Lucky Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 Sto, ponovo si probao da pojedesh pljesku u Malom Korzou? ;) @ majice topic, danas pravim novi presek, i mislim da cemo tada moci da definitivno odlučimo koje i kakve majice ćemo raditi. Trudićemo se da udovoljimo svačijim zahtevima, negde ćemo moći, negde nećemo, ali svakako ćemo vas obavestiti o stanju stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 OK ljudi ... današnji dan oko proračuna nije bio nimalo naivan :) ali Nenad i ja smo uspeli da se izborimo sa svim parametrima koji su bili u priči a to su dizajn, tip kroja, veličina majice i boja. Analizirajući vaše narudžbine, dizajnovi koje radimo u ovom krugu su: 1) RUR2 (napred, dole, napred, ruka) 2) KOLE (u kojeg verujemo) 3) Camo Pejb (cirilica) 4) RURCW (pušci) Boje u kojima radimo majice su: 1) Crna 2) Bela Tip rukava koje radimo je: 1) Kole - normalni 2) RURCW - kratki 3) Camo Pejb - kratki 4) RUR2 - normalni i kratki Veličine: 1) Radimo sve veličine koje su ljudi zahtevali, znači S, M, L, XL, XXL, XXXL Do ovakvog preseka i razvoja događaja došli smo analizirajući zahteve ljudi u narudžbinama, pa tako recimo Camo Pejb dizajn je skoro isključivo naručivan uz kratak rukav, dok je na primer Kole mahom išao uz normalni rukav. Jedini koji je 50/50 je RUR2, pa ćemo ga uraditi u oba kroja. Pošto su svi drugi dizajnovi dobili solidno manje glasova (osim LOL! kojeg ćemo možda i uraditi u nekoj turi) svi vi koji ste naručivali te dizajnove a to su "FAP!", "Team FAP", "Obvious", i "Pajser" mogu da svoje narudžbine preinače u nešto drugo, i da to napomenu na ovom topicu. Čitava lista majica biće predata najverovatnije u UTORAK, 8.7.2008. godine, tako da vas molim da sve svoje nove narudžbine ubacite na ovaj topic do tada kako biste bili sigurni da dobijate svoju majicu. Kada pričamo o produkciji, situacija je: - Krećemo sa štampom najverovatnije tog 8.7.2008. - Majice će samim tim biti gotove verovatno negde oko 15. jula. - Preuzimanje na RHH-u lično, ako je neko van bgd-a možemo mu poslati post expressom, njegov trošak. - Majice će biti oko 550-600 dinara kao što rekoh, Kole majica možda nešto skuplja jer će na leđima imati dodatnu štampu. Mislim da je to to, ako imate pitanja, izvolite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Bedak sto niko nece maje bez rukava.. :( Nista, ja onda ostajem sa onom narudzbinom za majicu KOLE. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 RUR2 | L | normalan | bela | 3 komada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 molim da se zanemari onda moj prethodni posto (gde sam narucivao rurcw i obvious).... dakle moja narudzbina glasi sad: RURCW official tshirt | L | kratki rukav | bela | 1 komad Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) Tip rukava koje radimo je: 1) Kole - normalni 2) RURCW - kratki 3) Camo Pejb - kratki 4) RUR2 - normalni i kratki Za slučaj da nekome treba još jednom pojasniti, radimo: - Kole, RURCW, RUR2 i Camo Pejb - Crna ili bela majica - kratak ili normalan rukav Nisi bas najbolje pojasnio :) Dakle pitanje je da li ja mogu recimo da uzmem CAMO PEJB normalan rukav? (posto gore pise da se radi samo kratki, a ispod pise da moze i normalan.) U svakom slucaju moja narudzbina izgleda ovako: KOLE | XL | normalan | crna RURCW | XL | normalan(kratki ako ne moze normalan) | crna CAMO PEJB | XL | normalan(kratki ako ne moze normalan) | crna RUR2 | XL | normalan | bela Edited July 5, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 Dakle pitanje je da li ja mogu recimo da uzmem CAMO PEJB normalan rukav? (posto gore pise da se radi samo kratki, a ispod pise da moze i normalan.) Obrisao sam taj deo da vas ne bi bunio, u svakom slucaju Camo Pejb ide kratak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Bedak sto niko nece maje bez