Jump to content

Traži li neko posao? :)

Recommended Posts

Kao i uvek do sada, ide objava za radna mesta u paketu,i kao uvek do sada, nije sve jedna firma u pitanju, čisto da to odmah sve razjasnimo. Kao i uvek, javljajte se na PM ako vam je bilo koja od pozicija interesantna Evo šta je potrebno:

Tehnička podrška

Neophodno:

-Poznavanje video igara

-Poznavanje instalacije, podešavanja i tipičnih problema pri instalacijama igara

-Komunikativnost

-Minimum SSS

-Poznavanje engleskog jezika

-Full time posao

Marketing asistent

Neophodno:

-Poznavanje igara

-Komunikativnost

-Poznavanje engleskog jezika

-Minimum SSS

-Poželjno posedovanje vozačke dozvole (B kategorija)

-Full time posao

Poslovi:

-Predstavljanje firme ispred medija (TV, radio...)

-Organizacija promotivnih aktivnosti kod kupaca

-Komunikacija sa medijima

-Obavezno slanje slike.

Webmaster / dizajner

Neophodno:

-Poznavanje htmla, css-a, photoshop i drugi programi za editovanje slika.

-Minimum SSS

-Kandidat mora da je iz Beograda zbog povremenog odlaska u kancelarije poslodavca.

-Part time job

Poslovi:

- Modifikacija i adaptacija postojecih oglasnih resenja.

- Postavljanje novih sadrzaja na internet sajt, njegovo osvezavanje i odrzhavanje.

To je to za sada. Ako ima pitanja samo izvolite, a postoji mogucnost da ce biti i josh nekih poslitja, no o tome kad dodje vreme ;)

Uklopio bi se super!

Napred ramzi !!

Realno, sladak je, liberalan, zgodan, veseo. Dajte mu poso da ne mora da sprema prijemni.

ok, mozda se nece platiti, pretpostavljam, kao ova pricha sa geometrom ali zato ima perspektivu.

Mi djeca sa karađorđevof trga?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

A koliko je to placen taj posao? :)

1500 dnevnica, shto i nije neka omg cifra. tako da ne znam shta igi pricha :]

plus plate nema po 2 meseca :[

fora je sto ja nemam vozacku, niti je ista u planu.

igre poznajem, ali nisam u toj prici vec neko vreme. nemam komp za ove nove igre, pa nisam u toku :]

komunikativan, ok

engleski, ok

minimum sss, check

izgled, izadju mi bubuljice kad dobijem... ali dobro, to je samo par dana mesechno. inache sam dobra riba!

kakva je plata? radno vreme, uslovi, detalji? :]

shibam ti pm uostalom.

Da, tehnicka podrska podrazumeva osam sati igranja igara i caskanja sa clanovima NiP-a. Prosarano sa laganim ruckom sa mocnicima blizzarda.

Naivni mali kreatore, pokusaj zamisliti najgoreg retarda na svetu za kompove koji oce da instalira igru, pomnozi sa deset i zamisli da pricate telefonom a da on ne zna da drzi misa.

I 29 takvih na dan.

Eto to ti je tehnicka podrska.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Da, tehnicka podrska podrazumeva osam sati igranja igara i caskanja sa clanovima NiP-a. Prosarano sa laganim ruckom sa mocnicima blizzarda.

Naivni mali kreatore, pokusaj zamisliti najgoreg retarda na svetu za kompove koji oce da instalira igru, pomnozi sa deset i zamisli da pricate telefonom a da on ne zna da drzi misa.

I 29 takvih na dan.

Eto to ti je tehnicka podrska.

Jao jao jer ja to vidim neke frustracije sa posla [:D]