47@mission Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 OK ljudi ... današnji dan oko proračuna nije bio nimalo naivan :) ali Nenad i ja smo uspeli da se izborimo sa svim parametrima koji su bili u priči a to su dizajn, tip kroja, veličina majice i boja. Analizirajući vaše narudžbine, dizajnovi koje radimo u ovom krugu su: 1) RUR2 (napred, dole, napred, ruka) 2) KOLE (u kojeg verujemo) 3) Camo Pejb (cirilica) 4) RURCW (pušci) Boje u kojima radimo majice su: 1) Crna 2) Bela Tip rukava koje radimo je: 1) Kole - normalni 2) RURCW - kratki 3) Camo Pejb - kratki 4) RUR2 - normalni i kratki Veličine: 1) Radimo sve veličine koje su ljudi zahtevali, znači S, M, L, XL, XXL, XXXL Do ovakvog preseka i razvoja događaja došli smo analizirajući zahteve ljudi u narudžbinama, pa tako recimo Camo Pejb dizajn je skoro isključivo naručivan uz kratak rukav, dok je na primer Kole mahom išao uz normalni rukav. Jedini koji je 50/50 je RUR2, pa ćemo ga uraditi u oba kroja. Pošto su svi drugi dizajnovi dobili solidno manje glasova (osim LOL! kojeg ćemo možda i uraditi u nekoj turi) svi vi koji ste naručivali te dizajnove a to su "FAP!", "Team FAP", "Obvious", i "Pajser" mogu da svoje narudžbine preinače u nešto drugo, i da to napomenu na ovom topicu. jbt oce li neko procitati postove ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 jbt oce li neko procitati postove ffs wait. wat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) ja ostajem pri svojoj narudzbini L | kratak rukav | bela | CAMO PEJB :) Edited July 22, 2008 by -juicer- Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Takodje ostajem pri svome XL | kratak rukav | crna | CAMO PEJB :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Ne znam šta sam naručio al za sve oko plaćanja obratite se burazu, hvala lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) hmmm mogu i ja jednu x) XL po mogucnostvu CRNA ili bela (samo te boje) i DUGI RUKAVI eee i da u bg-eu sam 11 avgusta i samo jedna mi treba mozda ona RURCW official tshirt ili RUR (izvinjavam se ovde nemaju uspravne crte jbg) ili pajser :P Edited July 22, 2008 by Aniblas666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 KA TJE MA JI CE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 majice? Trebalo bi da budu uskoro, mada kad sam to rekao prošli put nisu bile :) Ali imam uveravanja da će biti do kraja ove nedelje, čak i na RHH-u za one koji odluče da tu dođu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ja palim na more u cetvrtak. Je l problem da pokupim maje kad se vratim ili da posaljem nekog po njih? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Možda možeš čak i pre mora ako stignu maje do tada, organizovaćemo nešto. A ako ne, naravno da možeš pokupiti kad se budeš vratio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ju jbte ja zaboravio na maje xD Nishta, dva dana shljake i eto mi repa za one dve :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ja palim šestog uveče, požurite sa time bre! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Zhelim i ja maje pre mora :) 5og se ide, ako bog da... :D i btw ostajem pri svojoj narudzbini :) CAMO PEJB | M | obichan rukav | Crna | 1 RUR2 | M | Obichan rukav | Crna | 1 Edited July 29, 2008 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 koja je ovo prevara veka :D ovde samo fali da se uzmu pare unapred :D i to je to :D srusi se server laki ode na maldive od nasih para i to je to :D gg nore :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ako nema sta sam narucio posaljite sta ima, 2-3-5-10 komada, nebitno :) samo da je velicina odgovarajuca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ja ostajem pri svome . Hoce li vise te majcice :D Aj cimajte me kada budu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 Bicete svi obaveshteni putem foruma kada majice konačno budu u našem posedu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 ako zhelite da dobijete majice brzhe - fokusirajte svu svoju pozitivnu energiju u boletovom pravcu! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 ovo zavisi od boleta? we're screw'd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2008 Author Report Share Posted July 30, 2008 Ja mislim da sam to bio vec napomenuo vishe puta :) Čudi me da si tek sad video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Divnim cudom, sve majice za RUR su iz stamparije danas zavrsile kod mene!!! hahahaha sad cu da se svetim sto su kasnile ijao!! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 evo jos jednom da samo podsetim :) Moje majce su : RUR2 | XL | normalan | crna | 1 komad LOL ! | L | normalan | crna | 1 komad . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Kasno sad, to ti je shto ti je... =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 da, mislim da nema potrebe da se ponovo kucaju 'zelje' sta ste/smo porucili to nam je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 dovla brzo na bazar da ih valjash duplo skuplje! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts