cammenu :)

to sam ja probao, i zapravo udjes sa vukodlacima i pobijesh sve dalishe :) i onda ti oni daju zavet da ce ti pomoci u borbi :) to je kul

@vudu

ne znam, ja sam skinuo sa warezbb-a neku verziju DLC-ova i sve mi radi

fallout_table.gif