rukava.. :( Nista, ja onda ostajem sa onom narudzbinom za majicu KOLE. Ja cu moje rukave da odshijem onda! ;\ Inache... KOLE | XL | normalan | bela | 1 komaT Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 menjam u kratak rukav i ja :) dakle: RURCW | M | kratak | crna | 1 KOMAD RUR2 | M | kratak | crna | 1 KOMAD eh,evo posto ce se praviti i bele majice,menjam narudzbinu poslednji put,obecavam... :))) RURCW | M | kratak | crna | 1 KOMAD RUR2 | M | kratak | bela | 1 KOMAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 Ko god bude suviše modifikovao svoje narudžbine jednostavno ću ga ignorisati tako da se neću pogubiti. Posebno ovi što menjaju narudžbine petanesti put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 FAP! FAP! FAP! (recite sto je fora da je ja nosim olol) | S | zhenska | roze (ako moze, a ako ne onda bela) | 1 komad gief pix sa majicom inache te necemo proglasiti za kul osobu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Even better, gief pix bez majice, može na pm, fala unapred :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 pa i bice bez majice posto se zenske majice izgleda nece stampati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 samo rejv! | L | KRATAK | bela | 1 komad lol | L | KRATAK | crna | 1 komad Ovo gore onda menjam u: Camo Pejb! | L | KRATAK | crna | 1 komad RuR2 | L | NORMALAN | bela | 1 komad Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 pa zar nije lakse da se samo edituje post u kom ste vec narucili majice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Even better, gief pix bez majice, može na pm, fala unapred :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 RUR2 | L | normalan | bela | 1 komad RUR2 | L | normalan | crna | 1 komad Team FAP! | L | normalan | crna | 1 komad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Samo rejv! | M | normalan | crna | 1 komad RURCW | M | normalan | bela | 1 komad. edit: rukavi. Samo rejv | M | kratak| crna | 1 komad RURCW| M | kratak | bela | 1 komad znaci samo duzinu rukava sam promenio Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 kole | s | normalan | bela | 1 komad znaci zenske se nece raditi, a? diskriminacija! :P steta za fap :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 pa zar nije lakse da se samo edituje post u kom ste vec narucili majice? Naravno da nije, jer postoji sansa da ja to necu videti :) Lista je vec napravljena, sada se dopunjuje i sigurno ne planiram da idem ponovo kroz topic od pocetka :) Ovako je zgodnije za ispravke. znaci zenske se nece raditi, a? diskriminacija! :P Oko toga cemo josh videti. Zato zhenske majice nisu ni isle na glasanje ili procenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 LOL! | XXXL | kratak | crna | 1 komad Kole | XXXL | kratak | crvena | 1 komad RuR2 | XXXL | kratak | teget | 1 komad Team FAP! | XXXL | kratak | crvena | 1 komad u skladu sa svim onim chega nema ;o) menjam u RuR2 | XXXL | kratak | crna | 1 komad Kole | XXXL | normal | crna | 1 komad RURCW | XXXL | normal | crna | 1 komad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) RURCW | XL | normalan | crna | 1 komad Kole | XL | normalan | crna | 1 komad nista, onda idemo ovako .. umesto ovog gore ide sledece: Kole | XL | normalan | crna | 1 komad RuR2 | XL | normalan | crna | 1 komad Edited July 6, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 ali mi radimo rurcw majicu, to ti je jasno? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Oket, menjam iz Pajsera u Camo Pejb (cirilica) | XXL | kratak | crna | 1 komad Rhh beshe happy hour u igraonici? Adresu bi voleo da znam :) Edited July 6, 2008 by Shalala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ali mi radimo rurcw majicu, to ti je jasno? :) al samo kratak rukav?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts