Corey Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Jadnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ahahaha laaakiiiii vest! =o)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 @Nemke Imas u Machkatu odlicnu jagnjetinu, to je blizu Cacka. Imas odlicnu jagnjetinu i u Mladenovcu. Ako ti trebaju neki detalji zovi. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 pa kucas 9938268 pa broj ... i to se gleda kao poziv za drugu zemlju,jel?Ima da me samara po impulsima? brate prenosis 1 lap top ne 20 komada....:D pa onda ne bi smeo ni mob da nosis a ni kola :D ha lesko krizira za ribom :D naravno da da!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) @Nemke Imas u Machkatu odlicnu jagnjetinu, to je blizu Cacka. Imas odlicnu jagnjetinu i u Mladenovcu. Ako ti trebaju neki detalji zovi. U jeo sam tamo jedom,.. dobra! Samo pazi ako narucis za poneti, a vide da si kolima da ti ne uvele koske :D Edited July 15, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 i to se gleda kao poziv za drugu zemlju,jel?Ima da me samara po impulsima? http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/5003220.stm ne znam da l si čuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 i to se gleda kao poziv za drugu zemlju,jel?Ima da me samara po impulsima? da, da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 @Nemke Imas u Machkatu odlicnu jagnjetinu, to je blizu Cacka. Imas odlicnu jagnjetinu i u Mladenovcu. Ako ti trebaju neki detalji zovi. Tacnije blizu Uzica. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/5003220.stm ne znam da l si čuo... ;) da, da. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 @jagnjeca brigada Hvala... Htedoh da se osisam, ali frizer zatvorio radnju...:( Sad moram da jurim nekog drugog:( Sledece nedelje sam na odmoru, prvi put posle 2 godine :) Idem malo do neke rodbine u Zagreb, pa cemo da odemo neki dan i na more :) Prvi put posle 18g idem u Hrvatsku....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 izlazim do dgra da gledam ponovo shabaniju..... cheka se silicone soul u maximusu u petak.... sinoc ortaci isprebijali nekog lika na mrtvo ime. 50 godina chovek pijan totalno slupao se kolima u ortakovog parkiranog golfa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 izlazim do dgra da gledam ponovo shabaniju..... cheka se silicone soul u maximusu u petak.... sinoc ortaci isprebijali nekog lika na mrtvo ime. 50 godina chovek pijan totalno slupao se kolima u ortakovog parkiranog golfa... eh, ti nervozni vozaci golfova... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 GOLF! @ kole - lol :) Bio do grada na profiterolama, video sa se Nidzom, zhiv je, ne brinite i sad mi se nesto prispavalo a tek pola deset, ne znam sta je to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 GOLF! @ kole - lol :) Bio do grada na profiterolama, video sa se Nidzom, zhiv je, ne brinite i sad mi se nesto prispavalo a tek pola deset, ne znam sta je to :) Odmah se setim Ramba... Zbog burnih istorijskih dogadjaja pao sam u nervnu tenziju molim nadlezni organ da mi odobri odlazak u penziju u penziju, penziju QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 sinoc ortaci isprebijali nekog lika na mrtvo ime. 50 godina chovek pijan totalno slupao se kolima u ortakovog parkiranog golfa... ortaci su ti retardi i voleo bih da prestanu da dišu moj vazduh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 i moj takodje, molim te elem ceo dan presedeo gajbi i bas mi je bilo do jaja, pogasio sve telefone i ostala sranja, sad cu da legnem da se opustim i kapiram zaspem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 kako su me sabili sinusi .. jbu mi kewu :| izgleda da tje oporavak trajati duzhe nego planirano, al bar sam se razbio od spavanja =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 reci, mene isto jebe grlo i sinusi takodje vec pet dana, a kao sutra treba da idem na rodjendan lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 meni je za divno chudo grlo proshlo za nekih 3-4h sata, al zato ovi sinusi tje me kapiram smarati 4-5 dana .. jbg kad se nema klime u kolima :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 izlazim do dgra da gledam ponovo shabaniju..... cheka se silicone soul u maximusu u petak.... sinoc ortaci isprebijali nekog lika na mrtvo ime. 50 godina chovek pijan totalno slupao se kolima u ortakovog parkiranog golfa... JAO Bravo jebote!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 sabija me stomak iako sam danas jeo samo vocne jogurte i plazmu... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 sabija ez in boli ili kao gladan si neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 kao da sam progutao nesto zivo sto mi u stomaku rejvuje uz neki eurodens trensh, npr Skuter - Fire It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 sutra radim od 8,a poslednjih dana nisam zaspao pre 5...sad ne znam sta da radim... aaaAAAAaAAAa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Da mi je neko pre 20 dana rekao da posle posla, u 00h, neću moći da pojedem 250 gr špageta - oterao bih ga u tri lepe pizde materine. Ljubav, ljubav je smisao života ... Život je lep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts