nikita_ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Do something, I dare ya. znam da je ovo vrana, al ipak Edited June 10, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 To sto je zaglavio tvorza je samo zato sto je bio emotivno nestabilan. Ja verujem da ce Kole sve to primiti bez emocija, hladno i nesputano. Uostalom, jedna baba manje puno znaci za ovu drzavu, a da ne govorim o bliskoj okolini i ocuvanju prirodne sredine. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 i onda psyho svrke koje dolaze da zajebavaju macke haghahahahahah što volim kad mi dan na ruru počne ovako :D \o/ mmm... magpie http://www.bradcarpenter.com/images/magpie.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) To sto je zaglavio tvorza je samo zato sto je bio emotivno nestabilan. Ja verujem da ce Kole sve to primiti bez emocija, hladno i nesputano. Uostalom, jedna baba manje puno znaci za ovu drzavu, a da ne govorim o bliskoj okolini i ocuvanju prirodne sredine. Jos da je baba bogatasica :) On the subject: kod mene je slican problem stim sto me smaraju gugutke koje su najgore zlo ali to ako ne zaspim do 4 ujutru ali ako legnem oko 4 najebo sam jer oko 5 krecu i petlovi da smaraju jer jedna seljacina drzi petla u dvoristu ispod moje zgrade, razmisljao sam o kupovini vazdusne ali kontam da nema svrhe jer to ne ispaljuje zrno dovoljno jako, pa je najbolje uzeti onaj lovacki karabin, jbg bojeva municija ali zato poskidas govna i gotova stvar! Edited June 10, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 jbg da imam toliku slobodu ja bi babu Vidosavu zveknuo i za lanac ishrane koji je spravila ispred mog prozora i za snicle koje lupa na podu svake nedelje u 7am i to za celu familiju u pm! jebo joj pas mater pa bi njenu glavu okacio na jelu da plasi njene macke,golubove i svrake koje je namamila tu,al to je samo u jakom jakom besu! koji je bio danas jbt kad sam ustao.mislim da je bila na prozoru gore da bi je dkrnuo sa telespokom od 7m po celu koji mi stoji u cosku i ceka svoj trenutak,a bice ako se ovako nastavi veoma brzo! elem,svrake su ovde primarne mislim da cu uspeti da nabavim vazdusnu,pa ce biit pokolja,gledacu da je ne ubijem,nego osakatim e onda zavezem za granu i nek leti majq joj jebem,i ako se Vidosava bude bunila i njoj cu jednu dijabolu u celo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 si siguran da je svraka, da nije vrana ili gachak:)) nekad davno je ulica 27og marta, sada kraljice marije, bila puna svraka(ili chega vec), chak ih je bilo tolioko da je sve izgledalo kao u hichkokovom hororou. a onda su doshli i posekli ceo drvored u toj ulici i iste su se preselile na nepoznatu lokaciju. bole sigurno zna gde, on je u tom kraju:) sam vidish shta ti je chiniti:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 @topic jbg jeste situacija malo komicna, i ja,sto sam ozbiljniji situacija je sve smesnije znam,al pticurine stvrano znaju da nerviraju,to su bolesni zvukovi,jbt da sam dzanki zavrsio bi u ludari verovatno u pm! si siguran da je svraka, da nije vrana ili gachak:)) nekad davno je ulica 27og marta, sada kraljice marije, bila puna svraka(ili chega vec), chak ih je bilo tolioko da je sve izgledalo kao u hichkokovom hororou. a onda su doshli i posekli ceo drvored u toj ulici i iste su se preselile na nepoznatu lokaciju. bole sigurno zna gde, on je u tom kraju:) sam vidish shta ti je chiniti:) eve je oca joj jebem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 U private messegu :O ? :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ma relax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ja sam jednom gledao na tashu kako 3-4 svrake zajebavaju pse.Znaci da nisam video sopstvenim ocima,ne bih verovao.Konstantno imaju jurishe na psa,i onako ga cepkaju lagano po ledjima.Stvarno su zle te svrake. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 (edited) @gruja ma gde ne,pogotovo ove nase radioaktivne pancevacke to blesavo 100% Edited June 10, 2008 by K0LE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 eve je oca joj jebem! da to je svraka:) razlikuju se po velicini i po bojama, mada su vizuelno slicni. vrana je sivo/crna, gacak je crn. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 gavran je crn, gachak je sivo-crn Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Kupi kod Kinezi automatski pištolj na metkići. Metkiće imaš na buvljak, džak je nekih 700 dinara. Mogu ondak da ti služe do sledeće godine, pa možeš kao faca da zavodiš red po kraj. Ljudi koje ne voliš pucaj u noge ili ih teraj da igraju dok ti pucaš, kao što su Indijanci terali Kaubojce. Naravno, možeš i bakama da otimaš pijačni pazari, ali to je već kriminal, pa neću o tome ovako javno. Plus sa preostelim metkići možeš da uništiš sve živuljke oko kuće, a ne samo svrake. Još ako gajiš sadsistu u sebi, za ovaj post ćeš mi zahvaljavati godinama. P.S. Čini mi se da su ti postići malo teatralni, pripazi na to. Izdaleka izgleda malo derpejski. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 dam 100 evra ako se javi alt :) ovo je carski stvarno :) hahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Pa i nije baš, wannabe funny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Onaj koji prica da je to smesno ocigledno ne zna kako je to neprijatan zvuk koji ove gadne ptice proizvode.Mene su skoro maltretirale svrake pa sam ih gadjao cime sam stigao,dal su same otisle ili sam ih ja oterao[kada su me ugledale:D]ne znam,u svakom slucaju nema ih vise. Jebo onog ko im dade glas. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ja razumem coveka u potpunosti... sinoc su se instalirala govna ispod mog prozora :((( Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ma brate samo pusti neku ziku pre spavanja i miran si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Onaj koji prica da je to smesno ocigledno ne zna kako je to neprijatan zvuk koji ove gadne ptice proizvode.Mene su skoro maltretirale svrake pa sam ih gadjao cime sam stigao,dal su same otisle ili sam ih ja oterao[kada su me ugledale:D]ne znam,u svakom slucaju nema ih vise. Jebo onog ko im dade glas. xexe ma gadjao ih ja i sa kamenjem koje sam skupljao par dana samo za njih,stipaljkama,papucama... al ono uvek se vrate sad ce puska pa ce da izbacim fotelju na terasu i beer i ima da se zanimam ceo dan! verovatno nedelja ce biti! :D ko je u prolazu nek svrati na pivo i na gadjanje! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 xexe ma gadjao ih ja i sa kamenjem koje sam skupljao par dana samo za njih,stipaljkama,papucama... al ono uvek se vrate sad ce puska pa ce da izbacim fotelju na terasu i beer i ima da se zanimam ceo dan! verovatno nedelja ce biti! :D ko je u prolazu nek svrati na pivo i na gadjanje! :D samo ako mi odobre vizu za Las Vegas,eto me kod tebe Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 samo ako mi odobre vizu za Las Vegas,eto me kod tebe oki,aj ti vidi sredi onda pa da se zezamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ma brate samo pusti neku ziku pre spavanja i miran si AL SAMO TRANS MATORI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ajde organizujte tu vazdusharu, da gadjam caleta sto hrche stalno. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 javi se darko, javi se darko \o/ nego, i mene jebe jedna svraka ili sta vec, svaki dan... dal brani gnezdo, dal trazi hranu, al uglavnom mnogo smara i znam kako ti je KOLE ... e da, jos kada krene da smara macku... onako kreketje i zajebava je.. kada je macka pojuri, ova poleti .. i tako sve u krug.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts